К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Нд Січ 27, 2008 8:08 pm
Чи залишились серед нашої молоді ще шанувальники української музики?Які саме виконавці вам подобаються?Чому українська музика не є популярною?
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Ср Січ 30, 2008 12:32 pm
Звичайно що залишилися наприклад Я слухаю багато Української музики Окен Ельзи,Скрябін,Пікардійська Терція,Тарас Чубай,та багато інших виконавців Ураїнська музика краща та мелодійніша від усьго чого мені довелося слухати а це дуже важно,так що Слухайте Українське.Слава Україні!!!!??? Слава нам усім тому що кожен із нас повинен гордо стати та сказати Я Українець у мені тече козацька кров разом ми сила.
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Ср Січ 30, 2008 4:46 pm
з української музики слухаю ОЕ, Бумбокс, Холодне сонце, За Край, АутКрай... ну і все вроді...
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Ср Січ 30, 2008 8:23 pm
chumakov_aleksey_-_ya_ot_tebya_shozhu_s_uma anastasiya_prihodko_-__vse_za_tebya irina_krug_-_tebe,_moya_poslednyaya_liubov[2] stas_peha_-_odna_zvezda stas_peha_-_ya_tebe_podariu viktoriya_dayneko_-_film_ne_o_liubvi_normalnaya_versiya panaetov_aleksandr_-_ya_tebe_ne_veriu Рок:The Game - How we do gans_-__dont_understand_this... 50 cent-In Da Hood feat Brookl 50 CENT-DISCO INFERNO 06-avril_lavigne-my_happy_ending та багато чого
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Чт Січ 31, 2008 10:35 pm
З нашої музики слухаю Плач Яремії і Ot Vinta
Гість Гість
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Пт Лют 08, 2008 1:34 pm
Vitya пише:
chumakov_aleksey_-_ya_ot_tebya_shozhu_s_uma anastasiya_prihodko_-__vse_za_tebya irina_krug_-_tebe,_moya_poslednyaya_liubov[2] stas_peha_-_odna_zvezda stas_peha_-_ya_tebe_podariu viktoriya_dayneko_-_film_ne_o_liubvi_normalnaya_versiya panaetov_aleksandr_-_ya_tebe_ne_veriu Рок:The Game - How we do gans_-__dont_understand_this... 50 cent-In Da Hood feat Brookl 50 CENT-DISCO INFERNO 06-avril_lavigne-my_happy_ending та багато чого
То українська музика??????????????????????????????????
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Пт Лют 08, 2008 2:12 pm
Мда шось Вітя загнався з музикою
Гість Гість
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Нд Лют 17, 2008 7:57 pm
Мені з українського подобається творчість гуртів Бумбокс і ФлайzZza.
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Ср Бер 05, 2008 9:10 pm
Не то я просто попутав там я тут недавно в форумі , і тому незнав куда кинути і так попало
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Нд Лип 13, 2008 1:51 pm
ТОЛ, ОЕ, Бумбокс, Димна суміш
dreamseeker Рядовий
К-ть повідомлень : 6 Age : 41 Location : My native town Reputation : 0 Points : 6 Registration date : 11.03.2010
Тема: Re: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА. Чт Бер 11, 2010 2:24 pm
Українська музика популярна серед певного кола людей, просто в світі її мало знають. Але в ній немає нічого нового, як і в "імпортній", зарубіжній музиці. Всі використовують характерні для свого етносу чи місцевості теми і мотиви, а якщо ні, то косять під когось. З укр. виконавців старий Скрябін, Плач Єремії, Мертвий Півень і багато інших хороших виконавців, та й ті не є абсолютно оригінальними. Оригіналами і неповторними я особисто вважаю Братів Гадюкіних. А з нових українських виконавців, нажаль чи на радість, не виділяю для себе нікого.