Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Схуднення без проблем і страждань

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Марічка
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 23.08.2022

Схуднення без проблем і страждань Empty
ПовідомленняТема: Схуднення без проблем і страждань   Схуднення без проблем і страждань Icon_minitimeВт Серп 23, 2022 12:51 pm

Пораджу всім кому це цікаво, спосіб схуднення яким скористувалася особисто я. Звернулася до компетентних людей - harmonypro.com.ua. Вони мені підібрали програму по очищенню організму і сниженню апетиту за допомогою препарата "пиколінат хрому". І в мене дійсно все вийшло! Апетит через півтора тижні знизився значно, я почала більше рухатися і потрохи скидати зайві кілограми. Зараз стройняшка, ви б мене бачили bounce
Повернутися до початку Перейти донизу
Марічка
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 23.08.2022

ПовідомленняТема: Re: Схуднення без проблем і страждань   Схуднення без проблем і страждань Icon_minitimeСб Вер 03, 2022 9:32 am

Скажу більше люди добрі, сайт в них чудовий, зробили з мамою декілька замовлень, навіть подарунок з їх товарів сформували. Нашій бабці 10 вересня виповняється 90 років, це я вам скажу подія для нашої родини. Вирішили подарувати їй гроші, а також маску-філер для обличчя - https://harmonypro.com.ua/mazi-krema-kosmetika/kosmeticheskie-mazi-krema/maska-filler/. Жінка є жінка, хоч їй вісімнадцять, хоч девʼяносто років. Давайте дівчата завжди зашитатися жінками!
Olyalya
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 35
Registration date : 07.10.2021

ПовідомленняТема: Re: Схуднення без проблем і страждань   Схуднення без проблем і страждань Icon_minitimeНд Лист 27, 2022 7:35 pm

Потрібно щоб організм мав достатньо вітамінів
ValentinkaValya
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 33
Registration date : 13.10.2021

ПовідомленняТема: Re: Схуднення без проблем і страждань   Схуднення без проблем і страждань Icon_minitimeВт Лист 29, 2022 12:39 pm

Насправді щоб схуднути, потрібно правильно харчуватися та робити хоча б мінімальні спортивні навантаження. Вітаміни та біодобавки зайвими не будуть, навпаки підуть організму на користь. От самі почитайте яка користь від мелатоніну https://foodok.com.ua/blog-foodok/melatonn-yogo-korist-dlya-snu-muntetu-ta-pri-borotb-z-stresami/ Коли в організмі достатньо всіх компонентів, то і зайвої ваги не буде.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Схуднення без проблем і страждань   Схуднення без проблем і страждань Icon_minitime

Схуднення без проблем і страждань
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Інтим :: Стиль і мода-
Перейти до: