Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 10:38 am
Tramadol пише:
Admin пише:
Не машина а чудо напевно быльше вложено в неъ ныж ъъ реальна цына але це того варте.
Да ти прав, я в неї вложив багато часу сили і грошей,але то того варте(може),і то я ше всього незробив шо хотів ,в ній ше море роботи. Так ти прав діски дійсно класні були куплині(крадені) на німцях за 200 євро але я їх прода одному чудаку з тернополя за 500 євриків(він поїхав додому щасливий)!!!!!!! Блін тепер шкодую шо продав
Ну поперше диски фотожоп, подруге в москвіча 5 дир на колесах а не 4 і тормоза задні там барабанні а не діскові як на картінці і не пантуй шо краджені, такі діски 100-170 у.о коштують і ніякий придурок не купив би їх за 500 тому шо за такі гроші можна взяти норм ковку. НАРОД ЯК НЕ ДАЄТЕ ДУПЛЯ В МАШИНАХ ТО КРАЩЕ НІЧОГО НЕ ПИШІТЬ
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 10:45 am
[quote="b_andriy"]
Tramadol пише:
Admin пише:
Не машина а чудо напевно быльше вложено в неъ ныж ъъ реальна цына але це того варте.
Ну поперше диски фотожоп, подруге в москвіча 5 дир на колесах а не 4 і тормоза задні там барабанні а не діскові як на картінці і не пантуй шо краджені, такі діски 100-170 у.о коштують і ніякий придурок не купив би їх за 500 тому шо за такі гроші можна взяти норм ковку. НАРОД ЯК НЕ ДАЄТЕ ДУПЛЯ В МАШИНАХ ТО КРАЩЕ НІЧОГО НЕ ПИШІТЬ
мдааа я трошки нарахунок дісків прогнався, небуло шо робити
Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 10:45 am
Виправте назву теми на АВТОТЮНІНГ
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 11:24 am
Бля Я в принципы в москвичах не дуже шарю быльше в ыномарках так як москвич маэ мый дід але до нього я не ліз ніколи тому не знаю,а нахера пиздіти так я просто казав шо класні диски на москвичі і доречі подвеску можна зробити під диски так шо не треба.
Tramadol Молодший сержант
К-ть повідомлень : 49 Age : 34 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 05.03.2008
Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 11:48 am
Admin пише:
Бля Я в принципы в москвичах не дуже шарю быльше в ыномарках так як москвич маэ мый дід але до нього я не ліз ніколи тому не знаю,а нахера пиздіти так я просто казав шо класні диски на москвичі і доречі подвеску можна зробити під диски так шо не треба.
та ладно чого ти паришся, всьо забули я троха нарахунок діскыв прогнався ну з ким небуваэ
Тема: Re: Моя тема про авто Нд Травень 11, 2008 11:55 am
Admin пише:
А по яких ти іномарках шариш, ходову переробити коштуватиме мішімум ше 3 таких москвічі. П.С. Краще замутіть тему РАГУЛЬСЬКИЙ ТЮНІНГ ЗОЛОЧЕВА то буде цікавіше
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Чо ти такий злий Я сказав шо можна так зробити ы ты хто маэ рублы так роблять.Комусь хаваэться може ремонтувати стары тачки ы приводити ъх до ладу а як будеш модером тоъ теми яку ти кажеш створити то створю без проблем.
В мене також є друг який купляє старі машини правда іномарки і приводить їх до толку.Це класно покататися на раритетика
Flesh09 Старший солдат
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Reputation : 3 Points : 3 Registration date : 11.08.2008
Тема: Re: Моя тема про авто Пн Серп 11, 2008 10:50 am
Tramadol пише:
після того як було зроблено модернізації в , коробці і редукторі воно почало скорше їхати
невірюююююююююююююююю, сам так спідометр можу накрутити.... гггг у мого батька на КаМаЗі спідометр висить на 120 коли стоїть.... а тепер прикиньте шо показує коли їдить гггг ...зашкалює
і взагалі, НАРОД створюєте коремі теми про свої авто, а то продивляєшся пост так ніди гортаєш газету з колонками порад
TOTAL>>> Сержант
К-ть повідомлень : 64 Age : 33 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 09.03.2008
Я для першого разу взяв б/у авто. Грошей мало було, допомогла онлайн позика на карту в Україні у https://cashberry.com.ua/. Так ось що хочу сказати - дивіться, щоб був невеликий пробіг. І краще купувати у хазяїна, а не у перекупа. І ще – я вибрав би механіку, а не автомат – для надійності. Собі брав Лачетті – тут ще й запчастини недорогі. Поки їжджу вже майже рік – мене все влаштовує.
В них особо и не нужно разбираться, опоры бывают двух видов, для определенных моделей автомобиля и для большинства. Оригинальные будут стоить дорого, поэтому я больше склоняюсь ко второму варианту. Но есть ещё один вариант, если ваши запчасти не сильно износились. Сам пару месяцев назад заказывал ремонт шаровых, а вышло полноценное восстановление шаровых. Работают, как швейцарские часы. До этого тоже хотел взять сразу новую пару, чтобы потом на заморачиваться. Но вышло даже лучше!
Теж зазвичай обслуговувавсь тільки в перевірених місцях. Раджу вам ZOLOTOY Garage-це перевірений автосервіс БМВ https://zolotoygarage.com.ua/ майстри володіють досвідом та знаннями, щоб здійснити будь-який ремонт вашого автомобіля. Знаходять проблеми та виправляють їх швидко та ефективно, щоб ваш автомобіль завжди був у найкращому стані.