К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Чи вірити Ви в долю? Нд Лют 10, 2008 7:42 pm
може, заїзджене і банальне питання, але хотілося б знати вашу думку, бо часто ми чуємо, чи самі говоримо "так трапилось, така доля"... то ж- людина сама вирішує яким має бути її життя, чи є якийсь написаний сценарій її життя? (від долі не втечеш )
Гість Гість
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Нд Лют 10, 2008 9:18 pm
Доля? Бачив я ту долю на х*ю. Нема такого слова як доля! Це нонсенс! Кожен може прожити своє життя як схоче, незалежно ні від ніякої долі . Ну якщо весь час говорити "це доля..., це додя..." то можна підсвідомо вважати що така зараза є, і вірити в це.
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Нд Лют 10, 2008 11:29 pm
А я вірю в долю і вважаю,що призначення людини в цьому житті закладається ще з самого початку,коли вона ще ненароджена і знаходиться всередині матері.
~BaD_DoG~ Молодший сержант
К-ть повідомлень : 50 Age : 37 Location : Місто герой Золочів Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.01.2008
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Нд Лют 10, 2008 11:30 pm
Повністю підтримою космоса долі не існує
Гість Гість
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Нд Лют 10, 2008 11:41 pm
~BaD_DoG~ пише:
Повністю підтримою космоса долі не існує
+10
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Пн Лют 11, 2008 12:59 am
Можливо доля і існує,але конкретної відповіді дати ніхто не може.Бувають різні ситуації в яких можна сказати що це доля,наприклад:Це доля познайомила нас,..........а можна просто побачити в цьому простий збіг обставин.Кожна людина свою долю уявляє і створює самостійно.
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Пн Лют 11, 2008 1:10 am
як казав хтось з розумних "Кожна людина є творцем своєї долі"
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Вт Лют 12, 2008 2:38 am
Якщо чесно то саме слово доля якесь безглузде я розумію таку штука, як те що має бути те станеться так чи інакше. Ніколи з вами не траплялося такого, що от не виходить щось зробити все якось на перекосяк іде, або навпаки ситуація ну так вже просто складається що аж смішно. В такі моменти тільки одна думка в голові "а може так і має бути" Може ти не маєш того робити, або маєш просто на все свій час, і треба до всього з терпіням поставитися. Згадується вислів "все що не робиться завжди на краще"
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Ср Лют 13, 2008 12:08 am
Як співав Висоцький "жизнь - ето миг между прошлым и будущим"
Я завжди кажу так - ми самі ковалі нашого життя, а типу доля... карма... чи ше якийсь брєд, то для слабонєрвних.
Такшо тре засукати рукава і до роботи.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Чи вірити Ви в долю? Пт Лют 15, 2008 8:25 pm
Я особисто вважаю що в кожного є своє призначення на цій планеті але ми нажаль про нього незнаємо тому можемо прослідувати неправильним символам долі а вона жорстока, а нарахунук чи можна обманути її думаю що так.