Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Ищу работу в Нью-Йорке

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Absorber
Старший солдат
Старший солдат
Absorber

К-ть повідомлень : 35
Registration date : 21.10.2020

Ищу работу в Нью-Йорке Empty
ПовідомленняТема: Ищу работу в Нью-Йорке   Ищу работу в Нью-Йорке Icon_minitimeЧт Черв 22, 2023 6:41 pm

Я планирую перебраться в Нью-Йорк и ищу работу. Но где лучше всего начать искать ? Может кто-нибудь порекомендовать хорошие сайты или компании ? В любом случае, я буду благодарен за любую информацию.
Повернутися до початку Перейти донизу
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Ищу работу в Нью-Йорке   Ищу работу в Нью-Йорке Icon_minitimeЧт Черв 22, 2023 7:19 pm

Я и сам недавно переехал и теперь ищу работу на стройке в Нью-Йорке. Одним из лучших сайтов, который мне понравился Rusrek. Если ищешь работу на стройке, то есть там специальный раздел и вот там ты обязательно найдешь что-то подходящее для себя. Там есть вакансии от разных компаний и предложения работы в городе и за его пределами. В общем, сам советую, проверено на себе.
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
лина
Рядовий
Рядовий
лина

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 02.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Ищу работу в Нью-Йорке   Ищу работу в Нью-Йорке Icon_minitimeЧт Черв 29, 2023 4:39 pm

А я можу розповісти про сайт, який стане твоїм надійним провідником до роботи твоєї мрії. Запам'ятай це - компанія Галактика, ось читай тут детально про неї. Цей сайт не просто розміщує безліч вакансій, він ще й забезпечує комфортний та зручний пошук. Тут ти знайдеш роботу з будь-якої галузі - від IT та програмування, до маркетингу та фінансів. Компанія Галактика пропонує вакансії як для початківців, так і для вже досвідчених фахівців. Навіть якщо ви ніколи і не мріяли працювати в такій компанії, нарешті буде така можливість.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Ищу работу в Нью-Йорке   Ищу работу в Нью-Йорке Icon_minitime

Ищу работу в Нью-Йорке
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: