Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ

Перейти донизу 
+3
Sugarman
Traide
HAILIE
7 користувачів
АвторПовідомлення
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

К-ть повідомлень : 55
Registration date : 27.01.2008

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeПт Лют 01, 2008 3:30 am

Школа..безтурботні шкільні роки...якось швидко все закінчилось...відійшло у минуле,яке вже не зміниш і не повернеш...важко і сумно...важко увідомлювати,що шкільне життя позаду,і дуже сумно від думки,що так швидко і непомітно промайне і наше життя.Йде рік за роком і з пам"яті стираються шкільні події,залишаються лише найяскравіші,найприємніші і незвичні.
Хоча в мене був і недружній клас,але багато подій,які відбувалися в ньому,закарбувалися в моїй пам"яті ,напевно на все життя.Ніколи не забуду нашу керівничку,тому що це була дійсно унікальна людинаю.Кожен день від неї можна було чекати несподіванок приємних і недуже.Але застосовуючи на нас свої ,часом,нетрадиційні методи виховання,вона намагалась зробити нас Людьми,щоб ми не стали істотами,які керуються тваринними інстинктами,що є,нажаль,типовим в наш час.
...Пам"ятаю Зиму,коли на подвір"ї школи лежало багато снігу,ми виходили на двір,знаючи що хлопці зараз нас засиплять тим снігом,напевно через це ми і виходили,в цьому був якийсь азарт.Після цього мокрі і замерзлі поверталися в клас і жалілися на хлопців керівничці.
...А одного разу мої 2 однокласники,заховались в шкафчик і пів уроку просиділи там,потім дверка якось відкрилась і вони повипадали звідти...ото було сміху,вчителька була в шоці.
...Не забуду лавку,на яку ми вилазили,бо не доставали до дошки,яка була надто високо прикріплена,те саме,до речі,робили і вчителі.Чого тільки не траплялось з тою лавкою і людьми які вилазили на неї.
Можна згадувати..згадувати...і згадувати,відтворювати в пам"яті шкільні події,а от повернути їх ми не в змозі,що ж таке життя,і нам не залишається нічого,крім того,що грати за його правилами.
А ви сумуєте за школою?Розкажіть про свої шкільні пригоди.
А ті,хто ще вчиться в школі,насолоджуйтесь цими роками поки є час.
Повернутися до початку Перейти донизу
Гість
Гість

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeПт Лют 01, 2008 5:22 pm

як казав тіпок з твоєї аватари Картман:
Школа Ацтой.
Traide
Admin
Admin
Traide

К-ть повідомлень : 188
Registration date : 29.12.2007

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeНд Лют 03, 2008 8:06 pm

Ну ацтой,чи не ацтой-то як кому...Але в школі кожин день з пригодами,шоб то всьо описати не оди день піде...Хоча деколи школа напрягає(майже все).
https://zolochiv.ukraine7.com
Sugarman
Старшина
Старшина
Sugarman

К-ть повідомлень : 108
Registration date : 26.01.2008

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeНд Лют 03, 2008 10:55 pm

T_r_a_i_d_e пише:
Ну ацтой,чи не ацтой-то як кому...Але в школі кожин день з пригодами,шоб то всьо описати не оди день піде...Хоча деколи школа напрягає(майже все).

Та ну..... школа то ше офігенна штукенція !!!Там і вчитися особливо не труба було а час проводили по-любому класно !!!! Я ше хочу до школи ......Ну можна в ліцей дальше Smile
http://RememberUs.6bb.ru
~BaD_DoG~
Молодший сержант
Молодший сержант
~BaD_DoG~

К-ть повідомлень : 50
Registration date : 29.01.2008

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeПт Лют 08, 2008 10:29 pm

Школа це одна велика пригода
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160
Registration date : 30.12.2007

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeСб Лют 09, 2008 5:58 pm

Школа це класно А вчителі то злооооооооооооо
https://zolochiv.ukraine7.com/
Oksanka
Старший солдат
Старший солдат
Oksanka

К-ть повідомлень : 28

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeНд Лют 10, 2008 2:36 pm

Ну але і з вчителів можна добре повиганятися Very Happy ...бували і сльози,але що поробиш..така їхня професія
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeСб Лют 23, 2008 1:52 am

ну не неспорю є нормальні вчителі Але є ітакі гдаи шо і забити нетяжко
https://zolochiv.ukraine7.com/
Vitya
Старший солдат
Старший солдат
Vitya

К-ть повідомлень : 38
Registration date : 27.01.2008

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitimeСр Бер 05, 2008 8:58 pm

У далекому дитинстві мені все здавалось, що шкільні роки безкінечні. Та ось молодий вересень тримає за руку іншу першокласницю і я зі сльозами на очах розумію, що мій час минає… Минає по складах написаного на дошці слова, звучить у голосі улюбленого вчителя і ховається в мережеві березових лазурних кіс.
Тягнуться уроки, кудись тікає від мене моє Дитинство, і так буремно вривається в моє життя шалена Юність. За нею ж тягнуться рядки непочатих віршів і божевільних ідей – себто палаючий заклик до життя…
Душа летить в дитинство,
як у вирій, - бо їй на світі
тепло тільки там
Спонсорований контент

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Empty
ПовідомленняТема: Re: ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ   ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ Icon_minitime

ШКІЛЬНІ ПРИГОДИ
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі