Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Справжній чоловік - це....

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

Справжній чоловік - це.... Empty
ПовідомленняТема: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Квіт 25, 2008 8:14 pm

Яким, на вашу думку, повинен бути справжній чоловік?
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
DJ_Nina
Старший солдат
Старший солдат
DJ_Nina

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 26.04.2008

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:36 am

На мою думку справжній чоловік повинен бути,культурним,вихованим,джентельменом,стильно вдягатися,бути позитивним,підтримувати себе в формі,вміти захистити дівчину чи будь яку іншу особу в різних випадках... Rolling Eyes
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:15 pm

Чоловік - стримана сила, Жінка - втілення прекрасного...

Я думаю такі ідеали ми від природи на підсвідомому рівні прагним досягти...

Тільки з прекрасною жінкою (духовно і фізично) чоловік получає себе СИЛЬНИМ, ну хлопці маєте мене розуміти, коли не страшно нічого...і то не правильно коли говорять що за дівчину битися то тупо чи як там...говорять, а говорять то перестрашені, всякі там...треба боротися за своє щастя))
malyatko
Рядовий
Рядовий
malyatko

К-ть повідомлень : 12
Registration date : 05.05.2008

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПн Травень 12, 2008 12:19 am

Идеальный мужчина не пьет, не курит, не играет на скачках, никогда не спорит и не существует
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПн Травень 12, 2008 12:21 am

Знаєш мені постійно твердить моя подруга те що ти сказала Галя.Але хто знає цей світ може ще стане кращим.
https://zolochiv.ukraine7.com
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

К-ть повідомлень : 38

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:47 pm

Справжній чоловік має робити так, щоб жінка відчувала, що вона для нього одна, єдина і неперевершена......
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:52 pm

Справжній чоловік має робити так, щоб жінка відчувала, що вона для нього одна, єдина і неперевершена......
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:53 pm

Відразу хочу хочу сказати вам: це не спроба дискредитувати чоловіків за їх чоловічу сутність, це всього лише прагнення допомогти жінкам хоч трохи розібратися в наших (чоловічих) мотивах і бажаннях.
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:54 pm

Відразу хочу хочу сказати вам: це не спроба дискредитувати чоловіків за їх чоловічу сутність, це всього лише прагнення допомогти жінкам хоч трохи розібратися в наших (чоловічих) мотивах і бажаннях.
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:55 pm

5. Чоловік – це звичайна людина, якій не чуже все живе. Він, так само, як і жінка, прагне до того, щоб відповідати своїй ролі в цьому світі, тобто хоче виглядати могутньо і переконливо. В основному, особини чоловічої статі прагнуть стежити за своєю фігурою в плані збільшення м'язів. Деякі займаються різними видами боротьби. Все це виходить з бажання самостверджуватися.
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:56 pm

Боротьба, звичайно, хороша, як процес, але чоловікові важливий результат. Йому необхідно виходити з будь-якої боротьби переможцем, відчувати себе героєм, рятівником душ і доль. Тому частіше давайте своєму коханому відчути себе вашим рятівником від всіляких проблем і напастей. Він відчуватиме себе здатним перевернути гори, а мати поряд такого чоловіка стане для вас, жінок, справжнім задоволенням.
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitimeПт Черв 06, 2008 10:58 pm

а я Бачу Галя ти правильно кажеш, ти права
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Справжній чоловік - це....   Справжній чоловік - це.... Icon_minitime

Справжній чоловік - це....
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: