Є багато хлопців класних,які не вміють стильно вдітися,їм по барабану як вони виглядають!Мені це не подобається!А коли пацан класно вдітий приємно дивитися!Не подобається мені коли хлопець вдіває мешти і спортивні штани!
Nina :-)Lusu4ka Молодший сержант
К-ть повідомлень : 43 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 10.02.2008
Мені подобаються хлопці,які одягаються спортивно,стильно.Найперше звертаю увагу на взуття.Нажаль стильних хлопців в нашому місті дуже мало,їх можна перерахувати на пальцях однієї руки.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
ну... гопи і всяка бикота такого типу була все... не розумію, шо їм на мозок капає... чого не можна замість коричневих черевиків і штанів зеленуватого кольору купити собі нармальні красовки і нармальні спортивні штани чи джинси...
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Якшо судити тих людей, шо вчаться в бурсі, то це стосується не всіх хто там вчиться, канешно, деколи туда забігаю до колишніх однокласників. і вирисовуються якісь штрішки по стрьомному вдягнуті, але я маю на увазі шо неможна їх всіх судити однаково, тму шо там більшість учнів,які живуть в селах і не слідкують за модою,і переважно немають часу думати в шо одягатись,бо завалені по вуха різною домашньою роботою, а ше частіше немають фінансової змоги купити шось стильне! На мою думку потрібно говорити про тих людей які немають смаку, бо маю багато прикладів, шо людина дійсно має фінансову змогу купувати одяг який захоче, але йому пох. три роки в одному вязаному сведрі ходить! Такшо незалежить це де людина вчиться чи живе, все залежить від смаку і стилю!
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Да сказати про всіх у бурсі не можна...є фсякі унікали,але переважно там вчаться нормальні люди,такі як ми,такі як всі...І взагалі не люблю судити про людину із зовнішнього виду...Як казав Тотал,що не всі мають змогу купити собі те,що хочуть... Ну а штани і мешти,як на мене,не дуже підходять.
Nina :-)Lusu4ka Молодший сержант
К-ть повідомлень : 43 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 10.02.2008