Тема: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Вт Лист 09, 2021 12:58 am
Думаю купувати квартиру у Львові, не знаю де краще вибрати, взагалі саме місто Львів, воно дуже красиве, всі старі будинки вони доглянуті та красиві, а ось новобудови ніби зроблені не так, як потрібно, що думаєте на рахунок цього?
Тема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Вт Лист 09, 2021 12:58 am
Не знаю що вам сказати, чесно кажучи, у Львові я ще не бачив поганих новобудов, вони в принципі зроблені добре, та й стиль свій мають, природно це не той стиль, що робили раніше, але виглядає чудово, я б у таких будинках жив.
Тема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Вт Лист 09, 2021 12:59 am
Відео будинок який був повністю оброблений якимось незрозумілим матеріалом, взагалі будинок був одноколірний і не гарний, був засклений незрозуміло і взагалі, що це за новобудова невідомо, там навіть ніхто квартири не купував.
Тема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Вт Лист 09, 2021 12:59 am
LOL пише:
Думаю купувати квартиру у Львові, не знаю де краще вибрати, взагалі саме місто Львів, воно дуже красиве, всі старі будинки вони доглянуті та красиві, а ось новобудови ніби зроблені не так, як потрібно, що думаєте на рахунок цього?
Варто розуміти, що є різні забудовники і з архітектурою у кожного по своєму, сам Львів дуже гарне місто, та й суворі тут закони на рахунок будівельника, багатьом не схвалюють їхні проекти, бо стиль не той.
Я нещодавно замовляв новобудову Львова https://dom.ria.com/uk/novostroyki/lvov/ мені вдалося купити хорошу квартиру в досить стильному будинку, купував взагалі заздалегідь, за два роки будинок відбудувався і був готовий до своїх мешканців, думаю що це буде хороша економія і також ви зможете жити в абсолютно новій квартирі!
Спонсорований контент
Тема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?