К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Розкажи про себе Сб Лют 09, 2008 10:44 pm
Бачу є потреба створити таку тему...В цій темі можна розказати про себе не за планом,а так як хочеться...Але то не означає,що не треба заповнювати анкету.
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Розкажи про себе Пт Лют 15, 2008 5:12 pm
Можливо розповісти про себе буде легше за такими пунктами: 1)Якому стилю одягу надаєш перевагу? 2)Ти вважаєш себе красивим\красивою? 3)Вечір,безлюдний пляж,бурхливе море це-романтично? 4)Ти любиш шоколад? 5)Довге волосся -гарніше ніж коротке? 6)Алкоголь-зло? 7)Відчуваєш себе дорослим\дорослою? боїшся старості? 9)Коли відчуваєш себе невпевнено? 10)Весільні танці танцювати вмієш? 11)Коли був перший поцілунок? 12)Який стан тобі ближчий сумний чи радісний? 13)Задумуєшся на рахунок дітей?весілля? 14)Яким учнем\якою ученицею Ти був\була у школі? 15)Опиши стан своєї душі 16)які люди для тебе є найдорожчими,на даний момент? 17)Річ без якої не можеш прожити і дня? 18)Ти добре розбираєшся в людях? 19)Часто почуваєшся самотньо? 20)Який вид відпочинку подобається більше:гучна компанія,дискотека чи більш тихе і спокійне проведення часу. 21)Яку погоду любиш? 22)Чи повинні знати батьки з ким Ти дружиш? 23)Чи правда,що справжнє кохання буває в житті тільки один раз? 24)Скільки часу тобі потрібно, для того щоб зібратися,перед тим як йти кудись погуляти. 25)Ти любиш мріяти? 26)Чи потрібно прислухатись до думки інших людей? 27)Улюблені парфуми? 28)Ти часто брешеш?якщо так,чому? 29)Сумуєш за минулим? 30)Якого болю боїшся більше?фізичного чи душевного? Відповідати на всі питання чи дотримуватись якоїсь послідовності-необов"язково,це просто план до розповіді.Як про себе розповісти вирішувати вам.
Останній раз редагувалося: (Нд Лют 17, 2008 3:45 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Тема: Re: Розкажи про себе Пт Лют 15, 2008 8:02 pm
Можливо розповісти про себе буде легше за такими пунктами: 1)Якому стилю одягу надаєш перевагу? зручно, просто і симпатично. просто смішно коли дівчина зимою одягаю коротку спідницю і взуття на височених шпильках, потім падає, простуджується і т.д. Хоча сама винна, бо дурна. 2)Ти вважаєш себе красивим\красивою? Я вважаю себе привабливою... 3)Вечір,безлюдний пляж,бурхливе море це-романтично? залежно коли 4)Ти любиш шоколад? чорний гіркий, бажано пористий. Угощайте... 5)Довге волосся -гарніше ніж коротке? Залежно на кому 6)Алкоголь-зло? алкоголь не зло....і навіть не алкоголіки... вони просто слабкі нещасні люди....яким треба позбавитись мук...тому вони себе і гроблять. 7)Відчуваєш себе дорослим\дорослою? Як коли... боїшся старості? Ні 9)Коли відчуваєш себе невпевнено? Не скажу... 10)Весільні танці танцювати вмієш? Ненавиджу! 11)Коли був перший поцілунок? дааааавно..... 12)Який стан тобі ближчий сумний чи радісний? вони однаково близькі 13)Задумуєшся на рахунок дітей?весілля? Ні 14)Яким учнем\якою ученицею Ти був\була у школі? В якому значенні? 15)Опиши стан своєї душі таке не описують....і спроби то зробити безглузді. Слова в більшості своїх значень -річ примітивна....душа заслуговує більшого 16)які люди для тебе є найдорожчими,на даний момент? також не скажу 17)Річ без якої не можеш прожити і дня? плеєр 18)Ти добре розбираєшся в людях? Думаю не погано... 19)Часто почуваєшся самотньо? Ні 20)Який вид відпочинку подобається більше:гучна компанія,дискотека чи більш тихе і спокійне проведення часу. Ні те, ні інше...активний відпочинок (Не дискотеки!!!) подобається більше...практично все решта марна трата часу 21)Яку погоду любиш? всяку 22)Чи повинні знати батьки з ким Ти дружиш? куда від того дінусь...і так знають. 23)Чи правда,що справжнє кохання буває в житті тільки один раз? Ні 24)Скільки часу тобі потрібно, для того щоб зібратися,перед тим як йти кудись погуляти. мінімум хвилин 15, максимум ще не визначала 25)Ти любиш мріяти? дуже 26)Чи потрібно прислухатись до думки інших людей? залежно яких людей 27)Улюблені парфуми? То має значення? 28)Ти часто брешеш?якщо так,чому? Часто. Тому, що так треба... 29)Сумуєш за минулим? Часом так. 30)Якого болю боїшся більше?фізичного чи душевного? Душевного Відповідати на всі питання чи дотримуватись якоїсь послідовності-необов"язково,це просто план до розповіді.Як про себе розповісти вирішувати вам.
Нууус? Мій діагноз?
Гість Гість
Тема: Re: Розкажи про себе Сб Лют 16, 2008 12:57 pm
1)Якому стилю одягу надаєш перевагу? - Вільний стиль. Тому що зручно 2)Ти вважаєш себе красивим? - Так. Я вважаю себе дуже красивим 3)Вечір,безлюдний пляж,бурхливе море це-романтично? - Вечір,безлюдний пляж - це романтично, а от бурхливе море - ні 4)Ти любиш шоколад? - Так. 5)Довге волосся -гарніше ніж коротке? - мені всерівно. 6)Алкоголь-зло? - ні 7)Відчуваєш себе дорослим\дорослою? - так боїшся старості? - ні 9)Коли відчуваєш себе невпевнено? - ---------- 10)Весільні танці танцювати вмієш? - ні 11)Коли був перший поцілунок? - вже ен памятаю (давно) 12)Який стан тобі ближчий сумний чи радісний? - Радісний 13)Задумуєшся на рахунок дітей?весілля? - ні 14)Яким учнем\якою ученицею Ти був\була у школі? - двієшником 15)Опиши стан своєї душі - ------------- 16)які люди для тебе є найдорожчими,на даний момент? - рідні, друзі 17)Річ без якої не можеш прожити і дня? - Пачка Мarllboro 18)Ти добре розбираєшся в людях? - думаю що таак 19)Часто почуваєшся самотньо? - ні 20)Який вид відпочинку подобається більше: гучна компанія,дискотека чи більш тихе і спокійне проведення часу. - гучна компанія 21)Яку погоду любиш? - весняну 22)Чи повинні знати батьки з ким Ти дружиш? - це їхнє бажання 23)Чи правда,що справжнє кохання буває в житті тільки один раз? - ні 24)Скільки часу тобі потрібно, для того щоб зібратися,перед тим як йти кудись погуляти. - 5 хв 25)Ти любиш мріяти? - ні 26)Чи потрібно прислухатись до думки інших людей? - тільки якщо поважаєш цю людину 27)Улюблені парфуми? - немає улюблених 28)Ти часто брешиш?якщо так,чому? - тільки викладачам 29)Сумуєш за минулим? - так дуже 30)Якого болю боїшся більше?фізичного чи душевного? - душевного
Тема: Re: Розкажи про себе Нд Лют 17, 2008 4:12 pm
1)Якому стилю одягу надаєш перевагу? спортивному, офіційний стиль (типу білий верх,чорний) низ не люблю 2)Ти вважаєш себе красивим\красивою? взагалі-то так))) 3)Вечір,безлюдний пляж,бурхливе море це-романтично?так, якшо без москітів 4)Ти любиш шоколад? ага 5)Довге волосся -гарніше ніж коротке? як кому 6)Алкоголь-зло? залежить в якій кількості 7)Відчуваєш себе дорослим\дорослою? так Coolбоїшся старості? є трошки 9)Коли відчуваєш себе невпевнено? коли знаю, що мені точно не получиться зробити шось важливе. 10)Весільні танці танцювати вмієш? вмію, але не дуже люблю то робити. 11)Коли був перший поцілунок? once upon a time..... 12)Який стан тобі ближчий сумний чи радісний? радісний 13)Задумуєшся на рахунок дітей?весілля? на разі ні 14)Яким учнем\якою ученицею Ти був\була у школі? відмінниця....майже 15)Опиши стан своєї душі - )))))))) 16)які люди для тебе є найдорожчими,на даний момент? найріднішими у всі часи для мене є рідні. 17)Річ без якої не можеш прожити і дня? комп 1CoolТи добре розбираєшся в людях? так 19)Часто почуваєшся самотньо? ні 20)Який вид відпочинку подобається більше:гучна компанія,дискотека чи більш тихе і спокійне проведення часу. 1 варіант 21)Яку погоду любиш? люблю теплі сонячні дні.. а ше люблю, коли раптово в жару почне падати дощ) 22)Чи повинні знати батьки з ким Ти дружиш? не знаю... чесно... 23)Чи правда,що справжнє кохання буває в житті тільки один раз? на мою думку - неправда 24)Скільки часу тобі потрібно, для того щоб зібратися,перед тим як йти кудись погуляти. 15-20 хвилин 25)Ти любиш мріяти? так 26)Чи потрібно прислухатись до думки інших людей? так 27)Улюблені парфуми? ELVIE (Oriflame) 2CoolТи часто брешеш?якщо так,чому? ні... рідко брешу... вважаю, що краще казати правду, якою б вона не була. 29)Сумуєш за минулим? не сумую... втраченого і так не повернеш 30)Якого болю боїшся більше?фізичного чи душевного? душевного
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Розкажи про себе Пн Лют 18, 2008 1:07 am
1.Спортивному стилю 2.По крайній мірі надіюсь що так. 3.Так,якщо нема комарів. 4.Ні. 5.дівчині-так,а хлопцеві-ні. 6.Алкоголь-зло,яке приносить добро. 7.ні. 8.ні. 9.Коли від мене багато залежить. 10.Вмію. 11.гггг...а з ким саме? 12.Сумний. 13.Рано ше...в років 40 задумаюсь. 14.Майже вчуся. 15.(о0) 16.Мама,Тато. 17.Можу обійтись без будь-якої річчі...не привязуюсь до речей. 18.Ніби. 19.Буває... 20.Більш тихе проведення часу. 21.Буває дощ,або сніг коли поколіна. 22.Ні не повинні. 23.Незнаю. 24.10 хвилин хватить. 25.Ні. 26.Не завжди. 27.Шось з серіїї адідас,або бос... 28.Буває таке шо цілий день брешу(рідко,але буває),а тому шо виходу іншого нема. 29.Ні. 30.Біль поняття відносне...в якійсь мірі боюся більше душевного.
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Розкажи про себе Пн Лют 18, 2008 2:37 am
2Traide 11)Коли був перший поцілунок? 11.гггг...а з ким саме? в твоэму випадку,мало б бути з дівчиною,але...хто-зна..з ким був з тим і пиши
Blondie Старший солдат
К-ть повідомлень : 25 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Розкажи про себе Ср Лют 27, 2008 10:21 pm
1. Переважно Glamour (люблю експерементувати з одягом). Іноді ношу також Casual. 2. Ну звичайно!!! І не тільки я!)) 3. Так. 4. Так. 5. Не завжди. Волосся повинно бути доглянутим! 6. Якщо в міру - то ні. 7. Так. 8. Трошки. 9. Ніколи. Я завжди впевнена в собі і в своїх діях! 10. Не дуже. 11. В 6 років!!! (Цікаво було) 12. Радісний. 13. Іноді такі думки приходять, але ще дуже рано це планувати! 14. Відмінниця! 15. Я дуже щаслива!!!! 16. Мій хлопець, друзі, батьки! 17. Телефон, косметика, Glamour! 18. Дуже. Був період в житті, коли я хотіла вчитись на психолога! 19. Іноді буває. Але в таких ситуаціях мені це просто в кайф! Я дуже рідко почуваюсь самотньою!!! 20. В залежності від ситуації, але переважно гучну компанію, дискотеку. 21. СОНЕЧКО!!!! 22. Чому б і ні! 23. Складно сказати... Напевно так. 24. Багато. Десь години 3-4. 25. Так. 26. Іноді. Але поступати так, як ти вважаєш за потрібне! 27. Nina Ricci "Love in Paris", Lancome "Hypnose", "D&G"... і ще багато, переважно солодкі, адже я така сама...)) 28. Не часто, тільки по-потребі! 29. Ні. Я завжди дивлюсь з надією в майбутнє. Оптимістка! 30. Душевного...
[/b]
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Розкажи про себе Ср Бер 05, 2008 9:26 pm
Регіон: Золочів Вік: 18 років Освіта: Середня Стать: Чоловіча Додаткова інформація про мене: П.І.Б: Шпирук Віктор Богданович Дата народження: 30 січня 1989 р. Місто народження: м. Золочів Адреса: вул. Львівська 50/кв1 Тел: 4-41-41 Спеціальність: Комп’ютерне забезпечення. Власні якості: Пунктуальність, Комунікабельність, Акуратність. Хоббі: Футбол, баскетбол, настільний теніс, Легка атлетика, проводити час з друзями, малювати в фотошопі, їздити за кермом, читати цікаві книжки історія, література, Мова, і деколи політика. Вечером люблю пити: каву зелений чай, фрацюзький чай
Vitya Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 35 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Розкажи про себе Ср Бер 05, 2008 9:27 pm
1)Якому стилю одягу надаєш перевагу? спортивному, офіційний стиль 2)Ти вважаєш себе красивим\красивою? взагалі-то так))) 3)Вечір,безлюдний пляж,бурхливе море це-романтично? так 4)Ти любиш шоколад? Ага дуже 5)Довге волосся -гарніше ніж коротке? коротке 6)Алкоголь-зло? залежить в якій кількості 7)Відчуваєш себе дорослим\дорослою? Так відчуваю боїшся старості? Не боюся тому що сильний 9)Коли відчуваєш себе невпевнено? коли знаю, що мені точно не получиться зробити шось важливе. 10)Весільні танці танцювати вмієш? вмію, дуже люблю то робити. 11)Коли був перший поцілунок? Десь давно 12)Який стан тобі ближчий сумний чи радісний? сумний 13)Задумуєшся на рахунок дітей?весілля? на разі так 14)Яким учнем\якою ученицею Ти був\була у школі був колись відмінником 15)Опиши стан своєї душі - )))))))) 16)які люди для тебе є найдорожчими,на даний момент? найріднішими у всі часи для мене є рідні. 17)Річ без якої не можеш прожити і дня? З дівчиною 1CoolТи добре розбираєшся в людях? Так добре 19)Часто почуваєшся самотнною? так 20)Який вид відпочинку подобається більше:гучна компанія,дискотека чи більш тихе і спокійне проведення часу. 1 варіант 21)Яку погоду любиш? люблю теплі сонячні дні.. а ше люблю, коли раптово в жару почне падати дощ) 22)Чи повинні знати батьки з ким Ти дружиш? Так повинні знати 23)Чи правда,що справжнє кохання буває в житті тільки один раз? на мою думку правда 24)Скільки часу тобі потрібно, для того щоб зібратися,перед тим як йти кудись погуляти. 15-20 хвилин 25)Ти любиш мріяти? так 26)Чи потрібно прислухатись до думки інших людей? так 27)Улюблені парфуми? Dolce GABANA, PACO RABANNE, WILLIAMS, ONE MAN SNOW. 2CoolТи часто брешеш?якщо так,чому? ні... рідко брешу... вважаю, що краще казати правду, якою б вона не була. 29)Сумуєш за минулим? сумую... втраченого і так не повернеш 30)Якого болю боїшся більше?фізичного чи душевного? душевного