Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Двічі в одну річку не ввійдеш?

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

К-ть повідомлень : 42
Registration date : 30.12.2007

Двічі в одну річку не ввійдеш? Empty
ПовідомленняТема: Двічі в одну річку не ввійдеш?   Двічі в одну річку не ввійдеш? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:27 pm

Кажуть, що двічі в одну річку не ввійдеш, тобто не можливо склеяти кусочки розбитого кохання...Як ви ставитеся до: "почати все спочатку та дати другий шанс"? Чи доцільно починати заново стосунки з людиною, з якою вже колись зустрічався, але по певних причинах нічого не вийшло?
Повернутися до початку Перейти донизу
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Двічі в одну річку не ввійдеш?   Двічі в одну річку не ввійдеш? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 5:49 pm

в мене ше такого не було, шоб я починала заново стосунки з людино, з котрою я до того порвала.... а от в сестри таке було.... і зараз в неї з коханим усьо гуд... навіть би ніхто не сказав, шо була перерва на півроку.... і шо вони за ті півроку навіть не віталися.

як на мене, то починати заново стосунки можна... у випадку, якшо причиною розриву не була зрада... адже, всі ми знаємо, що якшо людина зрадила один раз, то зрадить і другий, і третій....
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Двічі в одну річку не ввійдеш?   Двічі в одну річку не ввійдеш? Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 8:34 pm

В мене таке було і в моїх друзів сам вважаю таке недоцільним а от багато хто через перерву у 1 та навітьб більше в стосунках почали зустрічатися знов.
https://zolochiv.ukraine7.com
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Двічі в одну річку не ввійдеш?   Двічі в одну річку не ввійдеш? Icon_minitime

Двічі в одну річку не ввійдеш?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Знайомства :: Ти і Я-
Перейти до: