К-ть повідомлень : 188 Location : toy town Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 29.12.2007
Тема: Моя тема про авто Нд Лют 03, 2008 7:38 pm
хто має машину?яку?Та й узагалі тема для автолюбителів! зараховую себе до людини,яка троха розберається в машинах...Взагаі подобаються машини автовиробнмків,які досягли якогось успіху.То німецькі,японські,американські компанії...Але надаю перевагу американським авто-великі,комфортні,сильні...
HAILIE Молодший сержант
К-ть повідомлень : 55 Location : ЗОЛОЛЧІВ-cant live without my city!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 27.01.2008
Магнітофон Кенвуд! Загальний вигляд підлючений в тестовому варіанті
тепер вже стоїть САБ
Останній раз редагувалося: Tramadol (Нд Травень 11, 2008 7:02 pm), всього регувалося 5 раз(-и)
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Тема: Re: Моя тема про авто Вт Бер 11, 2008 12:29 am
здоров Тарас! ти на щиток приборів брав діоди від запальнички чи купляв десь спеціальні! бо мені треба багато спеціальних але впадло на радіобазар їхати!
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
здоров Тарас! ти на щиток приборів брав діоди від запальнички чи купляв десь спеціальні! бо мені треба багато спеціальних але впадло на радіобазар їхати!
РОМА злоров.Діоди брав від зажигалки того шо виходить дишевше ніж на радіо ринку якщо не помиляюсь то зажигалка 3 грн чи шось в тих районах а на радіо ринку світодіоди по 5 чи по 7 десь так
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: Моя тема про авто Вт Бер 18, 2008 12:26 am
Шо більше ніхто немає машини? Ромко може ти свою закинеш?
я маю ИЖ-27151 колись давно коли був на 4 курсі зробив міні тюнінг з того шо було: -передня підвіска загалом підсилена, поміняно рульові тяги(газон чи зіл не памятаю давно то робив), добаленно захист картера, волговскі пружини і ше багато чого. - задній міст підсилено, замінено ресори на сильніші і добавленно 3 листа. - колеса б/у від мерсюка 208, 14 дюймів, диски переварині - двигун рідний - Акомулятор на 200 ампер годин, схема зарядки, зажигання тоже змінені думаю на караще. - магнітофон цифровий касетник 4 х 40 Вт - фари галогенки по 100 Вт Машина після повного капітального ремонту з обробеним дном )))
В результаті підвищена вантажопідйомність. Дорожній просвіт зпереді 24 см ззаді 21 см, збільшився розхід палива ну і машина зовсім по іншому стала виглядати.
В планах викинути буду зробити дуги, на перед і верх, 5 ст КПП, коли зроблю не наю бо ша зовсім мало буваю в гаражі.
З.І. Ша мій монстр просто стоїть в гаражі без тех огляду і цивілки десь 3 роки
Так дыски дыйсно суперовы були правда але тепер можна ы у Львовы такы купити як мати бабло
та я неспорю шо можна купити але за які гроші?!, один диск виходить приблизно мінімум від 300 грн і вище і доходить до 2000 а то і більше за діск, як би не було з закордон всерівно виходить дишевше принаймі для мене, хоча в кожного є своя особиста думка нарахунок того всього
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Ого канєшно я в машинах не очень але крутість машини показує її салон акустика мягкість посадки та звичайно Коники(двигуна).Я хочу мати крайслер червоний з лов -райдерами.
Ого канєшно я в машинах не очень але крутість машини показує її салон акустика мягкість посадки та звичайно Коники(двигуна).Я хочу мати крайслер червоний з лов -райдерами.
ну якшо чесно то до останнього часу я думав шо дівки ніц в машинах нерозбираються, ну тепер вже знаю шо є принаймі дві дівчини які хоть шось розбираються то є Ти і ше одна