Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

К-ть повідомлень : 54
Registration date : 11.02.2008

Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Empty
ПовідомленняТема: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки   Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 11:15 pm

Мені за ніч може приснитись до 10 снів, які на ранок я обов‘язково пам‘ятатиму. Всі вони яскраві, кольорові і до крику дивні.А от моєму другу взагалі нічого не сниться. Цікаво було б почути, як сни впливають на ваше життя і навпаки-життя на сни. Чи повторюються одні і ті ж, чи орієнтуєтесь ви на них, чи збуваються і, взагалі, поділіться найдивнішими і найцікавішими снами.
Повернутися до початку Перейти донизу
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки   Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 11:29 pm

не може бути такого, шоб сни не снилися... просто є люди, котрі на ранок їх не пам"ятають.... а от на рахунок того чи вони віщі чи як там... то скажу так, шо сниться про те, про шо людина встигає подумати вдень.. тільки трошки в перекрученому вигляді...
особисто я сни всерйоз ніколи не сприймала....
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки   Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Icon_minitimeНд Квіт 27, 2008 3:40 pm

Я точно знаю що сни не снятьтільки тим людям які дуже міцно сплять,знаю таку 1 людину а так в основному всім напевно сняться сни мені особисто теж сняться сни це прикольно можна собі надумати і перижити ситуацію яка має відбутися в реалі , а так чи віщі вони чи ні напевно віщі але не всі думаю так як я по цьому не спец то хай про це скажуть ті хто знає.
https://zolochiv.ukraine7.com
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки   Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки Icon_minitime

Ці сни, як вони тобі ?, Як сни впливають на життя і навпаки
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: