Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
casot
Молодший сержант
Молодший сержант

К-ть повідомлень : 43
Registration date : 21.08.2021

Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Empty
ПовідомленняТема: Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?   Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Icon_minitimeЧт Травень 11, 2023 10:58 pm

Драстуйте! Я хочу купити надійні смарт-годинник, але не знаю які вибрати. Може бути, хтось із вас знає, які хороші моделі можна купити в Львові? Я б хотіла мати можливість відстежувати свою активність, приймати дзвінки і повідомлення, а також контролювати музику на телефоні. Бюджет у мене до 5000 гривень.
Повернутися до початку Перейти донизу
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?   Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Icon_minitimeЧт Травень 11, 2023 10:58 pm

Драстуйте! Я б порадив звернути увагу на моделі смарт-годин від бренду Garmin. Це надійні і функціональні пристрої, які дозволяють відстежувати фізичну активність, а також багато іншого. У мене самого такий годинник і я дуже задоволений ними.
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
Loktar
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 19
Registration date : 23.03.2021

ПовідомленняТема: Re: Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?   Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Icon_minitimeЧт Травень 11, 2023 10:58 pm

Я б рекомендував звернути увагу на смарт-годинник від Apple. Вони коштують трохи дорожче, ніж інші моделі, але мають безліч функцій і високу якість збірки. У них є безліч датчиків, які можуть вимірювати пульс, насичення киснем у крові та багато іншого. Також вони можуть використовуватися для оплати, контролю музики та інших функцій.
JeckShepard
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 31
Registration date : 23.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?   Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Icon_minitimeЧт Травень 11, 2023 10:59 pm

Вітаю! Якщо ви шукаєте надійний і функціональний смарт-годинник у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/smart-chasy/ то я б рекомендував вам звернути увагу на модель Huawei Watch GT2. Вони коштують близько 5000 гривень і мають безліч переваг.
Вони можуть відстежувати фізичну активність, мають датчики, які можуть вимірювати пульс і кисень у крові, а також можуть контролювати сон і стрес. Крім того, вони мають тривалий час роботи від одного заряду і функцію NFC для безконтактної оплати.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?   Які надійні смарт годинник можна купити у Львові? Icon_minitime

Які надійні смарт годинник можна купити у Львові?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: