Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Всьо найліпше про свій Район

Перейти донизу 
+5
VELIKAN
Eton
Admin
Traide
Sugarman
9 користувачів
АвторПовідомлення
Sugarman
Старшина
Старшина
Sugarman

К-ть повідомлень : 108
Registration date : 26.01.2008

Всьо найліпше про свій Район Empty
ПовідомленняТема: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeНд Січ 27, 2008 2:52 am

Сюда втикаєм всьо чим можна гордитися!!!!Но тільки то шо стосується району в якому ви живете і нічого зайвого!
Повернутися до початку Перейти донизу
http://RememberUs.6bb.ru
Traide
Admin
Admin
Traide

К-ть повідомлень : 188
Registration date : 29.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeНд Січ 27, 2008 12:14 pm

Інтузи...Крім того шо як для такого досить не великого району багато магазинів більше плюсів не находжу,хоча колись був ше один плюс-тринажерний зал,але закрили Mad ...а ше один плюс-до центру не дуже далеко...
https://zolochiv.ukraine7.com
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeВт Січ 29, 2008 11:35 pm

А мій район Заріччя тут ми багато чого пережили наприклад дитинство яке промайнуло нам перед очима та утікло у невідомому напрямку це можня сказати єдиний район який зберіг зелень Золочева у нас на районі завжди свіже повітря два власних змонтованих майданчики для гри у футбо один майдачик трішки в глию району для волейьолу так як ми часто у нього граємо,колись був баскетбольний майданчик але нажаль Вандали вкрали кольцо та все скінчилося,ще у нас на районі багато їороших людей які завжди допоможуть тобі хорошими теплими словами та вдало підскажать як викарапкатися із найскладнішої ситуації.От такий у на райончик.
https://zolochiv.ukraine7.com
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeПн Лют 04, 2008 2:32 am

А моє рідне болото, може похвалитися напевно що самими не проходимими болотами

.... а і ще песиками які спокійно порвуть людину які там пропливає в вище сказаному болоті Smile
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160
Registration date : 30.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeПн Лют 04, 2008 4:51 pm

а зимою під ту горку біля смітників нереально вийти навіть нетошо виїхати Але якось і так вмудряєтесь А про песиків то лібше мовчати ато і вдійсності перегризуть
https://zolochiv.ukraine7.com/
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeПн Лют 04, 2008 11:04 pm

Eton пише:
А моє рідне болото, може похвалитися напевно що самими не проходимими болотами

.... а і ще песиками які спокійно порвуть людину які там пропливає в вище сказаному болоті Smile
а вот і не правда... саме непроходиме болото в мене на вулиці)))))))) geek
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

К-ть повідомлень : 42

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeПт Лют 08, 2008 9:51 pm

ха, а спорим шо нє! болото на вулиці Труша то є шось...ні пройти, ні проїхати...От прогуляйтеся на днях до Комсомольского озера, більше вже нічого не захочете Very Happy Тому хорошого про свій район аж ніяк не можу сказати...ну шо там доброго...кілька сусідів в мене хіба шо добрих))))
Oksanka
Старший солдат
Старший солдат
Oksanka

К-ть повідомлень : 28

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeНд Лют 10, 2008 12:49 pm

Ой,ну а про свою вулицю взагалі нічого доброго не можу сказати.Сусіди кожний на своїй хвилі,ніхто ні з ким не вітається.Болота по шию,поки вийдеш з вулиці не хочеться вже нікуда йти.
Dayana
Рядовий
Рядовий
Dayana

К-ть повідомлень : 12
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitimeНд Лют 10, 2008 9:38 pm

А мені можна про район мовчати я можу розповісти вам про свою вулицю і більше нічого непотрібною.І це не є центральна вулиця не думайте. Згадаючи дитинство, ходила в садік поблизу мого дому, на моїй вулиці є ще дитяча лікарня, можна зайти і зубки полічити у стомат , на ГрафоПак можна за картоном сходити, до церкви гріхи відмолити, на пошту ше попасти можна або ще в спортивну школу мязи покачати.... Ось так жити на моїй вулиці Всьо найліпше про свій Район 289639
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Всьо найліпше про свій Район   Всьо найліпше про свій Район Icon_minitime

Всьо найліпше про свій Район
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Конкурси :: Кращий район міста-
Перейти до: