К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Вт Січ 29, 2008 11:36 pm
Нажаль ,в нашому місті недуже є можливість відвідувати якісь спортивні секції,гуртки чи тринажерні зали,через ту просту причину,що їх просто-напросто нема,а якщо і є,то умови за яких проводяться заняття не найкращі,але все ж таки...чим займаєтесь ви?
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Ср Січ 30, 2008 11:40 pm
Клавіатурним восновному але ще досить часто віляким екстрімом наприклад коньки ролики скейт борд,сновборд,лижі,брейк данс,альпінізмом рідко але буває ,та плей шалені ігри з виживання в золочеві.
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Чт Січ 31, 2008 12:10 am
самим класним спортом Біг на перервах в магазин Або буває і з школи
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Чт Січ 31, 2008 1:48 am
Колись ходив на футбол десь рік-два!! Потім після запалення легеней кинув той футбол!!!Зараз трішки бігом намагаюсь зайняти себе але не професійним якимось а просто для себе !!
Спорт то взагалі така штука якою потрібно займатися лише для себе а не суто для заробляння грошей і т.д.(звичайно якшо ти настільки успішний шо тобі воно і гроші крім задоволення і здоров"я приносить то ти взагалі щаслива людинна)
МОЯ ДУМКА!!
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Чт Січ 31, 2008 9:46 pm
Не знаю чи то можна назвати якимось видом спорту...ходив на тренажери на інтузах в 6 садік...але потім закрили
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Нд Лют 03, 2008 2:40 am
Цитата :
Не знаю чи то можна назвати якимось видом спорту...ходив на тренажери на інтузах в 6 садік...але потім закрили
блін хоть б якісь знову відкрились
Гість Гість
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Пт Лют 08, 2008 1:31 pm
тоже колись давним давно ходив той садік а зара мона хібашо в більярд чи теніс грати
Гість Гість
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Пт Лют 08, 2008 1:36 pm
Мені подобається Російський більярд, настольний теніс.
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Чт Лют 14, 2008 6:39 pm
Колись давненько ходив на легку атлетику, потім на рік захопився брейкденсом (то було давно і не травда )...А так наразі, кожного дня (окрім зими) віджимання на кудаках + штанга (в дома є), і почуваю себе в прекрасній формі.
ІМХО - кожна розумна людина повинна займатися якимось спортом, хоч мінімально...
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Пт Лют 15, 2008 1:01 am
Eton пише:
А ти думаєi я не займаюся такою професією? я вобше-то програмер (С++, php)
і шо з того, мені шо тоже кричати на всю горлянку ?
якби ти сказав шо хочеш кататися на роліках, то я би тебе запросив в свою компанію
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Сб Лют 16, 2008 5:31 pm
Я люблю кататися на ролыках колись дуже класно катався та мутив рызны трюки пригали быля чорновола ыз сходыв шо раз чуть машина не збила ну клумби всы брав на висоту ще рызны прыколи мутили лови колись по мысту в 8 грали.
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Сб Лют 16, 2008 9:25 pm
Admin пише:
Я люблю кататися на ролыках колись дуже класно катався та мутив рызны трюки пригали быля чорновола ыз сходыв шо раз чуть машина не збила ну клумби всы брав на висоту ще рызны прыколи мутили лови колись по мысту в 8 грали.
Пилюку з роліків не хочеш зтряхнути ?
Admin Admin
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Сб Лют 16, 2008 11:06 pm
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Нд Лют 17, 2008 2:29 pm
ок
/////ALPINE Рядовий
К-ть повідомлень : 18 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.06.2008
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Нд Черв 29, 2008 5:52 pm
Я як сильний і дурний займався тенісом .......3-4роки...зара я вже поміняв той вид спорту на Волейбол...реальна фігня раджу всім хто має хоть якісь більш-менш дані займайтесь толкова гра.....до речі можете приходити до нас у клуб "Гармонія" субота-18:00(На комсіку) неділя-10або11:00(на комсіку) P.S. тренер толковий....але тре привикнути до нього бо на початках напрягає))
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Чт Вер 16, 2021 10:55 am
Avgusta пише:
Я недавно стала дайвингом заниматься вместе с мужем, теперь у нас своя небольшая семейная команда. Но вот пришло время заправить баллоны кислородом и кое-что починить из снаряжения, а я не знаю, где это лучше сделать?
Я уже не первый год занимаюсь дайвингом и подводным плаваньем, поэтому время от времени мне тоже приходится ремонтировать и обслуживать мое снаряжение и оборудование. По таким вопросам я всегда обращаюсь в Батискаф, это лучший сервис для дайвинг снаряжения , там работают опытные специалисты, есть как гарантийное обслуживание снаряжения, купленного в их магазине, так и просто ремонт оборудования и заправка баллонов кислородом.
Тема: Re: ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ? Сб Квіт 15, 2023 8:41 am
Я сделал свой выбор в сторону тренажерного зала и заказ в магазине сделал, и хочу отметить, что GD PHARM PRO предоставляет высочайший уровень продукции и быструю доставку стероидов https://gd-pharm.pro/inekcionnye/! Оценивайте широкий выбор продукции и гарантированную безопасность по доступным ценам. Отдайте предпочтение только лучшему магазину – GD PHARM PRO!