К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Нд Січ 27, 2008 8:29 pm
Діти тільки тоді починають розуміти,як добре бути дітьми,коли виростають і перестають ними бути.Думаю кожна доросла людина відчуває ностальгію за дитинством,а дитячі спогади вважає найпрекраснішими!Які моменти дитинства запам"яталися вам найбільше?
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
ггг Мені найбільше памятається напевно те як я чуть неспалив квартиру Бавився з сірниками під ліжком ну і почало загорятись А вдома всі сиділи на кухні а я був в вітальні Почав потім бігати в ванну за водою носив в лодонях за той час досить немалий кусок почав горіти Ну потім вже замітили родаки шо я шось літаю як бешений Добре шо в ванні стояла мидниця води Брат взяв зразу і на ліжко загасив все зразу але квартира плавала нормально
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
А мені напевно найбільш буде згадуватись коли я ще дуже маленьким був то хотів попекти сусідську дівчинку тай незнав як але вдруг мені прийшла геніальна мисля в голову я взяв мідний дротик(не здогадувавшись про те що мідь класно проводить струм) тай запхав два дротики в резетку щастя що стояв я на табуретці тай відкинуло мене ділечко,потім зразу давай на ноги тай до бабусі зі словами ААААААААА!!!!!!!!!!!БолитьАААААААА!!!!! потім руки цілий день тримав в холодній воді.
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Ср Січ 30, 2008 8:13 pm
а ще памятаю як Ходили на чершні а за нами бігала якась бабка і кидала в нас патиками камінцями і т.д.. всім шо під руку лізло
шо я можу пам"ятати... пам"ятаю точно шо як була мала, то в мене завжди були коліна побиті... і лікті на руках.... пам"ятаю, шо колись перед домом закопала в землю свій утюжок пластмасовий... його досі не знайшли...
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Чт Січ 31, 2008 11:40 am
Напевне що найвражаючий мій спогад дитинства це коли мене посадили за руль фури помоєму це був MAN
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Чт Січ 31, 2008 2:02 pm
VELIKAN пише:
а ще памятаю як Ходили на чершні а за нами бігала якась бабка і кидала в нас патиками камінцями і т.д.. всім шо під руку лізло
Камінці патики то всьо фігня !! Пам"ятаю як ми з пацанами з подвір"я в ліцей на атас на яблука ходили.....То в нас бабка ножами кидалася(((((Незнаю за шо вона на нас так розізлилася .....напевно через то шо ми їй сіту кусачками порізали шоб було де пролізати )
Гість Гість
Тема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Пт Лют 08, 2008 1:04 pm
гарно памятаю момент коли я в 5-6 років загнав собі серп в коліно так шо він з другої сторони на 5 см вийшов. Лікар сказав шо бути хірургом мені, бо нічо в коліні серйозно не пошкодив тіки дірку зробив )) потім 1 тиждень памятаю ходити не міг
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Нд Лют 10, 2008 2:33 pm
добре пам'ятаю як в десь в 5 років моя баба бігала за мною по вулиці з тарілкою борщу.....така я вже була їдунка .....постійно побиті коліна,які навіть не заживали,ну і тріпачку яка вісіла на поготові