К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: автозапчастини!! Пн Серп 11, 2008 10:56 am
Всім ще разок привіт, вибачте що створив тему у розділі АВТОТЮНІНГ в розділі МАШИНИ у мене мабуть нема доступу.. (пробував ).
ото ж, чув я що у Золочові є запчастини б/у а верніше ШРОТ по іномарках. Скажіть так це чи ні???? і будь-ласка контакти
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Тема: Re: автозапчастини!! Пн Серп 11, 2008 11:53 am
так є!контактів немаю! а ти часом не сидиш на форумах тернопільського або львівського тюнінг клубів? на рахунок шроту можу показати або пояснити де,а контактів на разі немаю!
Flesh09 Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
так є!контактів немаю! а ти часом не сидиш на форумах тернопільського або львівського тюнінг клубів? на рахунок шроту можу показати або пояснити де,а контактів на разі немаю!
ну тоді розкажи де він знаходиться, якщо можна детально, бо Золочів незнаю, хіба що як до базару зарулити ггггг і в Ясенівки........
і чи там є Renault 19? невкурсі
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
за рено не в курсі!знаю шо по бмв,опелях,фордах там є по любому шось,дуже давно там був. короче попробую словми пояснити: якшо будеш їхати зі сторони тернополя,то доїжджаючи по ближче до Золочева,то по праві стороні буде село Струтин,потім Підгороднє,потім йде поворот на право в Золочів,а прямо траса ,між поворотом на Золочів і трасою є церква.тобі потрібно буде їхати по трасі чуть дальше за церкву, НА ЗОЛОЧІВ НЕ ПОВЕРТАТИ,за церквою будуть стояти фури,трактори і комбайни всякі,таке собі подвіря обгороджене сітою,заїжджаєш туда де фури,і там питаєш де шрот! туда не складно попасти,незнаю чи ти шось зрозумів з того шо я написав.якшо будеш їхати туда і незнайдеш його,то можеш змаячити,я покажу!
Flesh09 Старший солдат
Мати б/у автомобіль зараз не вважається чимось ганебним. Думаю, для багатьох – це єдиний вихід із ситуації. Тільки питання в тому, який саме вибрати, щоб із захистом для двигуна не помилитися.
mareoca Рядовий
К-ть повідомлень : 19 Age : 34 Location : Золочив Reputation : 0 Points : 21 Registration date : 29.03.2021
Особисто для мене вибір авто – давно вирішене питання на користь пікапа. Саме його я й перекупила на аукціоні у США. Тепер ще й захист двигуна автомобіля замовила у магазині Bronex https://bronex.com.ua/ua і машинка тепер як нова. Мене приваблюють такі спеціалізовані магазини. Напевно, вони співпрацюють з нормальними виробниками, які не займаються дешевими запчастинами. Або можуть самі робити деталі.
Тема: Re: автозапчастини!! Сб Квіт 15, 2023 10:13 am
Приветствую покупателей автомобильных запчастей! Хочу поделиться своим опытом покупки в интернет-магазине Hotauto Parts. Компания поразила меня огромным выбором, качественными кузовными запчастями https://hotauto.parts/avtozapchasti/kuzovnye-zapchasti и доступными ценами. Консультанты магазина всегда готовы помочь с подбором и профессионально проконсультировать. Благодаря скидкам, я сэкономил немалую сумму на запасных частях, а гарантии на товары и быстрая доставка приятно удивили. Рекомендую Hotauto Parts всем ценителям комфорта и надежности на дороге!