Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Стоматологічна клініка

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Арина00
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 20
Registration date : 03.03.2023

Стоматологічна клініка Empty
ПовідомленняТема: Стоматологічна клініка   Стоматологічна клініка Icon_minitimeПн Лип 17, 2023 2:43 pm

Яку стоматологічну клініку ви можете мені порадити у Запоріжжі? Мені потрібно лікувати два зуби, та один мабуть видалити. Хочу робити зуби у гарного фахівця.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ирина Туркова
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 16
Registration date : 20.01.2023

Стоматологічна клініка Empty
ПовідомленняТема: Re: Стоматологічна клініка   Стоматологічна клініка Icon_minitimeЧт Лип 27, 2023 3:35 pm

Я рекомендую звернутися до стоматологічної клініки Vidnova у Запоріжжі. Вони забезпечать вам якісне лікування двох зубів та професійне видалення третього. Vidnova володіє досвідченими лікарями та сучасним обладнанням, що дозволить забезпечити Вам ефективний результат. Серед переваг клініки варто зазначити дружній та професійний підхід до пацієнтів, а також використання передових методів лікування. Їх сайт https://vidnova.dental/zp/ надасть Вам додаткову інформацію.
Повернутися до початку Перейти донизу

Стоматологічна клініка
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: