Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

ДИТЯЧІ СПОГАДИ.

Перейти донизу 
+3
Admin
VELIKAN
HAILIE
7 користувачів
АвторПовідомлення
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

К-ть повідомлень : 55
Registration date : 27.01.2008

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeНд Січ 27, 2008 8:29 pm

Діти тільки тоді починають розуміти,як добре бути дітьми,коли виростають і перестають ними бути.Думаю кожна доросла людина відчуває ностальгію за дитинством,а дитячі спогади вважає найпрекраснішими!Які моменти дитинства запам"яталися вам найбільше?
Повернутися до початку Перейти донизу
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160
Registration date : 30.12.2007

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeПн Січ 28, 2008 11:37 pm

ггг Мені найбільше памятається напевно те як я чуть неспалив квартиру Бавився з сірниками під ліжком ну і почало загорятись А вдома всі сиділи на кухні а я був в вітальні Почав потім бігати в ванну за водою носив в лодонях за той час досить немалий кусок почав горіти Ну потім вже замітили родаки шо я шось літаю як бешений Добре шо в ванні стояла мидниця води Брат взяв зразу і на ліжко загасив все зразу але квартира плавала нормально
https://zolochiv.ukraine7.com/
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeВт Січ 29, 2008 11:44 pm

А мені напевно найбільш буде згадуватись коли я ще дуже маленьким був то хотів попекти сусідську дівчинку тай незнав як але вдруг мені прийшла геніальна мисля в голову я взяв мідний дротик(не здогадувавшись про те що мідь класно проводить струм) тай запхав два дротики в резетку щастя що стояв я на табуретці тай відкинуло мене ділечко,потім зразу давай на ноги тай до бабусі зі словами ААААААААА!!!!!!!!!!!БолитьАААААААА!!!!! потім руки цілий день тримав в холодній воді.
https://zolochiv.ukraine7.com
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeСр Січ 30, 2008 8:13 pm

а ще памятаю як Ходили на чершні а за нами бігала якась бабка і кидала в нас патиками камінцями і т.д.. всім шо під руку лізло
https://zolochiv.ukraine7.com/
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeСр Січ 30, 2008 10:46 pm

шо я можу пам"ятати... пам"ятаю точно шо як була мала, то в мене завжди були коліна побиті... і лікті на руках.... пам"ятаю, шо колись перед домом закопала в землю свій утюжок пластмасовий... його досі не знайшли... Crying or Very sad
~BaD_DoG~
Молодший сержант
Молодший сержант
~BaD_DoG~

К-ть повідомлень : 50
Registration date : 29.01.2008

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeЧт Січ 31, 2008 11:40 am

Напевне що найвражаючий мій спогад дитинства це коли мене посадили за руль фури помоєму це був MAN
Sugarman
Старшина
Старшина
Sugarman

К-ть повідомлень : 108
Registration date : 26.01.2008

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeЧт Січ 31, 2008 2:02 pm

VELIKAN пише:
а ще памятаю як Ходили на чершні а за нами бігала якась бабка і кидала в нас патиками камінцями і т.д.. всім шо під руку лізло
Камінці патики то всьо фігня !! Пам"ятаю як ми з пацанами з подвір"я в ліцей на атас на яблука ходили.....То в нас бабка ножами кидаласяSad(((((Незнаю за шо вона на нас так розізлилася .....напевно через то шо ми їй сіту кусачками порізали шоб було де пролізати Smile)
http://RememberUs.6bb.ru
Гість
Гість

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeПт Лют 08, 2008 1:04 pm

гарно памятаю момент коли я в 5-6 років загнав собі серп в коліно так шо він з другої сторони на 5 см вийшов. Лікар сказав шо бути хірургом мені, бо нічо в коліні серйозно не пошкодив тіки дірку зробив Smile)) потім 1 тиждень памятаю ходити не міг
Oksanka
Старший солдат
Старший солдат
Oksanka

К-ть повідомлень : 28

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitimeНд Лют 10, 2008 2:33 pm

добре пам'ятаю як в десь в 5 років моя баба бігала за мною по вулиці з тарілкою борщу.....така я вже була їдунка ржу немогу.....постійно побиті коліна,які навіть не заживали,ну і тріпачку яка вісіла на поготові ржу немогу
Спонсорований контент

ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Empty
ПовідомленняТема: Re: ДИТЯЧІ СПОГАДИ.   ДИТЯЧІ СПОГАДИ. Icon_minitime

ДИТЯЧІ СПОГАДИ.
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Форум :: Смітник-
Перейти до: