Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Золочівські команди або давайте збератись разом

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

Золочівські команди або давайте збератись разом Empty
ПовідомленняТема: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeСб Лют 16, 2008 7:19 pm

Ну напевно кожен сріє покататися на чомусь там на роликах коньках або велосипеді,борді,займатися брейком кататися на лижах ,флешмопом,ну я можу перераховувати весь день чомуби так и не зробити давайте пропонуйте пишіть яим самі займаєтеся і будем збирати прихильників.
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

К-ть повідомлень : 57
Registration date : 10.02.2008

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeСб Лют 16, 2008 9:23 pm

Ідея на мільйон, але не для Золочева. Поясню чому... я вже два роки намагаюся зібрати команду, з якою можна було б кататися на роліках, роверах, санках, ходити в походи, результатом є аж 4 людей. В ту групку входять я, мій браз і ше двоє активістів Smile

Такшо народ!!! якшо хтось СЕРЙОЗНО схоче зайнятися чимось з перечисленого вище, звертайтесь до мене, тим більше шо на носі починаються потепління, і в планах є поїздки на роверах, куда саме ще незнаю Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeСб Лют 16, 2008 11:08 pm

ну та можна я би ввійшо в твій колектив безпетань та щеб народу підтянув так шо наліто треба вірняк весь свій зимовий адреналін вивільнити,та відірватись на всьому на яому можна себе показати
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeСр Лют 20, 2008 12:16 am

Люди а що Ви би нехотыли збиратися разом десь выдриватися занйти спыльны ынтереси в спорті кататися та розмовляти це ж круто народ активніше треба бути тут наприклад скажем так набераєм активістів на катання чому скажете.
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

К-ть повідомлень : 54
Registration date : 11.02.2008

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeЧт Бер 06, 2008 2:39 am

Коли збираєчся на роліки всі разом ану давайте призначим дату?
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitimeСб Бер 08, 2008 2:10 am

Я б не проти треба добровольців в Золочеві давайте або у Львові збераєм команду і гада кататися на зустріч ......Вітру......Вперед
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Золочівські команди або давайте збератись разом   Золочівські команди або давайте збератись разом Icon_minitime

Золочівські команди або давайте збератись разом
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: СПОРТ :: Extrim-
Перейти до: