Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Порадьте антивірус...

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
Traide
Admin
Admin
Traide

К-ть повідомлень : 188
Registration date : 29.12.2007

Порадьте антивірус... Empty
ПовідомленняТема: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeСб Січ 26, 2008 12:14 am

Дуже треба ...
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeСб Січ 26, 2008 12:38 pm

Ну так як я вже трохи розуміюся на антивірсному софті то можу сказати однозначно що більшість антивірусних програм є хорошими в роботі коли їх вчасно обновляти адже без наявності обновлення антивір не може знайти вірусну програму немаючи в собі її опису але щодо того якою я користуюся то це Касперський адже бази часто обновляються він небере багато оперативної памяті та легко кируєм користувачем ми можемо повиклюяати непотрібні нам модулі і залишити тільки перевірку тільки найзаразніши папок віндовс таким чином позбавившись загрози зараження.
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeНд Січ 27, 2008 3:37 pm

avast4 Home Edition. Я нем вже довго користуюся.(нічого поганого сказати про нгього не можу) пиємний в користуванні, непотребує багато ресурсів, оновлення баз проводиться автоматично.
Eton
Сержант
Сержант
Eton

К-ть повідомлень : 63
Registration date : 27.01.2008

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeВт Січ 29, 2008 1:45 am

Linux і нехай весь вірусний світ зачекає Very Happy

А взагалі то я антивірус ставлю коли є підозна на зараження, провірка і деінстал Smile (таке буває рідко). Я використовую FireWall-ли, так як я в основному я працюю з мережею..
Andron
Рядовий
Рядовий
Andron

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 03.02.2008

ПовідомленняТема: Dr Web   Порадьте антивірус... Icon_minitimeВт Лют 05, 2008 4:39 pm

Dr Web хороший антивірус. Комп не грузе і перевіряє файли на льоту.
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeВт Лют 05, 2008 5:33 pm

Викорстовую Нод 32 і фаєрвол. Аваст тоже не поганий антивірус основною його перевагою є те шо він є безкоштовним для домашнього застосування. Касперский фигня грузить машину так шо ппц. Є ше укр Ф-порт тоже не поганий але тупенький я його хібашо в комбінації з нодом застосовую, бо в нода є свої недоліки які Ф-порт компенсує. Вже в крайньому випадку коли нічо не помагає а віндовс впадло міняти може помогти AVZ4.
Flesh09
Старший солдат
Старший солдат
Flesh09

К-ть повідомлень : 38
Registration date : 11.08.2008

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeПн Серп 11, 2008 2:26 pm

я за НОД32, хто скаже шо є проблеми із оновленням, тому скажу ЮЗАЙ ЮЗЕР... все буш мати
http://www.kamchatkanet.narod.ru/
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitimeПн Серп 11, 2008 2:37 pm

Ну це не кращий антивірус але теж нічого а проблем з оновленням немє ось останнє оновлення ключів,а як маєш їх то бази качаються з сервера через нет без проблем
Порадьте антивірус... 8ca1a310
<<<<Хоч скачати жми на мене>>>>
<<<<<<<<<<<Чоч з депозиту жми сюди>>>>>>>>>
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Порадьте антивірус...   Порадьте антивірус... Icon_minitime

Порадьте антивірус...
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Hardware Software :: Програмне Забезпечення-
Перейти до: