Тема: Потрібен приватний будинок для людей похилого віку Сб Лют 24, 2024 2:16 am
У мене є дідусь. Він жив окремо. Зараз він вже не може доглядати за собою. Забрали його до себе. Але нещодавно, поки ми були на роботі, він чуть не спалив дім. Поставив чайник на плиту та забув про нього. Тому зараз перед нами стоїть питання - або комусь звільнятися з роботи та доглядати за дідусем, або шукати його щось на кшталт будинку престарілих, тільки приватний, з нормальними умовами. Може хто знає адресу такого будинку, порадьте.
Тема: Re: Потрібен приватний будинок для людей похилого віку Сб Лют 24, 2024 2:21 am
У нас теж були схожі проблеми. Ми з сім'єю довго думали, як вирішити цю ситуацію. Прийшли до висновку, що найкращим варіантом для нас буде приватний будинок для літніх людей. Там є як професійний догляд, так і можливість спілкування з однолітками.
Тема: Re: Потрібен приватний будинок для людей похилого віку Сб Лют 24, 2024 2:23 am
Приватні будинки для людей похилого віку стають все більш популярними в наш час. Вони пропонують затишне, домашнє середовище, де люди можуть отримати необхідну допомогу та догляд. Такі заклади мають кваліфікований медичний персонал, який надає необхідні медичні процедури та допомагає в повсякденних справах.
Тема: Re: Потрібен приватний будинок для людей похилого віку Сб Лют 24, 2024 2:36 am
Я вас чудово розумію. Тому що з нами жила бабуся. Й чайники на плиті забувала, й з дому могла піти, а ми потім разом з поліцією її півночі шукали. Ось так й жили. Майже рік. Ні ми не могли нормально на роботі працювати, тому що думали, чи все там вдома гаразд, ні вона не мала належного догляду. Потім нам порадили звернутися до геріатричного центру «Батьківський затишок» у Львові https://ridnyj-dim.com.ua/geriatrichnij-pansionat-lviv Дуже гарне місце, хочу вам сказати. Їх там кормлять по часам - пять разів на добу. Їжа смачна, я сам бачив, як вони їдять. Є постійна медична допомога. Тиск поміряють, таблетку дадуть. Гарні затишні кімнати. Й головне - вони там під наглядом, можуть спілкуватися один із одним. Як мені здається, нашій бабусі там зовсім непогано ) .
Спонсорований контент
Тема: Re: Потрібен приватний будинок для людей похилого віку
Потрібен приватний будинок для людей похилого віку