Тема: Re: неформальні культури Нд Лют 10, 2008 7:57 pm
Гопи - то така субкультура)))))))))) короче кажучи я їх саме менше полюбляю з всіх перечислених вище))) може за "сємєчькі"... може за "Вась, Вась".... короче уникаю з ними зустрічі......
Гість Гість
Тема: Re: неформальні культури Нд Лют 10, 2008 11:29 pm
гарний емо - мертвий емо!
Про решту можу сказати то саме! (окрім панків і хіппі, деколи я їх розумію).
Oksanka Старший солдат
К-ть повідомлень : 28 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: неформальні культури Пн Лют 11, 2008 1:04 am
я такого просто не сприймаю,можна слухати різні стилі музики,захоплюватися різнимим напрямками,але перевтілюватися....ходять по Золочеві репери,металісти,емо....Як на мене то це просто дибілізм.
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: неформальні культури Пн Лют 11, 2008 1:09 am
ну репери то ше таке А металістів я взагалі нерозумію а особливо дітом ЯК вони можуть лазити в тій шкірі притакій жарі шо в футболці і шортах жарко
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: неформальні культури Пн Лют 11, 2008 1:12 am
Незнаю як на мене то можна слухати хоч всі стилі музики я сам ненадаю перевагу якомусь одному але ж то не означає шо я маю ходити як "Метал" чи т.п. Якшо хочуть вирізнитися з "товпи" то можна то якимось іншим образом зробити !!!Допомогти якимось чином місту і т.д. і люди точно їх згадають тоді
МОЯ ДУМКА!!
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: неформальні культури Пн Лют 11, 2008 4:31 pm
А мені якось всерівно...шо кому подобається хай то робить(в межах розумного)...Як людина хоче ходити в шкірі літо,то най ходить-то її вибір...Навіть якшо то троха дивно...Ну а про тих шо на цвинтарах тусуються ніц доброго сказати не можу...
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: неформальні культури Вт Лют 12, 2008 2:59 am
Кожен намагається виділити себе серед натовпу, і сумніваюся що тут на форумі є сірі миші, які так і прагнуть на очі людям не показуватися. Навіщо засуджувати якусь культуру, треба до кожної з них з розумінням поставитися.Як не як але вони такі самі люди, всього навсього не так вдіті як решта чи не то слухають. Вони просто ЛЮДИ!
Тема: Re: неформальні культури Ср Лют 13, 2008 5:20 pm
KOCmoc пише:
astrolik а роллери це теж нефомальна субкультура?
то швидше сукупність різних субкультур обєднаних одним хоббі
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: неформальні культури Пт Лют 15, 2008 4:07 am
Oksanka пише:
я такого просто не сприймаю,можна слухати різні стилі музики,захоплюватися різнимим напрямками,але перевтілюватися....ходять по Золочеві репери,металісти,емо....Як на мене то це просто дибілізм.
мда...дибілізм...в чому він полягає?В тому,що люди вибирають собі стиль одягу,який відповідає їхнім вподобанням,світогляду,стилю життя?Звичайно є і такі,що вдягаються так для показухи,чи тому,що мій друг\подружка так ходить,або тому,що бути трошки не таким як всі-круто,але ж не всі.З таким успіхом можна сказати і про всіх людей-Ходять по Золочеві всі одинакові-дибілізм якийсь.
Sweety:)) Рядовий
К-ть повідомлень : 14 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: неформальні культури Ср Бер 05, 2008 7:38 pm
[b]як на мене то кожен виражає свій характер як може і як йому подобається...Взагалі я нормально ставлюся до всіх, тому що можна кожного зрозуміти.Кожна людина - особистість, і виражається по-особливому. а щодо ЕМО, так в золочеві я ще не бачила ніодної людини-емо....
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: неформальні культури Ср Бер 05, 2008 11:39 pm
VELIKAN пише:
ну репери то ше таке А металістів я взагалі нерозумію а особливо дітом ЯК вони можуть лазити в тій шкірі притакій жарі шо в футболці і шортах жарко
Ха про реперів можу сказати те саме тоже на вулиці градусів 30-35 а воно суне в широченних джинсах і в куртці зимовій а на голові бейсік і довгі патли !
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: неформальні культури Ср Бер 05, 2008 11:45 pm
Я вобше нерозумію людей які наслідують той чи інший стиль музики і в загалі проти репу чи року ніц немаю але тих людей непереношу, просто неможу зрозуміти шо вони хочуть тим виразити