К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Золочівські команди або давайте збератись разом Сб Лют 16, 2008 7:19 pm
Ну напевно кожен сріє покататися на чомусь там на роликах коньках або велосипеді,борді,займатися брейком кататися на лижах ,флешмопом,ну я можу перераховувати весь день чомуби так и не зробити давайте пропонуйте пишіть яим самі займаєтеся і будем збирати прихильників.
Тема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом Сб Лют 16, 2008 9:23 pm
Ідея на мільйон, але не для Золочева. Поясню чому... я вже два роки намагаюся зібрати команду, з якою можна було б кататися на роліках, роверах, санках, ходити в походи, результатом є аж 4 людей. В ту групку входять я, мій браз і ше двоє активістів
Такшо народ!!! якшо хтось СЕРЙОЗНО схоче зайнятися чимось з перечисленого вище, звертайтесь до мене, тим більше шо на носі починаються потепління, і в планах є поїздки на роверах, куда саме ще незнаю
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом Сб Лют 16, 2008 11:08 pm
ну та можна я би ввійшо в твій колектив безпетань та щеб народу підтянув так шо наліто треба вірняк весь свій зимовий адреналін вивільнити,та відірватись на всьому на яому можна себе показати
Admin Admin
Тема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом Ср Лют 20, 2008 12:16 am
Люди а що Ви би нехотыли збиратися разом десь выдриватися занйти спыльны ынтереси в спорті кататися та розмовляти це ж круто народ активніше треба бути тут наприклад скажем так набераєм активістів на катання чому скажете.