К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Пт Лют 15, 2008 2:53 pm
Мені здається краще цього не робити.Ми живемо в світі,де кожен сам за себе,де панує егоїзм,зрада,ненависть,заздрість,хтось зробить тобі послугу,але зразу шукає вигоду для себе,людяність,мораль,повага...скоро ніхто не буде знати що це.Можливо я занадто песимістична?
fantyly Старший солдат
К-ть повідомлень : 36 Age : 36 Location : somewhere...... Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 12.02.2008
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Пт Лют 15, 2008 3:10 pm
ти таки песимістична, а може це я занадто оптимістка але без довіри нічого не триматиметься купи, ні дружба, ні кохання, взагалі людське існування. Якщо не вірити то тоді взагалі тре в підвалі жити і нікого до себе не підпускати бо "а в друг він мені щось погане зробить", тоді і по вулиці срашно ходити буде...
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Пт Лют 15, 2008 3:32 pm
HAILIE а ти довіряєш своїй мамі ? Чи довірятимеш ти тій людині яка тебе рятуватиме? Чи буде тобі приємно, якшо тобі ніхто небуде вірити чи довіряти?
Хіба що ти сама неспроможна виправдати довіри до себе (без обід)
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Пт Лют 15, 2008 4:00 pm
1)Мама -це моя найрідніша людина,моє питання не стосується сім"ї.Це зовсім інше. 2)Це екстримальна ситуація,звичайно в цей момент довірятиму,вибору не буде. 3)Звичайно ні,це нікому неприємно. 4)Це вже треба питати інших.
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Пт Квіт 11, 2008 5:25 pm
Неможна вірити людям, тому що тепер людей нема.
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Сб Квіт 26, 2008 2:25 pm
Я оптимістка, тому мені завжди хочеться вірити людям, але світ жорстокий і ніхто не застрахований від того, що його довіру не оправдають. Коли комусь довіряєш, ти відкриваєш свою душу, але не приємно коли тобі потім в неї наплюють. Мені здається зараз не той час, не той світ, коли варто довіряти людям. Довіру треба заслужити.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Сб Квіт 26, 2008 3:07 pm
Думаю просто в тебе в житті так які в кожного був не один випадок раз ти так писимістично на це дивишся,але мені здається що по людині зразу можна побачити хто і шо вона із себе представляє.
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Сб Квіт 26, 2008 3:19 pm
Ну для цього треба мати хорошу інтуїцію, і не завжди перше враження є правильним. Людина відкривається по ходу того, як ти її пізнаєш.
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Сб Квіт 26, 2008 5:08 pm
один з найкращих друзів недавно сказав "В тебе є багато друзів, але ти не вір жодному з них.... вір лише самій собі". Ну... тепер якось треба старатися так і робити....
Тема: Re: ЧИ ПОТРІБНО ВІРИТИ ЛЮДЯМ? Сб Квіт 26, 2008 5:12 pm