Тема: Лазерна корекція зору у Львові Пн Лют 20, 2023 11:51 pm
Скажіть, хто робив собі лазерну корекцію зору. Де вам робили цю операцію? Мені треба робити таку операцію. Намагаюся знайти хорошу клініку. Дуже хвилююся. Чи можу втратити зір?
Тема: Re: Лазерна корекція зору у Львові Пн Лют 20, 2023 11:54 pm
Такі операціє вже на потоці. Багато клінік їх робить. Але де гарно працюють, а де ні - це вже вам самій вирішувати треба. Читайте відгуки, питайте знайомих. Може хто й порадить.
Тема: Re: Лазерна корекція зору у Львові Пн Лют 20, 2023 11:57 pm
Ви ж розумієте, це не якийсь там пилосос чи ще щось вбираєте. А шукаєте клініку, де будуть різати ваші очі. Розумієте ступіть відповідальності? Тому й хвилююся. Це ж очі. Ніяка клініка мені щось не подобається.
Тема: Re: Лазерна корекція зору у Львові Вт Лют 21, 2023 12:05 am
Можу порадити клініку, де мені робили лазерну корекцію зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/ Дуже гарні спеціалісти, сучасне обладнання. До речі, це мережа клінік, вони є в усіх великих містах України. Можете зайти на сайт - там є уся необхідна інформація. Лікарі, ціни, що та як лікується. До речі, хочу сказати, що обов'язково треба дотримуватися усіх рекомендацій лікаря. Як говорять, сама операція - це пів діла, а пів діла - це відновлювальний період. Не можна, наприклад, піднімати важкого, нахилятися, мочити очі.