Яким, на вашу думку, повинен бути справжній чоловік?
DJ_Nina Старший солдат
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.04.2008
Тема: Re: Справжній чоловік - це.... Сб Квіт 26, 2008 1:36 am
На мою думку справжній чоловік повинен бути,культурним,вихованим,джентельменом,стильно вдягатися,бути позитивним,підтримувати себе в формі,вміти захистити дівчину чи будь яку іншу особу в різних випадках...
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Чоловік - стримана сила, Жінка - втілення прекрасного...
Я думаю такі ідеали ми від природи на підсвідомому рівні прагним досягти...
Тільки з прекрасною жінкою (духовно і фізично) чоловік получає себе СИЛЬНИМ, ну хлопці маєте мене розуміти, коли не страшно нічого...і то не правильно коли говорять що за дівчину битися то тупо чи як там...говорять, а говорять то перестрашені, всякі там...треба боротися за своє щастя))
malyatko Рядовий
К-ть повідомлень : 12 Age : 39 Location : Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.05.2008
Тема: Re: Справжній чоловік - це.... Пн Травень 12, 2008 12:19 am
Идеальный мужчина не пьет, не курит, не играет на скачках, никогда не спорит и не существует
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Справжній чоловік - це.... Пн Травень 12, 2008 12:21 am
Знаєш мені постійно твердить моя подруга те що ти сказала Галя.Але хто знає цей світ може ще стане кращим.
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Відразу хочу хочу сказати вам: це не спроба дискредитувати чоловіків за їх чоловічу сутність, це всього лише прагнення допомогти жінкам хоч трохи розібратися в наших (чоловічих) мотивах і бажаннях.
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Відразу хочу хочу сказати вам: це не спроба дискредитувати чоловіків за їх чоловічу сутність, це всього лише прагнення допомогти жінкам хоч трохи розібратися в наших (чоловічих) мотивах і бажаннях.
Vitya Старший солдат
5. Чоловік – це звичайна людина, якій не чуже все живе. Він, так само, як і жінка, прагне до того, щоб відповідати своїй ролі в цьому світі, тобто хоче виглядати могутньо і переконливо. В основному, особини чоловічої статі прагнуть стежити за своєю фігурою в плані збільшення м'язів. Деякі займаються різними видами боротьби. Все це виходить з бажання самостверджуватися.
Vitya Старший солдат
Боротьба, звичайно, хороша, як процес, але чоловікові важливий результат. Йому необхідно виходити з будь-якої боротьби переможцем, відчувати себе героєм, рятівником душ і доль. Тому частіше давайте своєму коханому відчути себе вашим рятівником від всіляких проблем і напастей. Він відчуватиме себе здатним перевернути гори, а мати поряд такого чоловіка стане для вас, жінок, справжнім задоволенням.
Vitya Старший солдат