Тема: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Сб Квіт 26, 2008 11:01 pm
Дівчата знають, що часто доводиться вислуховувати тупі і завчені чоловічі "прийомчики" для знайомства. Інколи маразм доходить до такої високої міри, що не знаєш: матом крити чи сміятися... От як зі мною нещодавно один індивідуум намагався познайомитися, пишучи в приват в контакті:
Цитата Привіт! Мене звуть Олег! Дуже красива фотка! Пропоную зустрітися в Києві 15 квітня з 10.00 по 18.00... Я туди приїжджаю! Готовий пригостити чим-небудь, кіно, а потім секс... Секс без яких-небудь претензій один до одного! Тобто секс без зобов'язань! Не дивуйся з такої дивовижної пропозиції! Одна проблема!!! Місце за тобою для сексу! Оскільки я з Вінниці! У Києві місця просто не маю!!!((( У Києві здобуваю другу вищу освіту... От так ось... Сам я такий прикольний... Добрий! Інтелігентний! Гормони бушують) Член великої... Не збоченець) Всі мої дані в анкеті! Цілую! Сподіваюся на згоду...)
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Нд Квіт 27, 2008 12:10 pm
А знаэш, а домого старшого брата звирталася дівчина з точно такою ж пропозицією....і від поїхав,хмм і дісно все так було "Секс без яких-небудь претензій один до одного! ". Так що не потрібно говорити про тільки хлопців)
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Нд Квіт 27, 2008 1:54 pm
А ви не скажете як пройти в бібліотеку??? Здоров мала давно не бачилиь!!!! Ого які люди які люди іди но сюда розцілую.
Спонсорований контент
Тема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства