Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Лазерна корекція зору у Львові

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Kulbaba
Рядовий
Рядовий
Kulbaba

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 20.02.2023

Лазерна корекція зору у Львові Empty
ПовідомленняТема: Лазерна корекція зору у Львові   Лазерна корекція зору у Львові Icon_minitimeПн Лют 20, 2023 11:51 pm

Скажіть, хто робив собі лазерну корекцію зору. Де вам робили цю операцію?
Мені треба робити таку операцію. Намагаюся знайти хорошу клініку. Дуже хвилююся. Чи можу втратити зір?
Повернутися до початку Перейти донизу
Luter90
Молодший сержант
Молодший сержант

К-ть повідомлень : 43
Registration date : 17.11.2021

ПовідомленняТема: Re: Лазерна корекція зору у Львові   Лазерна корекція зору у Львові Icon_minitimeПн Лют 20, 2023 11:54 pm

Такі операціє вже на потоці. Багато клінік їх робить. Але де гарно працюють, а де ні - це вже вам самій вирішувати треба. Читайте відгуки, питайте знайомих. Може хто й порадить.
Kulbaba
Рядовий
Рядовий
Kulbaba

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 20.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Лазерна корекція зору у Львові   Лазерна корекція зору у Львові Icon_minitimeПн Лют 20, 2023 11:57 pm

Ви ж розумієте, це не якийсь там пилосос чи ще щось вбираєте. А шукаєте клініку, де будуть різати ваші очі. Розумієте ступіть відповідальності? Тому й хвилююся. Це ж очі.
Ніяка клініка мені щось не подобається.
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Лазерна корекція зору у Львові   Лазерна корекція зору у Львові Icon_minitimeВт Лют 21, 2023 12:05 am

Можу порадити клініку, де мені робили лазерну корекцію зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/ Дуже гарні спеціалісти, сучасне обладнання. До речі, це мережа клінік, вони є в усіх великих містах України.
Можете зайти на сайт - там є уся необхідна інформація. Лікарі, ціни, що та як лікується.
До речі, хочу сказати, що обов'язково треба дотримуватися усіх рекомендацій лікаря. Як говорять, сама операція - це пів діла, а пів діла - це відновлювальний період.
Не можна, наприклад, піднімати важкого, нахилятися, мочити очі.

Лазерна корекція зору у Львові 28-05-2022-000527
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Лазерна корекція зору у Львові   Лазерна корекція зору у Львові Icon_minitime

Лазерна корекція зору у Львові
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: