К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Counter strike 1.6 Нд Січ 27, 2008 1:00 pm
Привіт усім геймерам страйку пишіть в даній темі про все що ви знаєте про страйк кого ви рахуєте кращими іграками кого чітерами які приколи трапляються під час гри,кращі карти тавзігалі все життя в страйку.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Давайте кожен напише клан в страйку в якому він є? Я наприклад в клані поки що одни нема кого більше взяти хто нормально плей! А Ви в якому клані та список учасників. Для капітанів кланів. Залишайте в цій темі повідомлення з складом вашого клану наприклад так: Цитата:Клан -= SuperClan =- Учасники клану: Killer -= SuperClan =- Shooter -= SuperClan =- Sniper -= SuperClan =- HS -= SuperClan =- Captain -= SuperClan =- / капітан
НЕ пишіть так: Цитата:Клан -= SuperClan =- Учасники клану: Killer Shooter Sniper HS Captain / капітан
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Я тоже люблю контру в клані ніякому незаписаний сам по собі але останнім часом наш сервер почав піднепадати все менше людей грає а вот в CSO там круто весь час багато людей
Я тоже люблю контру в клані ніякому незаписаний сам по собі але останнім часом наш сервер почав піднепадати все менше людей грає а вот в CSO там круто весь час багато людей
В ЦСО мона грати через нет тіки там 1 лажа пінг 100 (принаймі в мене)
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008