та там вроді хз по кубах була я так в проміжку проситав про те змагання ну і кавлаок віде дивився по телеку як вісімка взула те тт то було шось але потім той мцжик казав шо шось там піля того драгу в нього полетіло але йому було пофіг бо він став чемпіоном
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
хєр хто дась за неї стільки! я памятаю коли ракета продавалась, то власник за неї хотів 12 000 то всі почали бакланити шо задорого, віддав вроді за 10 000, а тут майже нереально її піхнути за такі гроші!
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Хімік а звідки ти знаєш шо він стільки хоче, я памятаю він вроді за неї хотів чи 12 чи 10 шось тіпа такого, то було вже до року часу і тоже за стільки її ніхто не хотів брати, там вроді рік трохи старий, в мене десь є її фотки до покраски, як знайду то викладу, а наразі маю такі:
салончег:
дуже мені подобається заднійдиван:
/////ALPINE Рядовий
К-ть повідомлень : 18 Age : 32 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.06.2008
В реалі шось то забагато мужик хоце.....Хіба якийсь ідіот купить.... До речі Ромко мій брат продає Рено Кангоо...-8300(Торг(+-200$)....Колись ти цікавився...або попитай когось може цікавиться Хтось і тут скажеш мені ок)) СОРІ ЗА ОФФТОП.!
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: Re: Каро4е ОТО РЕАЛЬНИЙ Тюнінг. Пн Серп 11, 2008 10:28 am
TOTAL>>> пише:
Хімік а звідки ти знаєш шо він стільки хоче, я памятаю він вроді за неї хотів чи 12 чи 10 шось тіпа такого, то було вже до року часу і тоже за стільки її ніхто не хотів брати, там вроді рік трохи старий, в мене десь є її фотки до покраски, як знайду то викладу, а наразі маю такі:
салончег:
дуже мені подобається заднійдиван:
хлопці про цю вісімку нема вже що говорити..... і не варта вона тих грошей... чому ??? та тому що всі деталі перекуплені з цього авто давним давно.
Flesh09 Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: Re: Каро4е ОТО РЕАЛЬНИЙ Тюнінг. Пн Серп 11, 2008 10:34 am
TOTAL>>> пише:
...а та субару якраз недавно вийшла зремонту і покраски, перед тим мала 2 чорні полоси pgthtle на зад.
ггг бачу ти почитуєш ТТК вкурсах
TOTAL>>> Сержант