VELIKAN точитай тут або тут. Там ти знайдеш всі відповіді на свої запитаня. або знайди мене і я дам тобі 3 книжки по фотошопу(книги по CS(8-й фотошоп),CS1(9-й фотошоп), CS2(10-й фотошоп))
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
У наш час не чули про програму редагування растової графіки - Фотошоп (Photoshop), хіба що немовлята. Багато хто вважає, що вміють ним користуватися, багато хто в це реально вірить, хоча по суті професіоналів в даній справі в СНД не більше сотні-двох. Але якщо ви все ж таки вирішили навчитися деяким прийомам роботи з Фотошоп, вам стануть у нагоді ці 100 уроків. фото трюки
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
У наш час не чули про програму редагування растової графіки - Фотошоп (Photoshop), хіба що немовлята. Багато хто вважає, що вміють ним користуватися, багато хто в це реально вірить, хоча по суті професіоналів в даній справі в СНД не більше сотні-двох. Але якщо ви все ж таки вирішили навчитися деяким прийомам роботи з Фотошоп, вам стануть у нагоді ці 100 уроків. фото трюки
адмін занаєш може то і правда. але людей які вміють користуватися фотошопом на рівні професіоналів багато. наприкладодні з сотень Я , Black_Agats. А от людей які вміють користуватися фотошопом - сотні. от наприклад - ви бачили всі наші роботи в неті? а ви не запиталися хто їх туда виложив?