Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

К-ть повідомлень : 54
Registration date : 11.02.2008

Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Empty
ПовідомленняТема: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства   Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 11:01 pm

Дівчата знають, що часто доводиться вислуховувати тупі і завчені чоловічі "прийомчики" для знайомства. Інколи маразм доходить до такої високої міри, що не знаєш: матом крити чи сміятися...
От як зі мною нещодавно один індивідуум намагався познайомитися, пишучи в приват в контакті:

Цитата
Привіт! Мене звуть Олег! Дуже красива фотка! Пропоную зустрітися в Києві 15 квітня з 10.00 по 18.00... Я туди приїжджаю! Готовий пригостити чим-небудь, кіно, а потім секс... Секс без яких-небудь претензій один до одного! Тобто секс без зобов'язань! Не дивуйся з такої дивовижної пропозиції! Одна проблема!!! Місце за тобою для сексу! Оскільки я з Вінниці! У Києві місця просто не маю!!!((( У Києві здобуваю другу вищу освіту... От так ось... Сам я такий прикольний... Добрий! Інтелігентний! Гормони бушують) Член великої... Не збоченець) Всі мої дані в анкеті! Цілую! Сподіваюся на згоду...) lol! lol! lol! lol! lol!
Повернутися до початку Перейти донизу
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства   Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Icon_minitimeНд Квіт 27, 2008 12:10 pm

А знаэш, а домого старшого брата звирталася дівчина з точно такою ж пропозицією....і від поїхав,хмм і дісно все так було "Секс без яких-небудь претензій один до одного! ". Так що не потрібно говорити про тільки хлопців)
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства   Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Icon_minitimeНд Квіт 27, 2008 1:54 pm

А ви не скажете як пройти в бібліотеку??? Здоров мала давно не бачилиь!!!!
Ого які люди які люди іди но сюда розцілую.
https://zolochiv.ukraine7.com
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства   Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства Icon_minitime

Тупі і шаблонні чоловічі фрази для знайомства
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: