Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 1:24 pm
особисто я вірю... не знаю як там воно є насправді... але вірю...
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 2:53 pm
Вірю, бо вважаю, що земля то не остання точка нашого існування.
Гість Гість
Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 3:01 pm
Не вірю. перша причина - я живу сьогоднішнім днем і не задумуюся що буде завтра. Друга причина - яка різниця що буде з нами коли ми помремо? Третя причина - ніхто того не бачив потойбічного світу.
Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 4:04 pm
Повторю... ...скажем ти спостерігаєш за тим, як комусь розтрощило голову, в тебе 100% що буде неприємне відчуття, звідки ти знаєш що це неприємно. Просто в тобі це закладено і тобі не потрібно думати чи це приємно чи ні, так само і з "потойбічним світом", його існування не залежить від того чи ти в нього віриш.
п.с. можливо я недохідливо висловив думку... п.п.с. це не є тема для переписки, на такі теми тре говорити лице в лице
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 4:09 pm
astrolik пише:
Повторю... ...скажем ти спостерігаєш за тим, як комусь розтрощило голову, в тебе 100% що буде неприємне відчуття, звідки ти знаєш що це неприємно. Просто в тобі це закладено і тобі не потрібно думати чи це приємно чи ні, так само і з "потойбічним світом", його існування не залежить від того чи ти в нього віриш.
п.с. можливо я недохідливо висловив думку... п.п.с. це не є тема для переписки, на такі теми тре говорити лице в лице
Гість Гість
Тема: Re: ПОТОЙБІЧНИЙ СВІТ Пт Лют 15, 2008 4:18 pm
astrolik пише:
Звідки тобі знати що мені приємно а що ні? Мені буде всерівно, звісно якщо ця людина мені не знайома. Р.S не потрібно запитувати яке буде моє відчутя якщо хтось позтрощить голову моєму знайомому.