К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Ср Січ 30, 2008 12:31 am
Тут я б хотіла поговорити про шкідливі звички,які погано впливають на те,що є найважливішим у нашому житті,на наше здоров"я.Чи робити ви щось для того щоб позбутися їх?
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Ср Січ 30, 2008 8:06 pm
вам треба стати більш активним! Але як вибрати фізичні вправи, що швидко дають тонус, що знімають стомлення, що дозволяють трудитися з максимальною віддачею? Не будемо розпорошуватися, зупинимося тільки на найважливішому і самому незвичайному, адже невідоме може бути навіть у відомому... Ще на початку століття видатний
Гість Гість
Тема: Re: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Пт Лют 08, 2008 3:39 pm
Пить, курить - вредно. Умереть здоровым - жалко!
Гість Гість
Тема: Re: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Пн Лют 18, 2008 3:46 pm
Vitya пише:
вам треба стати більш активним! Але як вибрати фізичні вправи, що швидко дають тонус, що знімають стомлення, що дозволяють трудитися з максимальною віддачею? Не будемо розпорошуватися, зупинимося тільки на найважливішому і самому незвичайному, адже невідоме може бути навіть у відомому... Ще на початку століття видатний
??????? а далі? вітя чому ти не закінчуєш своєї думки?
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Пн Лют 18, 2008 6:38 pm
Ну я особисто однієї поганої звички позбувся вже давніше(кинув палити) ну а інший тож пробую позбуватись або взагалі робити все можливо шоб тих звичок взагалі не було(не п "ю і т.д.)
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: НЕ ЗАГАНЯЙ СЕБЕ В ПАСТКУ Пт Лют 29, 2008 10:33 pm
А вмене не має багато шкідливих звичок так що ті що є кинути не важко.