Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

РБК

Перейти донизу 
+9
Sweety:))
Darkkiss
Dayana
Nina :-)Lusu4ka
Tramadol
Electro:)))
arhangel
Альонка
VELIKAN
13 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
АвторПовідомлення
Молодший сержант
Молодший сержант

К-ть повідомлень : 43
Registration date : 10.02.2008

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 4:39 pm

Darkkiss пише:
Я в шоці з тебе Ніна!
А ти маэш сет?????!!!Нема де його створити вот в чому проблема!А за то шо я виграла то тіпа таке було опитування,я то не придумала,мені одна дівчина сказала,але просто для приколу,пацан замутив той сайт з опитуванням,но я бачу шо то не варто було робити,і не треба на мене бочку котити!
Повернутися до початку Перейти донизу
Молодший сержант
Молодший сержант

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 4:40 pm

Electro:))) пише:
Дааааааааааа Dark я тоже з неї в шоці,я просто не розумію чого вона хоче добитися,може ти мені скажеш???чи ти тоже незнаєш???бо я з того лаха капец РБК - Сторінка 3 616396
Зовсім не смішно!
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 4:55 pm

я вам скажу так... збийтеся з тих голосувань і все... я внатурі вам говорю, шо не треба того... нафіга??? нашо то боротися за те шоб заробити більшу кількість голосів? від того нічого не зміниться і так...
Darkkiss
Рядовий
Рядовий
Darkkiss

К-ть повідомлень : 15
Registration date : 05.03.2008

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 5:06 pm

Nina :-)Lusu4ka пише:
А ти маэш сет?????!!!Нема де його створити вот в чому проблема!А за то шо я виграла то тіпа таке було опитування,я то не придумала,мені одна дівчина сказала,але просто для приколу,пацан замутив той сайт з опитуванням,но я бачу шо то не варто було робити,і не треба на мене бочку котити!

Маю, але створений не на апаратуры, а на комп'ютері!
Молодший сержант
Молодший сержант

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 5:15 pm

На компі то не сет,то пісні зліплені до купи,так не рахується!Я таке тоже маю!Всьо збиваємся!той сайт треба стерти!
Гість
Гість

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 5:42 pm

DJ ТУТ викладайте сюда свої роботи[u]
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

К-ть повідомлень : 49

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 10:56 pm

LenKa пише:
я вам скажу так... збийтеся з тих голосувань і все... я внатурі вам говорю, шо не треба того... нафіга??? нашо то боротися за те шоб заробити більшу кількість голосів? від того нічого не зміниться і так...
РБК - Сторінка 3 297516

Останній раз редагувалося: Tramadol (Вт Бер 18, 2008 11:04 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeВт Бер 18, 2008 11:02 pm

LenKa пише:
я думаю шо не треба було взагалі викидати голосування в нет... зразу всі гризуться... сваряться.... і т.д., і взагалі... проголосувало 11 чи скільки там чоловік.... хіба можна по тій кількості голосів судити хто найкращий діджей Золочева????
Нарахунок голосування тут я з тобою не згідний,деколи голосування треба,щоб дізнатись що про тебе думають люди,а на рахунок кількості проголосованих скажу так: голосування тільки почалось,і ще не закінчилось.
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeСр Бер 19, 2008 8:41 am

Тарас, ти думаєш, шо якшо проголосує 15 чоловік з чату - то буде означати, шо вони висказали думку всього Золочева???
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeСр Бер 19, 2008 6:15 pm

Якшо ти незнаєш то голосування проводиться на протязі деякого часу.Мало людей проголосувало тому що те голосування непоширювалось масово,тобто мало хто знав про його існування. І вобше давай ту тему про голосування більше не піднімати того шо голосування зарите ВЖЕ !!!!
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitimeСр Бер 19, 2008 9:52 pm

так я не маю нічого проти... я тільки "за" шо голосування закрили.
Спонсорований контент

РБК - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: РБК   РБК - Сторінка 3 Icon_minitime

РБК
Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: