Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Чи придавали когось?

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

Чи придавали когось? Empty
ПовідомленняТема: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 7:40 pm

Чи придавали ви когось?Якщо так то чому?Чи треба деколи іти на це за для вищої цілі?
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 8:43 pm

на разі ше нікого не зраджувала... думаю такого і не буде.... просто, не хотіла б бути на місці тої людини, котру хтось зрадить.... і розумію, шо самій такого робити не треба.
IraKit
Рядовий
Рядовий
IraKit

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 09.05.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 9:09 pm

Я думаю що залежно про яку зраду ідеться як що про зраду друга це напевно Я скажу Вам ні а якщо заради тої зрати ти зробиш краще для багатьох людей наприклад для 1000 то це вмправдано хоча я насправді ще нікому не зраджувала.
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

К-ть повідомлень : 54
Registration date : 11.02.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeСб Травень 10, 2008 1:27 pm

IraKit пише:
Я думаю що залежно про яку зраду ідеться як що про зраду друга це напевно Я скажу Вам ні а якщо заради тої зрати ти зробиш краще для багатьох людей наприклад для 1000 то це вмправдано хоча я насправді ще нікому не зраджувала.
Тобто ти згідна йди по трупам,як це говориться щоб комусь стало життя кращим.Я думаю що саме краще це Ніколи не зраджувати бо завжди найдеться вихцд із будь якої найскладнішої ситуації. flower
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeСб Травень 10, 2008 5:07 pm

Цитата :
саме краще це Ніколи не зраджувати бо завжди найдеться вихцд із будь якої найскладнішої ситуації.

підтримую тебе на всі 100%... вихід завжди є, тільки мало хто ним користується.....
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 11:29 am

Просто хто шукає вихід той завжди його знаходить,а хто опускає руки тому так і треба адже життя така прикрасна штука завжди треба ним дорожити.
https://zolochiv.ukraine7.com
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Чи придавали когось?   Чи придавали когось? Icon_minitime

Чи придавали когось?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: