Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 6:47 pm
я вот чула і бачила як працюють усі ті діджеї які є в списку... але голосувати не можу... не голосується і усьо... поправте ту помилочку... а то я впевнена шо то не тільки в мене така біда)
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 9:14 pm
Можна поставити голосування на форумі при створенні теми як не вмієте то пишіть в тему форум я сам зроблю
Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 9:59 pm
отак було б найкраще... але якшо замутити на форумі голосування до бажано не створювати лєвих ніків і не голосувати з одної айпішки по 15 раз.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 10:06 pm
Такого не буде завтра чишчу реєстр форума так шо хто має по пару ніків то капец йому a ip я тепер візьму під свій контроль. напишть список діджевїв ато Я незнаю чкі є ок?
Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 10:38 pm
DJ Electro DJ Nina DJ Glory DJ Dark DJ Spyder----------------> ті шо були на тій сторінці з народ ру ну і звичайно інші (типу Васі і Славіка, я так зрозуміла)... але якшо хтось обере останній варіант, прошу написати кого саме ви мали на увазі.
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: Проголосуй за свого діджея! Пн Бер 17, 2008 11:28 pm
LenKa пише:
голосувати не можу... не голосується і усьо... поправте ту помилочку... а то я впевнена шо то не тільки в мене така біда)
якшо в вас стоїть опера то такий глюк буде нажаль.бажано голосувати через якийсь інакший браузер