К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Всьо найліпше про свій Район Нд Січ 27, 2008 2:52 am
Сюда втикаєм всьо чим можна гордитися!!!!Но тільки то шо стосується району в якому ви живете і нічого зайвого!
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Нд Січ 27, 2008 12:14 pm
Інтузи...Крім того шо як для такого досить не великого району багато магазинів більше плюсів не находжу,хоча колись був ше один плюс-тринажерний зал,але закрили ...а ше один плюс-до центру не дуже далеко...
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Вт Січ 29, 2008 11:35 pm
А мій район Заріччя тут ми багато чого пережили наприклад дитинство яке промайнуло нам перед очима та утікло у невідомому напрямку це можня сказати єдиний район який зберіг зелень Золочева у нас на районі завжди свіже повітря два власних змонтованих майданчики для гри у футбо один майдачик трішки в глию району для волейьолу так як ми часто у нього граємо,колись був баскетбольний майданчик але нажаль Вандали вкрали кольцо та все скінчилося,ще у нас на районі багато їороших людей які завжди допоможуть тобі хорошими теплими словами та вдало підскажать як викарапкатися із найскладнішої ситуації.От такий у на райончик.
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Пн Лют 04, 2008 2:32 am
А моє рідне болото, може похвалитися напевно що самими не проходимими болотами
.... а і ще песиками які спокійно порвуть людину які там пропливає в вище сказаному болоті
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Пн Лют 04, 2008 4:51 pm
а зимою під ту горку біля смітників нереально вийти навіть нетошо виїхати Але якось і так вмудряєтесь А про песиків то лібше мовчати ато і вдійсності перегризуть
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Пн Лют 04, 2008 11:04 pm
Eton пише:
А моє рідне болото, може похвалитися напевно що самими не проходимими болотами
.... а і ще песиками які спокійно порвуть людину які там пропливає в вище сказаному болоті
а вот і не правда... саме непроходиме болото в мене на вулиці))))))))
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Пт Лют 08, 2008 9:51 pm
ха, а спорим шо нє! болото на вулиці Труша то є шось...ні пройти, ні проїхати...От прогуляйтеся на днях до Комсомольского озера, більше вже нічого не захочете Тому хорошого про свій район аж ніяк не можу сказати...ну шо там доброго...кілька сусідів в мене хіба шо добрих))))
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Нд Лют 10, 2008 12:49 pm
Ой,ну а про свою вулицю взагалі нічого доброго не можу сказати.Сусіди кожний на своїй хвилі,ніхто ні з ким не вітається.Болота по шию,поки вийдеш з вулиці не хочеться вже нікуда йти.
Тема: Re: Всьо найліпше про свій Район Нд Лют 10, 2008 9:38 pm
А мені можна про район мовчати я можу розповісти вам про свою вулицю і більше нічого непотрібною.І це не є центральна вулиця не думайте. Згадаючи дитинство, ходила в садік поблизу мого дому, на моїй вулиці є ще дитяча лікарня, можна зайти і зубки полічити у стомат , на ГрафоПак можна за картоном сходити, до церкви гріхи відмолити, на пошту ше попасти можна або ще в спортивну школу мязи покачати.... Ось так жити на моїй вулиці