Тема: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Сб Квіт 26, 2008 11:15 pm
Мені за ніч може приснитись до 10 снів, які на ранок я обов‘язково пам‘ятатиму. Всі вони яскраві, кольорові і до крику дивні.А от моєму другу взагалі нічого не сниться. Цікаво було б почути, як сни впливають на ваше життя і навпаки-життя на сни. Чи повторюються одні і ті ж, чи орієнтуєтесь ви на них, чи збуваються і, взагалі, поділіться найдивнішими і найцікавішими снами.
Тема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Сб Квіт 26, 2008 11:29 pm
не може бути такого, шоб сни не снилися... просто є люди, котрі на ранок їх не пам"ятають.... а от на рахунок того чи вони віщі чи як там... то скажу так, шо сниться про те, про шо людина встигає подумати вдень.. тільки трошки в перекрученому вигляді... особисто я сни всерйоз ніколи не сприймала....
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Нд Квіт 27, 2008 3:40 pm
Я точно знаю що сни не снятьтільки тим людям які дуже міцно сплять,знаю таку 1 людину а так в основному всім напевно сняться сни мені особисто теж сняться сни це прикольно можна собі надумати і перижити ситуацію яка має відбутися в реалі , а так чи віщі вони чи ні напевно віщі але не всі думаю так як я по цьому не спец то хай про це скажуть ті хто знає.
Спонсорований контент
Тема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки
Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки