Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Секс у 15 років - це нормально?

Перейти донизу 
+2
DJ_Nina
Admin
6 користувачів
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

Секс у 15 років - це нормально? Empty
ПовідомленняТема: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeПт Квіт 25, 2008 8:13 pm

Секс з коханою людиною (для дівчини) у 15 років нормально?
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
DJ_Nina
Старший солдат
Старший солдат
DJ_Nina

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 26.04.2008

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:41 am

Я вважаю,що секс навіть з коханою людиною в 15 років-це не нормально!!!Тому що по-перше організм ще не достатньо розвинутий для статевих звязків,по-друге 15 років-це ще дуже юний вік,а як залетиш ??!що далі??!Все життя калічеться ,всі плани руйнуються!Хоча в 15 років дуже все хочеться попробувати,але потрібно себе стримувати,щоб потім не тикали на тебе пальцями...!!!!
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:07 pm

DJ_Nina

Підтримую на 100%, а добавити немає чого
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:22 pm

Ав мене є що добавити з лікарської точки зору насправді офіційна статистика свідчить що дівчатка стають статево зрілі уже у 12 років і з кожним століттям (ну можливо не знаю тесетками) ця дата понижається у звязку з технічним прогрксом.А сек у 15 років думаю це ще залежить від розвитку дівчини і хлопця тепер такі дівчата в 15 років розвинуті за первинними статевими ознаками що іі можна сміло дати 20 років. 7878578 123234
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

К-ть повідомлень : 42
Registration date : 30.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 2:09 pm

Я підтримую Ніну, дійсно, 15 років-надто юний вік, але є різні дівчата і все залежить від її фізичного розвитку і моральних принципів. Для когось і 20 років зарано, а дехто готовий стати жінкою і в 13 років. Якшо дівчина вважає шо вона готова до такого кроку на психологічному і фізичному рівні, то нічого поганого тут не бачу. Просто дуже часто дівчата не розуміють серйозності рішення, і потім довго шкодують, але вже поезд ушол))
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:03 pm

підтримую Ніну..... На рахунок того, шо в 12 років дівчина стає фізично зрілою - то правда... але то не означає, шо в 12 років вона вже може займатися сексом кожного дня з новим партнером.... треба мати голову на плечах... то саме осоновне....
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:16 pm

ну наскільки я зрозуміла, тут не йдеться мова про такі крайнощі, як новий партнер щодня. Мається на увазі секс з коханою людиною...Я думаю це доцільно тільки тоді, коли дівчина довіряє хлопцеві на 100%
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:19 pm

та хай буде так... все одно я не обома руками за секс в 15 років..... просто зразу собі уявляю найгіршу ситуацію.... дівчина переспала з хлопцем... він був для неї першим чоловіком... і тут опа - тиждень і вони розходяться(причин може бути багато).... я навіть уявляти боюся, як боляче буде тій дівчині... Ну, звчинайно, все буває дуже навіть добре... але все одно шота тут не так.
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:55 pm

ну да...підтримую тебе, адже перший раз для дівчини є дуже важливимі сумніваюся шо 15 років-той вік, коли можна все усвідомити сповна. На багатьох форумах, та й з розповідей подружок помітила, що через певний проміжок часу, дуже часто дівчина шкодує, що рано почала статеве життя і почала його не з тим партнером
Bonita
Рядовий
Рядовий
Bonita

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 25.04.2008

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeЧт Травень 01, 2008 11:23 pm

pidtrumyy vas div4ata... se pravda...y 15 rokiv ni4ogo nemoje bytu...
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeСб Травень 03, 2008 9:31 am

А за секс в 15 щей садять) Rolling Eyes
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitimeНд Травень 04, 2008 12:32 pm

Точно стаття однако
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Секс у 15 років - це нормально?   Секс у 15 років - це нормально? Icon_minitime

Секс у 15 років - це нормально?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Інтим :: Інтим-
Перейти до: