К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Хто про що думає в даний час?.. Сб Квіт 26, 2008 11:23 pm
Усім привіт! Доводилося уже чимало прочитати й побачити про різні види пристроїв, які буцім-то спосібні відгадувати думки людини, так би мовити, в режимі реального часу. Розуміючи, що таке є, якщо не цілковитою брехнею, то, як мінімум, фантастикою, пропоную тему, у якій кожен охочий зможе певним чином "злити свої думки" . Отже, якщо є думка і є слова для її висвітлення в електронно-писаній формі, тоді ця тема для ВАС. І називається вона: "Хто про що думає в даний час?.."
Тема: Re: Хто про що думає в даний час?.. Сб Квіт 26, 2008 11:25 pm
думаю, шо треба йти помити голову... а так впадло....
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Хто про що думає в даний час?.. Сб Квіт 26, 2008 11:27 pm
може, поїсти сходити.... хм... хочу, щоб надійшов лист. ооо... гарний трек грає.. амелі... хм.. ні, таки треба сходити поїсти... але вже поїв. скільки можна. а хіба зефірка, бутерброд, миска супчику, яєшся з п'яти яєць та смежене м'яско - це їжа?.... ооо.... придумав. чаю хочу. точно чаю. і буду перейматися іншими проблемами. дипломка набридла. все. написався на сьогодні.. хочу подивитися фільм. який фільм?...