Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ

Перейти донизу 
+8
Inka
astrolik
fantyly
Альонка
Traide
Sugarman
Oksanka
HAILIE
12 користувачів
Перейти до сторінки : 1, 2  Наступний
АвторПовідомлення
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

К-ть повідомлень : 55
Registration date : 27.01.2008

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Empty
ПовідомленняТема: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeНд Лют 10, 2008 11:53 pm

Ваше ставлення Question
Повернутися до початку Перейти донизу
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 12:01 am

HAILIE пише:
Ваше ставлення Question

Що тут сказати - Ідіоти. Я їх не розумію! Іне розумію як так можна.
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 12:32 am

А я не розумію тебе!!!!Чого ідіоти???Що як можна???Вони ж не по власному бажанні такими стали,така їхня природи,якби вони могли,то змінили б це,тому що в нашому суспільстві таким людям дуже важко.Нащастя зараз люди більш цивілізованіші і розумніші ніж колись,тому що декілька років назад таких людей навіть розстрілювали.Особисто я відношусь до таких людей цілком нормально,вважаю їх абсолютно здоровими, такими ж як і інші люди.
Oksanka
Старший солдат
Старший солдат
Oksanka

К-ть повідомлень : 28
Registration date : 30.12.2007

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 12:49 am

я згідна з HAILIE.Вони того змінити не можуть.Хоча вони і є трошки дивакуваті.....але...все ж таки вони також люди,і також заслуговують на повноцінне життя.
Sugarman
Старшина
Старшина
Sugarman

К-ть повідомлень : 108
Registration date : 26.01.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 12:56 am

Звичайно жити такі повинні ......Мені здається шо їх потрібно одночасно шкодувати і незабувати ким вони є насправді.......Але до них дійсно потрібно відноситися із розумінням
http://RememberUs.6bb.ru
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 4:40 pm

HAILIE пише:
А я не розумію тебе!!!!Чого ідіоти???Що як можна???Вони ж не по власному бажанні такими стали,така їхня природи,якби вони могли,то змінили б це,тому що в нашому суспільстві таким людям дуже важко.Нащастя зараз люди більш цивілізованіші і розумніші ніж колись,тому що декілька років назад таких людей навіть розстрілювали.Особисто я відношусь до таких людей цілком нормально,вважаю їх абсолютно здоровими, такими ж як і інші люди.

Твоє право мене не розуміти.
HAILIE пише:
А я не розумію тебе!!!!Чого ідіоти???Що як можна???Вони ж не по власному бажанні такими стали,така їхня природи
Яка природа? Вони самі такими стали. Природа на них зовсім не впливала!

Геї?
Які геї?
Піде**си!

Карл Маркс
Traide
Admin
Admin
Traide

К-ть повідомлень : 188
Registration date : 29.12.2007

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 4:42 pm

ха ну і темка...Голубими не народжуються-ними стають!Нерозумію таких людей.Як природа створила ,то того не зміниш.А по друге в геїв,або лесбіянок не буває щасливих сімей,бо в них не буває дітей...І я не розумію нашо робити спроби поправити прирорду.
https://zolochiv.ukraine7.com
Альонка
Старший сержант
Старший сержант
Альонка

К-ть повідомлень : 91
Registration date : 31.12.2007

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПн Лют 11, 2008 6:41 pm

ну... те шо з нетрадиційною орієнтацією не народжуються - то правда... зазвичай вона починає проявлятися після якогось старнного момента в житті, пов"язаного з насильством... принаймні так мені здається... ставлюся до таких людей вроді не дуже погано... але якби така людина з"явилася в колі моїх друзів - то певно б таки не змогла з нею говорити так як з усіма...
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:43 am

KOCmoc пише:
HAILIE пише:
Ваше ставлення Question

Що тут сказати - Ідіоти. Я їх не розумію! Іне розумію як так можна.
Хіба можна так називати людей,тільки через те,що вони іншої орієнтаціїї ніж інші?
Більшість таких людей дійсно стають нетрадиційноорієнтовані впродовж життя,але є і такі,що народжуються такими, внаслідок генетичних мутацій.Не можуть вони інакше,ну і що?Перш за все,слід пам"ятати,що вони також люди,трішки інші ніж всі решта,але люди.Не можна бути такими жорстокими і зневажати їх.
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:52 am

Traide пише:
А по друге в геїв,або лесбіянок не буває щасливих сімей,бо в них не буває дітей...
Хм..Щастя сім"ї полягає тільки у народженні дитини?Це мета і сенс життя?народили дітей і вже щасливі?Часто буває зовсім навпаки.
fantyly
Старший солдат
Старший солдат
fantyly

К-ть повідомлень : 36
Registration date : 12.02.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 2:36 pm

Я вам дивуюся Neutral навіщо взагалі таку тему було створювати. Що ця тема дасть? Хотіли подивитися чи багато людей їх ненавидять? Почитавши я не зрозуміла тих хто справді агресивно до таких людей ставиться. Скажіть ви також бачу і саму природу ненавидите? Взагалі цю тему закрити тре!!! А то скоро зявиться темка "як ви ставитесь до людей з фізичними вадами на межі уродства?" Кому це треба???
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 2:54 pm

fantyly пише:
Я вам дивуюся Neutral навіщо взагалі таку тему було створювати. Що ця тема дасть? Хотіли подивитися чи багато людей їх ненавидять? Почитавши я не зрозуміла тих хто справді агресивно до таких людей ставиться. Скажіть ви також бачу і саму природу ненавидите? Взагалі цю тему закрити тре!!! А то скоро зявиться темка "як ви ставитесь до людей з фізичними вадами на межі уродства?" Кому це треба???
Мені потрібна ця тема.

Так. Я ставлюся негативно до людей неправильної орієнтації. Ця створена для того щоб обговорювати нетрадиційну орієнтацію! Закривати її непотрібно!
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:06 pm

fantyly,ця тема була створена,тому,що мені цікава думка людей щодо цього питання.Ніяка тема нічого не дає,в темах викладаються думки ,в письмовій формі.
Створи свою тему,яка була б цікава,потрібна.
fantyly
Старший солдат
Старший солдат
fantyly

К-ть повідомлень : 36
Registration date : 12.02.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:14 pm

HAILIE пише:
fantyly,ця тема була створена,тому,що мені цікава думка людей щодо цього питання.Ніяка тема нічого не дає,в темах викладаються думки ,в письмовій формі.
Створи свою тему,яка була б цікава,потрібна.
Smile я так як і решта висловила свою думку, вони такі самі люди як і ми, вони не заслуговують, що б про них створювали тему, і обговорювали ніби вони якийсь вид.
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

К-ть повідомлень : 57
Registration date : 10.02.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:25 pm

До всіх людей без винятку я ставлюся перш за все як до людини.

І скажу таке, що ми самі є ковалями нашого життя, і те ким ми є і будемо залежить від нас самих. І ніяка природа тут не винна, цей фактор залежить перш за все від оточення в якому росте людина і ставленні до неї оточуючих.
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:37 pm

astrolik пише:
оточення в якому росте людина і ставленні до неї оточуючих.

від цього  нормадьні люди міняють орієнтацію?
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:41 pm

KOCmoc ти хочеш сказати шо є нормальні і ненормальні люди ?
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:45 pm

astrolik пише:
+10
HAILIE
Молодший сержант
Молодший сержант
HAILIE

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:46 pm

fantyly,Ніякий вони не вид,хоча,напевно, дехто і думає навпаки,тому і створилась тема,щоб дізнатись про це.Тут просто обговорюється СТАВЛЕННЯ до таких людей,так як вони трошки інші ніж більшість у цьому світі.Так само як і обговорюється ставлення до неформалів,чи ще якихось культур людей,чи способів їхнього життя,ніхто ж не каже ,що це види,в них просто є щось відмінне від всіх ,що викликає зацікавлення,яке хочеться обговорити.
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:53 pm

як розуміти оце "+10" ???
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 3:57 pm

astrolik пише:
astrolik пише:
як розуміти оце "+10" ???
Так. Я хочу сказати що є пормальні люди, і люди нетрадиційної орієнтації!
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 4:16 pm

постав себе на місце людини нетрадиційної людини і скажи це щераз Smile
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 4:24 pm

astrolik пише:
постав себе на місце людини нетрадиційної людини і скажи це щераз Smile
Сам себе постав на його місце. В думках навіть такого не було! Я не  збираюся ставити себе на місце пі**раса! Я висловлюлю свою думку так як хочу!!! 
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 4:37 pm

[quote="KOCmoc"]
astrolik пише:
Я висловлюлю свою думку так як хочу!!! 
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing я валялсо пацтулам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
от тобі і маєш неприємне відчуття Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (див. тема )https://zolochiv.ukraine7.com/forum-f10/topic-t90.htm
Inka
Рядовий
Рядовий
Inka

К-ть повідомлень : 18
Registration date : 13.02.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitimeПт Лют 15, 2008 6:59 pm

KOCmoc пише:

від цього  нормадьні люди міняють орієнтацію?

НУ А ХТО ТОБІ СКАЗАВ ШО ВОНИ НОРМАЛЬНІ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чи можна назвати людину нормальною яка граю гру в якій криваво вбиваю сотні інших людей?
Чи можна назвати людину нормальноюЮ якщо вона сміється з хвороби Дауна і називаючи кожного, приміром, 4 дауном?
Чи можна назвати людину нормальною якщо вона через якусь звичайну гру типу футболу готова розтрощити вболівальнику іншої команди голову?
Чи можна назвати людину нормальною, якщо вона самовільно себе вбиває....повільно причому...та і не тільки себе
Чи можна назвати людину нормальною яка відкидає все не зрозуміле і чуже їй?
Чи мжна назвати людину нормальною якщо вона навіть не знаючи людини думає про те що краще таким людям не жити взагалі?
Чи можна назвати людину нормальною яка не проаналізувавши себе самого звинувачує і осуджує інших навіть не намагаючись їх зрозуміти?

Покажи мені нормальну людину!!!Звиняй звичайно але таких НЕМА. І духовна і фізична тягя нормальності аж ніяк не забезпечує!!!!!

Ті люди не самі такими стали. Їх такими навіть не природа зробила, а саме суспільство яке потім їх ше і відкидає.

Щодо того чи можуть бути одностатеві пари щасливими то ти глибоко помиляєшся! Так як наявність дітей не гарантує щастя. Мабуть коли ти будеш мати жінку і в вас з нею не складуться відносини і ви часом будете сваритись ти попробуєш врятувати сім"ю народженням дитини, але таким чином ти можеш спортити життя не тільки собі а ще й і дружині і в більшій мірі дитині!

О! І до ср**и Карла Маркса! Він був звичайною людиною...написав би щось що варто цитувати...а то такі як ти візьмуть собі про геїй...ше одні тоже взяли...творці комунізму гробані....і нічого толкового з того не вийшло!!!!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Icon_minitime

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 2Перейти до сторінки : 1, 2  Наступний
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: