К-ть повідомлень : 43 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 10.02.2008
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 4:39 pm
Darkkiss пише:
Я в шоці з тебе Ніна!
А ти маэш сет?????!!!Нема де його створити вот в чому проблема!А за то шо я виграла то тіпа таке було опитування,я то не придумала,мені одна дівчина сказала,але просто для приколу,пацан замутив той сайт з опитуванням,но я бачу шо то не варто було робити,і не треба на мене бочку котити!
Nina :-)Lusu4ka Молодший сержант
К-ть повідомлень : 43 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 10.02.2008
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 4:40 pm
Electro:))) пише:
Дааааааааааа Dark я тоже з неї в шоці,я просто не розумію чого вона хоче добитися,може ти мені скажеш???чи ти тоже незнаєш???бо я з того лаха капец
я вам скажу так... збийтеся з тих голосувань і все... я внатурі вам говорю, шо не треба того... нафіга??? нашо то боротися за те шоб заробити більшу кількість голосів? від того нічого не зміниться і так...
Darkkiss Рядовий
К-ть повідомлень : 15 Age : 33 Location : цЕнТрРрР)))) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 5:06 pm
Nina :-)Lusu4ka пише:
А ти маэш сет?????!!!Нема де його створити вот в чому проблема!А за то шо я виграла то тіпа таке було опитування,я то не придумала,мені одна дівчина сказала,але просто для приколу,пацан замутив той сайт з опитуванням,но я бачу шо то не варто було робити,і не треба на мене бочку котити!
Маю, але створений не на апаратуры, а на комп'ютері!
Nina :-)Lusu4ka Молодший сержант
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 5:15 pm
На компі то не сет,то пісні зліплені до купи,так не рахується!Я таке тоже маю!Всьо збиваємся!той сайт треба стерти!
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 10:56 pm
LenKa пише:
я вам скажу так... збийтеся з тих голосувань і все... я внатурі вам говорю, шо не треба того... нафіга??? нашо то боротися за те шоб заробити більшу кількість голосів? від того нічого не зміниться і так...
Останній раз редагувалося: Tramadol (Вт Бер 18, 2008 11:04 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: РБК Вт Бер 18, 2008 11:02 pm
LenKa пише:
я думаю шо не треба було взагалі викидати голосування в нет... зразу всі гризуться... сваряться.... і т.д., і взагалі... проголосувало 11 чи скільки там чоловік.... хіба можна по тій кількості голосів судити хто найкращий діджей Золочева????
Нарахунок голосування тут я з тобою не згідний,деколи голосування треба,щоб дізнатись що про тебе думають люди,а на рахунок кількості проголосованих скажу так: голосування тільки почалось,і ще не закінчилось.
Тарас, ти думаєш, шо якшо проголосує 15 чоловік з чату - то буде означати, шо вони висказали думку всього Золочева???
Tramadol Молодший сержант
Тема: Re: РБК Ср Бер 19, 2008 6:15 pm
Якшо ти незнаєш то голосування проводиться на протязі деякого часу.Мало людей проголосувало тому що те голосування непоширювалось масово,тобто мало хто знав про його існування. І вобше давай ту тему про голосування більше не піднімати того шо голосування зарите ВЖЕ !!!!