Конкурс-в першу чергу, порівняння. В даній ситуації, скажіть мені як можна обєктивно зрівняти й оцінити, виставити бали, коли не бачила всіх фоток? От наприклад, сподобався мені один із хлопців, я йому поставила 10 балів, а через деякий час ше хтось надумує поставити своє фото і воно мені подобається більше, ніж попереднє.То шо я маю робити? Ставити 11?)) Я кажу так-хай для початку всі учасники виставлять свої фотки, а от вже наприкінці відбудеться голосування. ( при чому, моя ідея стосується як і конкурсу Король Золочева, так і Королева)
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Конкурс-в першу чергу, порівняння. В даній ситуації, скажіть мені як можна обєктивно зрівняти й оцінити, виставити бали, коли не бачила всіх фоток? От наприклад, сподобався мені один із хлопців, я йому поставила 10 балів, а через деякий час ше хтось надумує поставити своє фото і воно мені подобається більше, ніж попереднє.То шо я маю робити? Ставити 11?)) Я кажу так-хай для початку всі учасники виставлять свої фотки, а от вже наприкінці відбудеться голосування. ( при чому, моя ідея стосується як і конкурсу Король Золочева, так і Королева)
А ти голосуй за кожного. Став кожному стільки на скільки він заслуговує.
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Ну стільки, скільки кожен заслуговує насправді, я все одно не поставлю, 10 балів мені замало)) Тому наразі-~BaD_DoG~10, KOCmoc-9...хоча б поставила обом по 10, але то все-таки конкурс, має бути переможець... Хлопці, фото в студію!
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Пацани фотку СЮДА !!!!! Ср Лют 20, 2008 2:34 am
Тапацани давайте треба закругляти ту тему докидайте фото і давайте давайте голосувати
Mr.TeneviK Рядовий
К-ть повідомлень : 6 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 20.02.2008
Тема: Re: Пацани фотку СЮДА !!!!! Ср Лют 20, 2008 2:40 am
Привіт усім Я правда не з Золочева але вирішив також поучаствувати в цій темі,насправді Я з Івано-Франківська але Я з Адміном в кінтах так шо ось фотка
Останній раз редагувалося: TeneviK (Ср Лют 20, 2008 2:41 am), всього регувалося 1 раз(-и)
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008