Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Кредит за 10 минут

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Anbka
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 09.12.2022

Кредит за 10 минут Empty
ПовідомленняТема: Кредит за 10 минут   Кредит за 10 минут Icon_minitimeЧт Груд 29, 2022 5:37 am

Уже несколько раз пыталась взять небольшой кредит, но мне везде отказывают. Я не знаю почему, кредитов у меня открытых нет, доходы хорошие. Кто в курсе, где мне помогут с этой ситуацией?
Повернутися до початку Перейти донизу
Omaygod
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 22.12.2022

Кредит за 10 минут Empty
ПовідомленняТема: Re: Кредит за 10 минут   Кредит за 10 минут Icon_minitimeЧт Груд 29, 2022 1:13 pm

Точно знаю, можно получить займ на карту онлайн без отказа по этой ссылке очень быстро и без лишних вопросов. Банки часто отказывают, потому что в их требования входит высокий доход, который мне могут похвастаться многие заемщики. Вы же сможете без проблем получить кредит в мфо, просто заполняйте заявку на сайте и ждите решения. Если не одобрят, можно попробовать оформить в другом мфо. Но точно получите, ведь в микрофинансовых организациях требования помягче.
Повернутися до початку Перейти донизу

Кредит за 10 минут
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: