К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Обговорення Ср Січ 30, 2008 12:17 pm
Привіт усім сьогодні мені захотвлося щоб кожен із нас хто часто дивиться фільми розказував дискутував та обмінювався думками про фільм який він подивися або давав критику вільму іншого має бути цікаво отже почну Я: для початку візьмемо один фільм ну давайте хай це буде Я - легенда де головну роль зіграв як намою думку прикрасний актор Вілл Смітт.У ФІЛЬМІ немає красивих спецефектів але зато є прикрасна суть а що буде якщо ти лишишися зовсім один на цілому континенті,напевно ніхто не задавав собі таке запиттаня!!!?.Тепер подумай вся влада в Ваших руках все що ви захочете взяте ваше...... Але Ви один,кругом ні душі...... і немає з ким розділити це все це сумно адже це викликає як позитивні так і негативні емоції.Ну ладно давайте тепер ви мені щось розкажете про цей фільм....
Гість Гість
Тема: Re: Обговорення Сб Лют 02, 2008 11:49 am
мені фільм Я-легенда не сподобався. втикати за одною людиною і собакою (потім ше двома персонажами) і шайкою уродів - не розумію!
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: Обговорення Чт Лют 07, 2008 10:27 pm
naikrascui film ce 300 spartanciv
Гість Гість
Тема: Re: Обговорення Пт Лют 08, 2008 12:28 pm
Snatched, і ше леякі фільми Гая Річі. і South Park: Bigger, Longer & Uncut (є укр(переклад 1+1), рос. англ) або весь серіал цілком 11 сезонів. Поганих серій там нема мну пре все. кому цікаво то во сайт звідти і стянути мона http://south-parkx.info/ погано тільки шо укр серії тіки на торентах гуляють
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: Обговорення Пт Лют 08, 2008 1:18 pm
"Карти гроші два стволи" в перекладі від Гобліна класний фільм
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: Обговорення Ср Лют 13, 2008 12:56 am
Олік не флудимо в мене ж теж такий фільм є......
Гість Гість
Тема: Re: Обговорення Ср Лют 13, 2008 7:15 pm
Ігри розуму. Шо то за фільм, де можна скачати? Чого такі баталії навколо того фільму?
fantyly Старший солдат
Тема: Re: Обговорення Ср Лют 13, 2008 9:34 pm
KOС навіщо качати я тобі запишу та й усьо, якось в центрі як зустріну то передам, думаю в мому рюкзачку найдеться місце на диск , але сумніваюся чи він тобі сподобається фільм специфічний
Да...фільм хороший... Але любителям Трансформерів, Амеркианських пирогів і прочої фігні напічканої спецефектами і дурними пошлими жартами точно не сподобається...
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Обговорення Чт Лют 14, 2008 6:32 pm
"Ігри розуму", "Ефект метелика", "Піджак","Бійцівський клуб", "Револьвер"..всіх зараз не згадаю...Для мене то класика, фільми які заставляють задуматися...
а "Трансформерів, Амеркианських пирогів і прочої фігні напічканої спецефектами" то просто голівуд-попса за допомогою якої банально збивають гроші...
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Обговорення Сб Лют 16, 2008 7:24 pm
Так класику я тоже люблю недавно повтикав фільми ганстерскі такі як алькапоне лице із шрамом там спецефектів немає але зато фільм дивишся на одному диханні.Мені більше також психологічні подобаються наприклад поворот не туди просто супер фільм показує що долю майже нереально обманути.