Та пох...я знав шо вона продається))))Про100 вивісив бо тут такі рульні тюнінги були шо то грива........Я тож Ракети до пізди і ПОВНО ПОВНО всяких Рульних та4ок!!!)))Хоть ти один я бачу поки що в тому чаті рулить)))))Бо шось інші 0-на масу)))
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Каро4е ОТО РЕАЛЬНИЙ Тюнінг. Вт Лип 01, 2008 11:49 am
О цю червону Араб з мед універу має хоче 21000 доларів за неї
/////ALPINE Рядовий
К-ть повідомлень : 18 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.06.2008
Тож така ні4о Шістка ......принаймі ліпша ніж в нас в Золочеів та Синя...БРРРРР....і всьо а та ше огогооо!! [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img]
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Ну то вже реальніша тачка! її власник Андрій Чорний вклав в неї стільки бабля шо за вартість одного її тюнінгу можна б було купити класну іномарчину! але прикол в тому шо він спеціально продав БМВ шоб купити і тюнити ВАЗа! Я її нафоткав на змаганнях минулого року! Ше стары фоточки:
Admin Admin
Закидаю Daewoo LANOS....канешна фоти були зроблені рік тому і машина була зі Львова.....її навіть показували по TV ( на НТА )....хз вроді норм тачка то шо фот мало. [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img]
/////ALPINE Рядовий
К-ть повідомлень : 18 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.06.2008
Та я б зрадістю якби рублів стільки мати але за такі гроші я на субару буду тут таке витворєв )))
/////ALPINE Рядовий
Тема: Re: Каро4е ОТО РЕАЛЬНИЙ Тюнінг. Вт Лип 08, 2008 9:53 am
Ось і ще одна тачка підканала)))...хз вроді норм....може і стара))) [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] Зацінюйте.......потім як не буде шо робити може ше якісь фоти кину))
/////ALPINE Рядовий
Тема: Re: Каро4е ОТО РЕАЛЬНИЙ Тюнінг. Вт Лип 08, 2008 10:15 am
На такому Субару ..Хімік.....ти б не проти був вірняк
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
/////ALPINE зчого ти взяв шо ті фоти були зроблені рік тому. власник того ланоса виставив їх кілька місяців тому! зачотний лайнос, раз стояв в пропці заді нього.багато раз бачив його. а та субару якраз недавно вийшла зремонту і покраски, перед тим мала 2 чорні полоси pgthtle на зад.
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Я ж написав...шо кидати ті фоти які вам найбільше захавались з любих сайтів!!!!!!!!! Про ланос.......я його по телику приблизно (пів року- рік тому) бачив ....так шо не є Сенсація)))А про Субару...ти недогнав...я маю на увазі шо роки старі..бо зара є набагато новіші машинки!!! А на рахунок зі всіх сайтів:Я КИДАЮ ТІКО З ОДНОГО ЛЮБИМОГО САЙТУ "..." Прошу дуже викладай з любих ссайтів яких хочеш-- ПОдивимось всі на нормальні тачки))!!! Без обід...))
Admin Admin
)))))Напевне то була крута вісімка....або Галіме ТТ...але я думаю ...шо то вісімка була тюнена офігенно а ТТ думав шо то Сток і облажався)) так йому і тре .....вони собі шо думали шо зубило відстой)))Лада-Руллеззз..