Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Как бросить курить?

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Opinion
Старший солдат
Старший солдат
Opinion

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 06.06.2021

Как бросить курить? Empty
ПовідомленняТема: Как бросить курить?   Как бросить курить? Icon_minitimeПн Черв 13, 2022 9:28 am

Давно уже подумываю о том, чтобы бросить курить. А то курю уже лет 7-8, и я уже заметил, что появилась одышка, когда пешком поднимаюсь на свой пятый этаж. Да и надоело постоянно дымом вонять.
Хочу на замену обычным сигаретам взять кальян или вейп. Только не знаю, что нужно брать - в кальяне по-моему используется табак, а для вейпа существует специальная жидкость https://www.gruffvape.com.ua/product-category/zhydkosty/uzhgorod/. Значит, я так понимаю, нужно брать вейп, правильно?
Повернутися до початку Перейти донизу
Takko
Рядовий
Рядовий
Takko

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 26.04.2022

ПовідомленняТема: Re: Как бросить курить?   Как бросить курить? Icon_minitimeЧт Бер 30, 2023 4:45 pm

А як обрати нормальну жижу для вейпу?
Симпатик
Старший солдат
Старший солдат
Симпатик

К-ть повідомлень : 26
Registration date : 30.10.2020

ПовідомленняТема: Re: Как бросить курить?   Как бросить курить? Icon_minitimeЧт Бер 30, 2023 4:46 pm

Зазвичай, я рекомендую новачкам у світі електронних сигарет почати з рідин без нікотину, щоб звикнути до вейпінгу і насолоджуватися смаком без нікотину. Є непогана рідина сольова 50 мг https://vaperslab.com.ua/zhidkosti-dlya-pod-sistem/kupyty-solevu-zhyzhu-50-mg/ у магазині Vaperslab. Тут же можна придбати й сам пристрій для паріння.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Как бросить курить?   Как бросить курить? Icon_minitime

Как бросить курить?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: