Хлопаки, не повторюйте помилок других Золочівських форумів. Велика кількість розділів не визначає крутість форуму. Замість того щоб мати 4 напів пустих розділи про музику, чому не зробити один, де буде активне обговорення різних стилів? То саме про кіно, знайомства, ігри, історію, конкурси.
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Пт Лют 01, 2008 8:45 am
TheLegend пише:
Маленька порада...
Хлопаки, не повторюйте помилок других Золочівських форумів. Велика кількість розділів не визначає крутість форуму. Замість того щоб мати 4 напів пустих розділи про музику, чому не зробити один, де буде активне обговорення різних стилів? То саме про кіно, знайомства, ігри, історію, конкурси.
Золоті слова!!!Я казав то саме ше з самого початку Трейду !!
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Пт Лют 01, 2008 4:02 pm
смайли з ліва фтопку. Колір чорний тоже туда, поміняти скін. добавити швидку відповідь. от все поки
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Пт Лют 01, 2008 4:56 pm
Хто троха слыпий кажу роздыл музики э так шо нетреба ляля флудити ок радіо може колись зроблю при нагоді час коли буде категорій нормально сайлів буде більше як мало з аватаром ізвіняйте неподобається то ваше право пака
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 03, 2008 1:32 am
вопшем зроби норм форум, маю на увазі сам постав настрой шо слабо?? бо цей тупий і плужить сам інтерфейс
Sugarman Старшина
К-ть повідомлень : 108 Age : 34 Location : Zolochiv(Friday-Sunday),Lviv(Monday-Friday) Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 26.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 03, 2008 6:28 pm
Я вже разок Трейду говорив Але напишу ше тут може мене ше хтось пыдтримає!! В мене тут така ідея-просьба!!Якщо є така можливість то можна було б зробити шоб репутація не відразу була 5 чи 6 зірок не пам"ятаю вже ( а шоб вона змінювалася від кількості голосів даних ті чи інші людині за Аватар чи просто за то шо вона такою є !!!!Так було б набагато цікавіше дивитися за репутацією кожного учасника!!!!!Зі званнями тоже непогано але з голосами ліпше б було !!!Хоча я думаю можна постаратися зробити шоб були і голоси і звання тоді б взагалі ідеально було!!
МОЯ ДУМКА ТАКА!!!
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 03, 2008 6:52 pm
Sugarman На рахунок зірок - то не репутація,то просто графічний файл ,яякий прикріпляється користувачеві разом із званням...і на рахунок того шо ти зара кажеш,то зірки зара пусті(0),а починаючи з прапорщика починають зявлятися зірки...А про репутацію я подивлюся... П.С. і на цьому форумі ніхто нічо не роздає...і за аватар чи за людину ніхто нічо нікому просто так не давав...
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 1:52 am
Sugarman,в мене таке враження,що Ти неправильно розумієш призначення форумів.Форум створений для СПІЛКУВАННЯ,це не змагання для визначення хто тут кращий, в кого гарніший аватар чи більше зірочок.Те,що в когось буде вищий статус,не є ознакою того,що він найрозумніший чи найкращий на форумі.Краще написати менше постів,але таких ,які несуть розумну,цікаву інформацію,а не заповнювати весь розділ з флудом.
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 2:02 am
realCAT пише:
вопшем зроби норм форум, маю на увазі сам постав настрой шо слабо?? бо цей тупий і плужить сам інтерфейс
Що ж ,цим повідомлення Ти показав свою неповагу до старань людини,яка намагається хоч щось зробити для свого міста і його жителів,навідміну від декого,неповагу до учасників,які відвідують цей форум,але насамперед Ти показав неповагу до самого себе,показавши свою і культуру і культуру свого мовлення, яка,нажаль, не обходиться без образливих,легко кажучи(так як в інших повідомленнях є набагато безкультурніші) слів.Давай Ти зроби щось для жителів свого міста!що?слабо???
Що ж ,цим повідомлення Ти показав свою неповагу до старань людини,яка намагається хоч щось зробити для свого міста і його жителів,навідміну від декого,неповагу до учасників,які відвідують цей форум,але насамперед Ти показав неповагу до самого себе,показавши свою і культуру і культуру свого мовлення, яка,нажаль, не обходиться без образливих,легко кажучи(так як в інших повідомленнях є набагато безкультурніші) слів.Давай Ти зроби щось для жителів свого міста!що?слабо???
Ой давай, без того лицарського пафосу в постах "зроби шось для міста". Розділ називається "Побажання та пропозиції" Якщо Адмін не хоче або не готовий чогось змінювати, тоді для чого весь цей розділ і цей форум? Для самоствердження що я щось можу і я шось зробив для свого міста? Так таких форумів можна сотні зробити на безплатному сервісі, як цей. В Золочеві вже і так парочка мертвих форумів є. Може хоть цей стане чимось кращим, якщо адмін прислухається до порад користувачів, а не проігнорує їх зі словами "мені видніше" !?
Sugarman Старшина
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 4:48 am
TheLegend пише:
Ой давай, без того лицарського пафосу в постах "зроби шось для міста". Розділ називається "Побажання та пропозиції" Якщо Адмін не хоче або не готовий чогось змінювати, тоді для чого весь цей розділ і цей форум? Для самоствердження що я щось можу і я шось зробив для свого міста? Так таких форумів можна сотні зробити на безплатному сервісі, як цей. В Золочеві вже і так парочка мертвих форумів є. Може хоть цей стане чимось кращим, якщо адмін прислухається до порад користувачів, а не проігнорує їх зі словами "мені видніше" !?
+1
HAILIE Молодший сержант
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 1:06 pm
Так розділ називається "Бажання і Пропозиції",так,тут користувачі повинні залишати свої повідомлення з ідеями для покращення форуму,які я сподіваюсь,будуть враховані,бо в іншому випадку,цю тему дійсно не треба було створювати,щодо цього я погоджуюсь з тобою.Але......!В моїх словах нема ніякого пафосу,просто так негарно,можна було висловити свої бажання ,без слів "форум тупий","тобі слабо?"...Все-таки вже є щось зроблено,і треба мати хоч якусь повагу до людей.
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 5:01 pm
Та адмін і з цим форумом ітак вже багато зробив з ним мороки напевне дофіга мав
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 6:34 pm
HAILIE пише:
realCAT пише:
Адмін з Картманом на аватарі смалить.... По-перше: Я висловив свою думку, кожна думка має право існувати навіть якшо вона тобі не подобається, ти ж тут адмін і шоб я тут таке більше не говорив можеш мене забанити, в чому проблема проблеми??? шо не вмієш???. По-друге: Якби хотів образити то би образив мій вислів тре розглядати як конструктивну критику.
HAILIE пише:
Давай Ти зроби щось для жителів свого міста!що?слабо???
кажи шо зроблю
З.І. там про школу хтось потер знов мій пост. На норм форумах при таких діях обгронтовують чому, в коментах модера
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 6:50 pm
Мда...то скоро буде найпопулярніша тема на форумі... TheLegend цілком з тобою згідний...зміни потрібно провести...зараз нема ше одного адміна,тому я сам не можу зробити всієї роботи...ближчим часом попробуєм втілити всі пропозиції... realCAT банити тебе за висловлювання своєї думки ніхто не буде,якщо вона не сеперечить правилам форуму... п.с. а про твій пост не могу знать...виясним ситуацію і більше такого не повториться....
HAILIE Молодший сержант
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 04, 2008 7:19 pm
Банити тебе ,поки що,нема потреби,але якщо Ти і далі будеш розкидатися такими словами то так і зроблю. Щодо твоїх повідомлень,як я вже і казала,не маю відношення.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Сб Лют 09, 2008 11:12 am
Привіт усім користувачам форуму.Значить так бачу деякі користувачі конкретно почали флудити там де нетреба,люди оговорення форуму не означає що Вам тут треба робити поле битви,щоб Я потім те все читав на це в Вас і є тема в Балачках ФЛУДИЛКА,наступне мятно висловлюйте свої думки а не потік емоцій.Дурні пропозиції не розглядатиму,як наприклад змінити дизайн розмістити смайли з права а не зліва,ок,за таке БАН одному вже дав на 3 покишо буде ше заблокую вхід на його ip,і ше одне на інших адміні не наганяти.Отже тепер так кожен хто хоче щось висловити пишете так наприклад: Хотілосяб створити таку категорію назва категорії чому вона потріюна і які теми ви там виложете,якщо дана категорія буде цікава та популярна ви получете на неї права модератора якщо ж ні ми видалемо її в продовж 30 днів.Дякую за увагу Адміністрація форуму.
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Сб Лют 09, 2008 12:53 pm
Admin пише:
Привіт усім користувачам форуму.Значить так бачу деякі користувачі конкретно почали флудити там де нетреба,люди оговорення форуму не означає що Вам тут треба робити поле битви,щоб Я потім те все читав на це в Вас і є тема в Балачках ФЛУДИЛКА,наступне мятно висловлюйте свої думки а не потік емоцій.Дурні пропозиції не розглядатиму,як наприклад змінити дизайн розмістити смайли з права а не зліва,ок,за таке БАН одному вже дав на 3 покишо буде ше заблокую вхід на його ip,і ше одне на інших адміні не наганяти.Отже тепер так кожен хто хоче щось висловити пишете так наприклад: Хотілосяб створити таку категорію назва категорії чому вона потріюна і які теми ви там виложете,якщо дана категорія буде цікава та популярна ви получете на неї права модератора якщо ж ні ми видалемо її в продовж 30 днів.Дякую за увагу Адміністрація форуму.
+1
Eton Сержант
К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Сб Лют 09, 2008 2:07 pm
Не розумію що вам ще треба? форум як форум...нормальний хост, нормальний скін, нормальний скріпт+плагіни...особисто все норм...
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Сб Лют 09, 2008 11:11 pm
я б обєднала теми про стилі музики в одну велику, з відповідними підтемами, бо шось воно виглядає не очень))