К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Пн Січ 28, 2008 2:04 pm
Вірю,тому що знаю багато випадків,коли таке кохання закінчувалось одруженням.
Гість Гість
Тема: Re: Кохання онлайн Пн Січ 28, 2008 2:09 pm
Я напевно відстаю від життя. Я не вірю в віртуальне коханя. Як можна закохатися в людину яку ти не бачиш?
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Пн Січ 28, 2008 2:27 pm
Все починається з віртуального спілкування,з якого ти починаєш розуміти що в вас є спільні інтереси,погляди,вам цікаво разом,потім ви зустрічаєтесь і цілком можливо, що віртуальна симпатія переростає в реальне кохання.
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Вт Січ 29, 2008 6:50 pm
Цілком підтримою Космоса віртуального кохання небуває
а як на мене то буває... елементарний приклад: рідна сестра довго спілкувалася з хлопцем... через деякий час вони зустрілися... і зав"язалися теплі почуття.... ну.. вони правда не дуже довго тривали.. півроку.... але все одно... хоть якийсь результат...
можливо кохання онлайн і існує....але при зустрічі можна дуже глибоко розчаруватися. Люди в душі і зовні бувають різними!!! Віртуально ми уявляємо собі зовсім інше ніж насправді є.
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Ср Січ 30, 2008 6:39 pm
Dayana пише:
можливо кохання онлайн і існує....але при зустрічі можна дуже глибоко розчаруватися. Люди в душі і зовні бувають різними!!! Віртуально ми уявляємо собі зовсім інше ніж насправді є.
Ну я незнаю, Іринка, мені здається шо зовнішній вигляд немає вже аж такого великого значення(хоча зараз є багато людей які дівляться тільки на зовнішність)!Якшо в людини буде приємна зовнішність а тобі буде з нею нецікаво ти скажеш їй : "ЛІС ТАМ------>" ы на тому всьо закінчиться!! Звичайно це не означає шо не потрібно взагалі звертати уваги на зовнішність бо інколи і вона може багато чого сказати про ту чи іншу людину але на цьому не потрібно зациклюватися!!!
МОЯ ДУМКА!! Щось неподобається???? Вислухаю всі аргументи!!
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Кохання онлайн Ср Січ 30, 2008 9:32 pm
Моя думка така-кохання он-лайн немає як такого. Можливе зацікавлення, схожість інтересів і т.д, але науково доведено, що людські стосунки-це в першу чергу біохімія і те, що людина говорить, тобто сам зміст займає лише невеликий відсоток від загального враження про особистість. Дуже велика роль тут припадає емоційності, жестам, міміці, зовнішності, звичайно, не в останню чергу, навіть запахам...Можливо моя думка є трохи однобокою, бо розглядаю це почуття суто як біохімію...
Гість Гість
Тема: Re: Кохання онлайн Пт Лют 01, 2008 4:50 pm
жесть....
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Сб Лют 02, 2008 11:17 am
жесть....
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Кохання онлайн Пт Лют 22, 2008 1:50 am
Я думаю шо для всяких там підофілів та збоченців таке існує недавно на таке навтикався на сайті знайомст в відео режимі повіцрте там таке надивишся мало непокажеться
Blondie Старший солдат
К-ть повідомлень : 25 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Ср Лют 27, 2008 10:41 pm
На мою думку, кохання on-line, як такого не існує. Дуже часто говорять, що зовнішність в стосунках і коханні не головне, але я так не вважаю! Також, дуже важливу роль відіграє спілкування і поведінка людини у житті! Таке кохання можливе тільки в ситуації, коли дві людини познайомились в реалі і продовжують переписку, паралельно з зустрічами! Тільки тоді on-line-знайомство може перерости в щось більше!!!
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: Re: Кохання онлайн Чт Вер 18, 2008 8:13 pm
ну на мою думку це хіба що стимул до знайомства, адже віртуально через інтернет легко знайомитися, спілкуватися, а коли вже із цією людиною бачишся в реалі це вже легше, бо відповідно вже пройдений барєр знайомства та певного осмислення думок... відповідно вже знаєш певні вподобання людей та смаки....
hellmustang Рядовий
К-ть повідомлень : 1 Age : 34 Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 08.05.2008
Я вважаю кохання на відстані можливо ,але не зовсім онлайн,люди були разом і потім з якихось обставин прийшлось бути на відстані ,таке кохання може бути .