Що тепер потрібно нашій молоді???Напевно тільки горілка,наркотики та секс!!!І це дуже неприємно,адже ще років 6 томі коли було багато різних видів занять в Золочеві,а саме це часті батли та джеми по брейкдансу,Групи які прогремивно каталися на родиках та скейтах і також провидили між собою батли,цепер це все відійшло на задній план,про таке тепер годі і мріяти тому Я створив таку тему бо вважаю її актуальною,чому таке прикрасне місто з такими прекраними та розумними,а головне здібними людьми перестало займатися такими цікавими речами,проте дуже актуально сидіи в компютері в чатах,іграх які притуплюють Ваш кофіцієнт IQ що сталося з усіма місто з кожним роком перетворюється на місто примару.Через це пропоную цих канікул постаратися відновити такі хороші класичні речі як катання на роликах,займатися будь якими видами танців та влаштовувати відкриті вечірки у парках в центрі міста та заохочувати молодь до таких подій,щоб хоч якось нагалати їм що кроми наркотиків,алкоголю,та компютера є ще багато цікавих реей які покращуть їхній рейтенг у місті та дозволять у майбутньому стати прекрасною людиною яка з гідністю зможе сказати так Я Золочівянин і я Цим горджусь,Я зробив багато для свого міста та для майбутніх поколінь.Давайте Ваші пропозиції чим можна зайнятися на канікулах,Та збиремо та створемо команду яка буде пропагувати здоровий та спортивний спосіб життя.Заявки приймаються нижче в темі зразу пищіть вид захоплень яким Вит хотіли б зайнятися.
ну... я оцежбо півжиття хотіла кататися на роликах, но не судьба, бо мала зломану ногу... вечірки в парках міста - трошки проблемне явище, бо думаю, не всім би сподобалося... а от з тим, шо в Золочеві ніхто (майже ніхто) нічим путнім не займається, згідна на всі 100%. Якось деградує населення міста, і не хоче вернутися в реальність і подивитися до чого докотилися... Як на мене, то в Золочеві просто є надлишок барів, гральних автоматів і всякої нездорової фігні в тому роді... думаю, шо нарешті вже треба було б таки виконувати ті вказівки, які великим шрифтом написані в любому ларьку чи магазині "Алкоголь і сиигарети не продаються особам, яким нема 18 років"... шо за неподобство... в нас в Золочеві куча малолєтніх придурків класу з 5-6 курить як паровози, в вихідний день можна в центрі побачити п"яних в зюзю дєвочок, яким певно навіть 15 нема. Не розумію, чого тепер таким модним є напиватися....
це точно шо в нас в золочеві не ма є шо делоть а от то шо по барах сидять самі малолетки то точно і курять і пють бо не ма шо вчіпитись і бо менти з ними буває пють
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Теперішня молодь міста Золочів Вт Черв 17, 2008 1:15 am
ну а якшо подивитись то і в золочевы крім барів аптек і стоматологів нічого невідкриваєть молодь немає куди іти Ну і по барах сидить
то ідіть попрацюйте влітку.....і робота є і грошей підзаробите і не будете в батьків шкаляти. А ше як робота "класна" то і ввечір пити не будете бо в падляк буде піти через втому. А якщо в барах небуде так багато народу, то стане невигідно їх відкривати як хтось тут казав "і цим все сказано"))))