К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Пн Січ 28, 2008 2:33 pm
Чи вірите ви,що кохання може тривати вічно?Особисто мені здається,що кохання триває лише перших кілька років,а потім переростає в звичку ,прив"язаність до людини.
Гість Гість
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Пн Січ 28, 2008 6:37 pm
HAILIE пише:
Чи вірите ви,що кохання може тривати вічно?
недумаю. я ше не пробував
А як це зрозуміти - прив"язаність до людини.? (це коли звязують двох і білчше людей?)
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Пн Січ 28, 2008 8:26 pm
Прив"язаність-це ,коли ти настільки звикаэш до людини,що тобі важко щось змінити.Ти просто боїшся залишитися ні з чим,тому і не ризикуєш щось змінювати.А після одруження ,у більшості випадків,діти є тим єдиним,завдяки чому молоді люди продовжують жити разом,і нажаль без любові
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Вт Січ 29, 2008 9:12 pm
я повністю підтримую тебе HAILIE
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Нд Лют 10, 2008 6:28 pm
Як на мене,то кохання вічним не буває.З часом кохання переходить в звичайну привичку і людина просто боїться змінити щось в цьому.
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Пн Лют 11, 2008 7:22 am
Вічного кохання немає, оскільки з віком людина міняється , міняються також її погляди на життя, її ідеали !!Та вічного взагалі нічого нема, не тільки кохання!! Люди просто живуть стільки часу разом бо вже просто розуміють шо більшість життя прожита і шо за той час який їй залишився на цьому світі можна взагалі більше нікого не знайти і на старості літ взагалі лишитися самому !!!! Я думаю шо страх бути самотнім також відіграє неабияку роль !!!!
Blondie Старший солдат
К-ть повідомлень : 25 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Ср Бер 05, 2008 10:23 pm
На мою думку, кохання може бути вічним, але тільки в тому випадку, якшо цього бажають двоє людей! Коли ти знаходиш другу половинку, яку дійсно кохаєш, ти будеш намагатись зробити все для удосконалення стосунків. Як відомо, цьому немає краю.... Стосунки можна "розігрівати" на протязі усього життя і тоді ніколи не буде нудно. Щоб стосунки не стали банальною звичкою, не слід бути пасивним!
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Вт Квіт 01, 2008 7:02 pm
Я ВВАЖАЮ, ЩО КОХАННЯ ВІЧНЕ, АЛЕ НЕ ДЛЯ ВСІХ. ВОНО ВІЧНЕ ЛИШЕ ДЛЯ ТИХ ХТО В НЬОГО ВІРИТЬ, А ТІ ХТО ДУМАЮТЬ, ЩО КОХАННЯ ЦЕ РОЗВАГА ДЛЯ НИХ ТО ВОНИ ПОМИЛЯЮТЬСЯ... І ЦІ ЛЮДИ НІКОЛИ НЕЗМОЖУТЬ ВЗНАТИ ПРО ЦЕ ПОЧУТТЯ ПОКИ САМІ НЕ ПОКОХАЮТЬ.
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Вт Квіт 01, 2008 11:00 pm
Немає нічого вічного, і навіть кохання.
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Нд Квіт 13, 2008 9:10 am
Залежить як розуміти кохання, якщо спочатку є таке як "страсть" тебе тяне,думаєш ночами...але проходе час і воно пропадає, але то не означає що кохання закінчилося, воно лише набрало іншу форму, просто банально ти не знаєш як жити без тої людини.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Нд Квіт 13, 2008 10:56 am
Так дійсно кохання є вічним,просто вона має як і все інше свої стадії зразу покохати не можлмво спочатку ти пришлядаєшся до людини це-зацікавлення,далі вона починає тобі все більше і більше подобатися наступне це вже любов це стан душі двох людей коли вони взаємоповязані гармонійно,далі це переходить в звикання і ці люди стають однією цілою половинкою що переростає в щось нове те що дозволяє продовжити наше існування дитину,є ще одна стадія яку ти починаєш замічати в людині тільки приблизно після 50 років це друге кохання ае про це вже не мені судити.
Bonita Рядовий
К-ть повідомлень : 8 Age : 32 Location : Zolochiv the best Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 25.04.2008
Тема: Re: ТРИВАЛІСТЬ КОХАННЯ Ср Квіт 30, 2008 9:50 pm
Чому життя таке вашке?Чому у світі вашко жити?Чому в житті усе не те?Чому так боляче любити?...