Ну так як я вже трохи розуміюся на антивірсному софті то можу сказати однозначно що більшість антивірусних програм є хорошими в роботі коли їх вчасно обновляти адже без наявності обновлення антивір не може знайти вірусну програму немаючи в собі її опису але щодо того якою я користуюся то це Касперський адже бази часто обновляються він небере багато оперативної памяті та легко кируєм користувачем ми можемо повиклюяати непотрібні нам модулі і залишити тільки перевірку тільки найзаразніши папок віндовс таким чином позбавившись загрози зараження.
avast4 Home Edition. Я нем вже довго користуюся.(нічого поганого сказати про нгього не можу) пиємний в користуванні, непотребує багато ресурсів, оновлення баз проводиться автоматично.
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Порадьте антивірус... Вт Січ 29, 2008 1:45 am
Linux і нехай весь вірусний світ зачекає
А взагалі то я антивірус ставлю коли є підозна на зараження, провірка і деінстал (таке буває рідко). Я використовую FireWall-ли, так як я в основному я працюю з мережею..
Andron Рядовий
К-ть повідомлень : 3 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 03.02.2008
Тема: Dr Web Вт Лют 05, 2008 4:39 pm
Dr Web хороший антивірус. Комп не грузе і перевіряє файли на льоту.
Викорстовую Нод 32 і фаєрвол. Аваст тоже не поганий антивірус основною його перевагою є те шо він є безкоштовним для домашнього застосування. Касперский фигня грузить машину так шо ппц. Є ше укр Ф-порт тоже не поганий але тупенький я його хібашо в комбінації з нодом застосовую, бо в нода є свої недоліки які Ф-порт компенсує. Вже в крайньому випадку коли нічо не помагає а віндовс впадло міняти може помогти AVZ4.
Flesh09 Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Ну це не кращий антивірус але теж нічого а проблем з оновленням немє ось останнє оновлення ключів,а як маєш їх то бази качаються з сервера через нет без проблем
<<<<Хоч скачати жми на мене>>>> <<<<<<<<<<<Чоч з депозиту жми сюди>>>>>>>>>