К-ть повідомлень : 63 Age : 36 Reputation : 11 Points : 11 Registration date : 27.01.2008
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 10, 2008 2:14 am
На рахунок тем - інакша розмова, я мав наувазі технічні питання
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 10, 2008 11:37 am
Побажання що до обєднання теми музика виконана нажаль прийшлось видалити категорію додай свій стиль але тепер у Вас є можлмвіть прямо в категорії додавати любі стилі
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 10, 2008 1:41 pm
Admin пише:
Побажання що до обєднання теми музика виконана нажаль прийшлось видалити категорію додай свій стиль але тепер у Вас є можлмвіть прямо в категорії додавати любі стилі
Попрошу не рухати тему Реп Індустрія.
Traide Admin
К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 10, 2008 2:01 pm
KOCmoc Ніхто і не рухав тему про реп індустрію...вона є в розділі.
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 10, 2008 2:17 pm
Traide пише:
KOCmoc Ніхто і не рухав тему про реп індустрію...вона є в розділі.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 12, 2008 1:26 am
тепер ще легше написати повідомлення от і вирішив підмутити швидку відповідь на форумі В кінці кожної теми появилося місце де в можете написати швидку відповідь так ви зекономити свій час та будете більше писати повідомлень дякую за увагу.
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 12, 2008 10:22 am
Admin пише:
тепер ще легше написати повідомлення от і вирішив підмутити швидку відповідь на форумі В кінці кожної теми появилося місце де в можете написати швидку відповідь так ви зекономити свій час та будете більше писати повідомлень дякую за увагу.
В мене воно глючить. Я неможу ні вставити картинку ні написати повідомленя. курсор в полі для швидкої відповіді не зявляється, взагалі нівякому полі не зявляється, неможу попередньо подивитися повідомлення, не можу вставити текст з буферу обміну в поле для відповіді, Повідомлення можу писати тільки тоді коли щось цитую.
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 12, 2008 2:15 pm
Admin пише:
Значить так бачу деякі користувачі конкретно почали флудити там де нетреба.......і є тема в Балачках ФЛУДИЛКА,
в правилах цього форуму немає заборони флуду і оффтопу і виникає питання: шо вважати флудом і оффтопом?
Admin пише:
наприклад змінити дизайн розмістити смайли з права а не зліва,
такого я не казав
Admin пише:
ок,за таке БАН одному вже дав на 3 покишо буде ше заблокую вхід на його ip
тобто за шо я бан получив я нічо не порушував згідно правил форуму
Правила форуму пише:
Реєструючись на форумі ви зобов'язуєтесь:
1. Не вживати нецензурних висловів 2. Не ображати інших учасників форуму або ворожо ставитись до них 3. Не подавати оголошень, які суперечать чинному законодавству України чи правилам етики 4. Не пропагувати у форумі політичну, релігійну, національну, расову ворожість, насильство і тому подібне
Адміністрація форуму не несе жодної відповідальності за зміст повідомлень. Відповідальність за зміст повідомлення несе тільки його автор.
з моєї точки зору я тут Адмін, і я тут Бог баню кого хочу. На момент могу бану аргументи якими обгрунтовується бан не зрозумілі і не підтверджені правилами форуму.
Бачу швидка відповідь появилась то гуд. Ше цей форум вразливий з погляду безпеки тобто дуже простий алгоритм реєстрації учасників. І ше одне банилка криво паше, аватару мені захавала
KOCmoc все норм паше
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 12, 2008 4:55 pm
ні не нормально! Вікно в опері і ІЕ. є різниця?
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Ср Лют 13, 2008 11:03 am
воно трохи глюче но працює
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Ср Лют 13, 2008 12:47 pm
Я зараз не в себе дома сиджу в гамнчяному нет клубі і в мене нічого не глючить причому сиджу з експлоера Я б Вам радив скачати орперу и непарити мозги,наступне для Ріелкота правила є мої і я тут не є один адмін так а ти хамив іншим і зробив тему для форума своїм батлом за це і дістав бан так і буде надалі як нестанеш нормальним користувачем і писати там де треба.
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Пт Лют 15, 2008 12:31 pm
шоб такого не повторялося внеси в правила доповнення. 1. Флуд і оффтоп заборонені. Флудом вважаються повідомлення без смислового навантаждення, повідомленя в яких є тіки смайли 2. Дії і рішення Адміністрації форуму не обговорються. за обговорення бан
До вашого відома містер Кет флудом вважається ек тільки смайли,а речення які не несуть інформацію про дану тему так от таких повідомлень я в тебе бфчилв так шо адмін нормально зробив.
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Пт Лют 15, 2008 8:01 pm
Дорогі форумчани доводжу до вашого відома що на форумі працює галерея і там є також категорії так що можна закидати туди фото от що я ще подумав щоб незакидати категорію міс та король Золочева пропоную зробити в галереї і там дивитися на дані фото ок?
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Сб Лют 16, 2008 12:57 pm
тепер на форумы присутный портал де ви можете побачити якы теми обновилися якы э новы теми коли написані в яких категоріях.
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Нд Лют 17, 2008 3:23 pm
тепер хто буде мати быльше ныж 60 повыдомлень ы буду активним користувачем форуму буде получати додатковий статус мегамесенджер та якщо схоче зможе сказати мены і я створю його власну категорію в якій він стане модераторомю
Гість Гість
Тема: Re: Я хочу... Пн Лют 18, 2008 10:19 am
Lesya пише:
До вашого відома містер Кет флудом вважається ек тільки смайли,а речення які не несуть інформацію про дану тему так от таких повідомлень я в тебе бфчилв так шо адмін нормально зробив.
до Вашого відома міс/місіс Леся
Lesya пише:
речення які не несуть інформацію про дану тему
називаються не флудом а оффтопом Вже хотів удалити акаунт а тут хтось аватару забацав мені а ну признавайтесь хто ??? Адмін ти?
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 19, 2008 10:06 am
Так я трохи помагаю своїм учасникам форуму і тобі поміг а шо неподобається то скажи я заберу або сам собі замути.
Admin Admin
Тема: Re: Я хочу... Вт Лют 19, 2008 11:58 am
Всым привіт Я тут подумав що треба розвивати всі категорії музики та взагалі хто схоче дам модера на свої категорію але щоб було постійне оновлення та кидали ссилки на все з чи категорія поівязана ок чекаю ваші заявки