Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

Моя тема про авто

Перейти донизу 
+13
Opinion
Орел
Flesh09
b_andriy
IraKit
Lesya
Admin
TOTAL>>>
Tramadol
~BaD_DoG~
VELIKAN
HAILIE
Traide
17 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

Моя тема про авто - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 6:07 pm

А хто таке казав Лесуня нетреба зразу так на нас наїжжати Машина це дівчина яку треба приголубити талоглядати,а кому як не вам ще знати це. 1135
Повернутися до початку Перейти донизу
https://zolochiv.ukraine7.com
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

К-ть повідомлень : 49
Registration date : 05.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 6:10 pm

Admin пише:
А хто таке казав Лесуня нетреба зразу так на нас наїжжати Машина це дівчина яку треба приголубити талоглядати,а кому як не вам ще знати це. 1135

Fuck мда і то правда
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

К-ть повідомлень : 54
Registration date : 11.02.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 6:14 pm

Та ладно Ви праві не буду спорити з Сильною половиною людства машини знаємо ми всі,звичайно якщо захочемо. А це моя мрія після крайслера :
Моя тема про авто - Сторінка 2 05must10
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 6:17 pm

Lesya пише:
Та ладно Ви праві не буду спорити з Сильною половиною людства машини знаємо ми всі,звичайно якщо захочемо. А це моя мрія після крайслера :
Моя тема про авто - Сторінка 2 05must10

я тобі скажу гарна мрія Cool Яб сам невідмовився від мустанга кабріолета з таким кольором
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Травень 09, 2008 6:19 pm

Ага оце тачілка правда мене вона ше заперла коли перший раз в Америці таку побачила досі очі муляє.
IraKit
Рядовий
Рядовий
IraKit

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 09.05.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Травень 10, 2008 1:38 pm

Я в машинах взагалі в їхніх деталях не розуміюся, але мені подобається і хочу мати таку :
Моя тема про авто - Сторінка 2 Bmw_3510
b_andriy
Рядовий
Рядовий

К-ть повідомлень : 16
Registration date : 11.05.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 10:38 am

Tramadol пише:
Admin пише:
Не машина а чудо напевно быльше вложено в неъ ныж ъъ реальна цына але це того варте.

Да ти прав, я в неї вложив багато часу сили і грошей,але то того варте(може),і то я ше всього незробив шо хотів ,в ній ше море роботи. Так ти прав діски дійсно класні були куплині(крадені) на німцях за 200 євро Smile але я їх прода одному чудаку з тернополя за 500 євриків(він поїхав додому щасливий)!!!!!!! Блін тепер шкодую шо продав Crying or Very sad
Ну поперше диски фотожоп, подруге в москвіча 5 дир на колесах а не 4 і тормоза задні там барабанні а не діскові як на картінці і не пантуй шо краджені,
такі діски 100-170 у.о коштують і ніякий придурок не купив би їх за 500 тому шо за такі гроші можна взяти норм ковку.
НАРОД ЯК НЕ ДАЄТЕ ДУПЛЯ В МАШИНАХ ТО КРАЩЕ НІЧОГО НЕ ПИШІТЬ
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 10:45 am

[quote="b_andriy"]
Tramadol пише:
Admin пише:
Не машина а чудо напевно быльше вложено в неъ ныж ъъ реальна цына але це того варте.

Ну поперше диски фотожоп, подруге в москвіча 5 дир на колесах а не 4 і тормоза задні там барабанні а не діскові як на картінці і не пантуй шо краджені,
такі діски 100-170 у.о коштують і ніякий придурок не купив би їх за 500 тому шо за такі гроші можна взяти норм ковку.
НАРОД ЯК НЕ ДАЄТЕ ДУПЛЯ В МАШИНАХ ТО КРАЩЕ НІЧОГО НЕ ПИШІТЬ

мдааа я трошки нарахунок дісків прогнався, небуло шо робити Very Happy
b_andriy
Рядовий
Рядовий

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 10:45 am

Виправте назву теми на АВТОТЮНІНГ
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 11:24 am

Бля Я в принципы в москвичах не дуже шарю быльше в ыномарках так як москвич маэ мый дід але до нього я не ліз ніколи тому не знаю,а нахера пиздіти так я просто казав шо класні диски на москвичі і доречі подвеску можна зробити під диски так шо не треба.
Tramadol
Молодший сержант
Молодший сержант
Tramadol

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 11:48 am

Admin пише:
Бля Я в принципы в москвичах не дуже шарю быльше в ыномарках так як москвич маэ мый дід але до нього я не ліз ніколи тому не знаю,а нахера пиздіти так я просто казав шо класні диски на москвичі і доречі подвеску можна зробити під диски так шо не треба.

та ладно чого ти паришся, всьо забули я троха нарахунок діскыв прогнався ну з ким небуваэ Rolling Eyes
b_andriy
Рядовий
Рядовий

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 11:55 am

Admin пише:
А по яких ти іномарках шариш, ходову переробити коштуватиме мішімум ше 3 таких москвічі.
П.С. Краще замутіть тему РАГУЛЬСЬКИЙ ТЮНІНГ ЗОЛОЧЕВА то буде цікавіше Very Happy
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 12:52 pm

Чо ти такий злий Я сказав шо можна так зробити ы ты хто маэ рублы так роблять.Комусь хаваэться може ремонтувати стары тачки ы приводити ъх до ладу а як будеш модером тоъ теми яку ти кажеш створити то створю без проблем.
Lesya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesya

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 11, 2008 2:20 pm

В мене також є друг який купляє старі машини правда іномарки і приводить їх до толку.Це класно покататися на раритетика
Flesh09
Старший солдат
Старший солдат
Flesh09

К-ть повідомлень : 38
Registration date : 11.08.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПн Серп 11, 2008 10:50 am

Tramadol пише:

після того як було зроблено модернізації в , коробці і редукторі воно почало скорше їхати

Моя тема про авто - Сторінка 2 136032192

Моя тема про авто - Сторінка 2 136032188

Моя тема про авто - Сторінка 2 136032190

Моя тема про авто - Сторінка 2 289639

невірюююююююююююююююю, сам так спідометр можу накрутити.... гггг у мого батька на КаМаЗі спідометр висить на 120 Моя тема про авто - Сторінка 2 859435 коли стоїть.... а тепер прикиньте шо показує коли їдить гггг ...зашкалює

і взагалі, НАРОД створюєте коремі теми про свої авто, а то продивляєшся пост так ніди гортаєш газету з колонками порад lol!
http://www.kamchatkanet.narod.ru/
TOTAL>>>
Сержант
Сержант
TOTAL>>>

К-ть повідомлень : 64
Registration date : 09.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПн Серп 11, 2008 12:02 pm

положив,так буцім стрілку на камазі))))
Орел
Старший солдат
Старший солдат

К-ть повідомлень : 29
Registration date : 24.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПн Груд 27, 2021 3:32 pm

Подскажите, где хорошие коврики в авто купить?
Opinion
Старший солдат
Старший солдат
Opinion

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 06.06.2021

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Січ 22, 2022 7:46 pm

Я для першого разу взяв б/у авто. Грошей мало було, допомогла онлайн позика на карту в Україні у https://cashberry.com.ua/. Так ось що хочу сказати - дивіться, щоб був невеликий пробіг. І краще купувати у хазяїна, а не у перекупа. І ще – я вибрав би механіку, а не автомат – для надійності. Собі брав Лачетті – тут ще й запчастини недорогі. Поки їжджу вже майже рік – мене все влаштовує.
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeСр Груд 07, 2022 1:40 pm

Та все они понимают.
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
mareoca
Рядовий
Рядовий
mareoca

К-ть повідомлень : 19
Registration date : 29.03.2021

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПн Січ 16, 2023 1:32 pm

Хочу узнать по поводу шаровых опор. Думаю взять новую пару, как правильно их подобрать, кто разбирается?
http://rez.net.ua/
Sunoox
Рядовий
Рядовий
Sunoox

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 15.08.2021

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeПн Січ 16, 2023 1:38 pm

В них особо и не нужно разбираться, опоры бывают двух видов, для определенных моделей автомобиля и для большинства. Оригинальные будут стоить дорого, поэтому я больше склоняюсь ко второму варианту. Но есть ещё один вариант, если ваши запчасти не сильно износились. Сам пару месяцев назад заказывал ремонт шаровых, а вышло полноценное восстановление шаровых. Работают, как швейцарские часы. До этого тоже хотел взять сразу новую пару, чтобы потом на заморачиваться. Но вышло даже лучше!
http://rez.net.ua/
Lalaland
Полковник
Полковник

К-ть повідомлень : 313
Registration date : 10.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 07, 2023 1:22 pm

Я маю автомобіль БМВ, порадьте автосервіси для нього?
https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/
falika
Молодший сержант
Молодший сержант

К-ть повідомлень : 52
Registration date : 24.02.2021

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitimeНд Травень 07, 2023 1:25 pm

Теж зазвичай обслуговувавсь тільки в перевірених місцях. Раджу вам ZOLOTOY Garage-це перевірений автосервіс БМВ https://zolotoygarage.com.ua/ майстри володіють досвідом та знаннями, щоб здійснити будь-який ремонт вашого автомобіля. Знаходять проблеми та виправляють їх швидко та ефективно, щоб ваш автомобіль завжди був у найкращому стані.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Моя тема про авто   Моя тема про авто - Сторінка 2 Icon_minitime

Моя тема про авто
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Машини :: Автотюніг-
Перейти до: