Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
LOL
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 5
Registration date : 24.10.2021

Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Empty
ПовідомленняТема: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?    Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Icon_minitimeВт Лист 09, 2021 12:58 am

Думаю купувати квартиру у Львові, не знаю де краще вибрати, взагалі саме місто Львів, воно дуже красиве, всі старі будинки вони доглянуті та красиві, а ось новобудови ніби зроблені не так, як потрібно, що думаєте на рахунок цього?
Повернутися до початку Перейти донизу
JeckShepard
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 31
Registration date : 23.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?    Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Icon_minitimeВт Лист 09, 2021 12:58 am

Не знаю що вам сказати, чесно кажучи, у Львові я ще не бачив поганих новобудов, вони в принципі зроблені добре, та й стиль свій мають, природно це не той стиль, що робили раніше, але виглядає чудово, я б у таких будинках жив.
LOL
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 5
Registration date : 24.10.2021

ПовідомленняТема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?    Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Icon_minitimeВт Лист 09, 2021 12:59 am

Відео будинок який був повністю оброблений якимось незрозумілим матеріалом, взагалі будинок був одноколірний і не гарний, був засклений незрозуміло і взагалі, що це за новобудова невідомо, там навіть ніхто квартири не купував.
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?    Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Icon_minitimeВт Лист 09, 2021 12:59 am

LOL пише:
Думаю купувати квартиру у Львові, не знаю де краще вибрати, взагалі саме місто Львів, воно дуже красиве, всі старі будинки вони доглянуті та красиві, а ось новобудови ніби зроблені не так, як потрібно, що думаєте на рахунок цього?

Варто розуміти, що є різні забудовники і з архітектурою у кожного по своєму, сам Львів дуже гарне місто, та й суворі тут закони на рахунок будівельника, багатьом не схвалюють їхні проекти, бо стиль не той.

Я нещодавно замовляв новобудову Львова https://dom.ria.com/uk/novostroyki/lvov/ мені вдалося купити хорошу квартиру в досить стильному будинку, купував взагалі заздалегідь, за два роки будинок відбудувався і був готовий до своїх мешканців, думаю що це буде хороша економія і також ви зможете жити в абсолютно новій квартирі!

Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? BTs-Sota-Lviv-photo-311007-620x460x80
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?    Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова? Icon_minitime

Чи варто купувати квартиру у новобудові Львова?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: