Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пн Січ 28, 2008 8:33 pm
А ще секс, про це вони теж не забувають. Хоча не всі такі, але більшість уви
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пн Січ 28, 2008 9:13 pm
блін якась дівчача тема...на хлопців наганяють...а армія,а гроші заробляти,а дім построїти,а дерево посадити,а дитину(кароче шось там про дитину)не помню вже...такшо хлопцем не так і добре...
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пн Січ 28, 2008 11:48 pm
та це спірне питання над якими вже паряться століттями Але пацаном краще бути
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Вт Січ 29, 2008 8:33 pm
як би тяжко в житті не було хлопцеві ним всьоравно бути краще
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Нд Лют 03, 2008 2:26 am
та тебе неперепреш
Гість Гість
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Вт Лют 05, 2008 4:12 pm
Я вважаю хлопцем бути набагато краще чим дівчиною.
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Чт Лют 07, 2008 10:24 pm
Быть мужчиной хорошо уже потому, что не нужно целовать чужую трёхдневную щетину.
Гість Гість
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пт Лют 08, 2008 11:06 am
~BaD_DoG~ пише:
Быть мужчиной хорошо уже потому, что не нужно целовать чужую трёхдневную щетину.
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пт Лют 08, 2008 3:10 pm
Риторичне запитання, я думаю на нього нема відповіді, ну принаймі в мене нема. Є свої плюси й мінуси, як і в житті хлопця, так і в житті дівчат. Мене особисто абсолютно задовольняє моя стать, бути дівчиною класно! Була б я хлопцем, то й хлопцем мені б прекрасно жилося)) Просто шо є, то є, і того не зміниш (хоча в наш час сучасних технологій все можливо Smile ), тому треба використовувати сповна ті переваги, які тобі дає твій статус дівчини чи хлопця і не нарікати.
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пт Лют 08, 2008 10:11 pm
Мене теж все влаштовує в цьому житті, але подумавши про чужу думку я і питаю ким краще бути. Від більшості я чула, що хлопцем бути краще і легше і не тільки. От і вирішила спитати і всіх тут. Але я таки буду придержуватися думки своєї. Хоча це питання всьотаки спірне.
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Сб Лют 09, 2008 4:59 pm
Можливо хлопцем і краще бути,але я повністю задоволенна тим,що я дівчина
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Ср Лют 13, 2008 3:21 am
Traide пише:
...а армія,а гроші заробляти,а дім построїти,а дерево посадити,а дитину(кароче шось там про дитину)не помню вже...
Ну-ну.... По-перше, гроші жінка може чудово заробити і сама... По-друге, дім і так ти строїти не будеш....ну хіба в тебе професія така... По -третє. дерево????Ха-ха-ха....насмішив...посади дерево і я тобі власноруч заплачу за таке діло...інакше мабууть ти того не зробиш, за виключення м що ти звичайно не з грін-пісу... Дитину? П"ять хвилин задоволення і все! А ти попробуй виносити всі дев"ять місяців, народити, провести як мінімум 2-3 роки безсонних ночей з тою дитиною....і виховати її нормально! Тоже мені....тяжко хлопцем бути...
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Чт Лют 14, 2008 6:13 pm
Цитата :
Ну-ну.... По-перше, гроші жінка може чудово заробити і сама... По-друге, дім і так ти строїти не будеш....ну хіба в тебе професія така... По -третє. дерево????Ха-ха-ха....насмішив...посади дерево і я тобі власноруч заплачу за таке діло...інакше мабууть ти того не зробиш, за виключення м що ти звичайно не з грін-пісу... Дитину? П"ять хвилин задоволення і все! А ти попробуй виносити всі дев"ять місяців, народити, провести як мінімум 2-3 роки безсонних ночей з тою дитиною....і виховати її нормально! Тоже мені....тяжко хлопцем бути...
1) Залежить яка жінка....навіть якщо і дуже розумна, поки вона буде зароблюяти гроші, діти дома будуть рости "дебілами". Як показує статистека, краще жінкам виховувати дітей (в основному) чим чоловіки, чоловіки нехай займаються дохадами, але про дітей не варто забувати...в любому випадку.
2)Знаєш а про дім чоловік може і будувати, всяке буває....принаймі забеспечити житлом повинен, моє ИМХО.
3) А про дерево не треба, я вже посадив і не одне....
4) Знаєш а тут як в кого, в кожної людини по різному...і не треба так радикально, чоловік тоже має розуміти ту відповідальність перед дитиною, якщо він її зачав, якщо не розуміє відповідальності батьківства...то не чоловік...то далба*б...кидати такого відразу...
На рахунок виношувати дитину, то важко, а ще важкіше буде без люблячого чоловіка...
Цитата :
...Тоже мені....тяжко хлопцем бути...
Хлопцем...чи Дівчиною, яка різниця, важливо одне -- ВАЖКО ЖИТИ В УКРАЇНІ...
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Чт Лют 14, 2008 8:21 pm
Ех дєцтво дєцтво я собі уявляю як ви кажете свому чоловіку/жінці - ти собі уявляєш як то тяжко... а потім і другий починає - а ти знаєш ...
Яка різниця хто ти, чи хлопець чи дівчина, перш за все ти людина і тре рости людиною а не дивитись кому легше
(без обід)
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Чт Лют 14, 2008 11:45 pm
astrolik
Слух не треба... розказувати тут,не переношу коли хтось строїть з себе сильно "вумного"і сильно досвідченого в житті, про детцтво і я знаю тема банальна, але я просто відповів на деякі репліки...
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пт Лют 15, 2008 12:13 am
Eton пише:
astrolik Слух не треба... розказувати тут,не переношу коли хтось строїть з себе сильно "вумного"і сильно досвідченого в житті, про детцтво і я знаю тема банальна, але я просто відповів на деякі репліки...
слухай Eton тобі що неподобаються мої думки, чи тут всі обсуджують те що тобі подобається?
п.с. "вумного" я з себе не корчив не корчу і не корчитиму бо це плоско, а от право висловлювати думку я маю.
Eton Сержант
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пт Лют 15, 2008 12:18 am
astrolik
Я не хотів щоб то виглядало як би я пригрічував твою думку, просто треба трошки поважати обговорення інших людей, немає різниці, малі чи старші чи старі...просто я хочу сказати, що твоє повідомлення читалось (мені принаймі) занад-то радекольно...
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Пн Бер 03, 2008 11:54 pm
Краще бути самим собою
Flesh09 Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: Re: Ким бути краще*хлопцем* чи *дівчиною*? Чт Вер 18, 2008 8:04 pm
ну тут питання одвічне, шось типу що перше було курка чи яйце???
а взагалі відповіді на це питання нема, в кожного своя доля.... ось згадаймо притчу... прийшов чоловік до Христа і каже: в мене дуже важка доля(важкий хрест), дай мені якусь іншу... Ісус подумав і каже, візьми оцю, чоловік потримав хрест і каже важкий, дай інший, дав йому інший. Чоловік каже що знову важкий..... і так декілька разів.... а потім взяв ще один і каже о цей мені підходить він дуже легкий. А Христос йому каже, чоловіче так це ж твій хрест що ти ніс усе своє життя.....
...ото ж в кожного є труднощі по свому своєрідні...
P.S. не шукайте проблем у собі, а краще шукайте вирішення їх, ким Ви є панове це не зміниш (стать) а от ставлення і свою долю на краще всилі кожен із вас!!!