К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Життя за межею (обговорення фільму) Пн Серп 09, 2010 10:35 pm
Особисто моя думка: Фільм сильний зі всіх сторін,показує нам ще раз що потрібно цінувати і любити тих хто тебе оточує,а саме близьких людей,але ми живемо одноманітністю та буденністю,і цінимо своїх блиських тільки тоді коли втрачаємо,і тоді задумєшся чого я не зробив так чогоя не сказав комусь що люблю .....філософська мораль заложена там .ФІльм дивитися однозначно,але не людям з коф iq школоти. ТІльки цікавий момент фільму чи справді вона була жива,якщо ні то чому автор показує так детально сцену її смерті і як вона царапала і текла кров адже кров в мертвяків за 3 дні вже б точно не текалп А? якщо ж жива тоді чому нема хеппі енду,напевно режисер хтів щоб кожег взяв з фільму своє ,а як Ви вважаєте що в фільмі сподобалося Вам,що ні,яку мораль взяли Ви....і чи насправді Ви живі зараз а:? Як то буває переглядав свій старий блог з цитатами тут на форумі і побачив ту що мене давно зацепила ,але фільм подивився тільки сьогодні вона підходить навіть на постер фільму глибока філософська думка :Мы погибли бы, если бы не погибали.