KOCmoc Я цілком згідний з тобою що такі люди хворі і шлюб між такими людьми просто нонсенс нового тисячоліття... Але взагалі-то мені однаково, в кого яка орієнтація, але я категорично ПРОТИ одностатевих шлюбів! І після цього ще й питають, чому у світі демографічна криза... Звідки ж у них діти будуть?
VELIKAN Молодший лейтенант
К-ть повідомлень : 160 Age : 32 Location : ZOLO4iv City Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Тема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Пт Лют 29, 2008 12:13 am
незнаю позабивав б всіх тих піде****ів. Незнаю в мому оточені якщоб така людина зявилась то забив битільки як побачив. І підтримую коспоса їх нафік ненадо захищати. ЧИм їм нехватає наших класних дівчат
а ти шо маєш два логіни тут? особисто для тебе КОСМОС поясню, я відповів на пост VELIKANа, але якшо ти вважаєш шо це і до тебе слова, ну шо тут скажеш... хібашо ти не класний хлопець
Особисто я неможу терпіти тих......всіх ви самі ьзнаєте кого відшибів общества будаб моя воля всіх би розстріляв в бісуву мать це по житті слабкі люди,а такі не мають право на життя на нашій планеті.
От ви всі такі впевнені шо вони помилки природи, пропоную вам доказати мені і всім шо вони помилки природи і те шо їх тре винищувати, але давайте конкретні ссикли, документи, факти, якшо доведете, я буду вами пишатися, а ні, то ви нічим не ліпші за них. Ну як згідні, чи ножки підкошуються?
І досить викидати тут свої гормони і емоції, якось воно нецікаво і по дитячому.
п.с. на питання деяких зацікавлених осіб в моїй орієнтації скажу що в мене орієнтація спрямована на дівчат, жінок, як в любого хлопця чи мужчини.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Тема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Сб Бер 01, 2008 12:02 am
То якого.......ти......захищаэш їх а мені не треба нічого докакувати тобі ми і так іх иочим чк можем вже пару нормальрими стали а ти тут докажіть ти спочатку собі докажи хто ти.
Тема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ Сб Бер 01, 2008 12:30 am
Доказати хто я ??? Свою позицію в житті я знаю. Приборкай гормони, підтери соплі і стань на весь зріст, щоб я тебе побачив, а потім попробуй шось нормальне сказати, ато ти мені здаєшся таким як на аватарі.
а тепер на рахунок отих "збоченців": 1) збоченці чи нє, вирішувати не тобі, бо ти ше нічого в житті не досягнув; 2) коли б ти таки чогось досягнув, ти б був зовсім інакшої думки (даю гарантію); 3) мочити їх також ніхто не має права, керуючись хочаб елементарною мораллю, звісно якщо ви не мавпа, чи інша нецивілізована істота; 4) розумію вдарити легше чим пожаліти чи допомогти, але в цьому і сила людини - бути розумним;
Моя вам порада "правильні" - думайте як комусь допомогти, а не як осудити, тоді ваше життя наповниться сенсом.
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007
Мені здається дуже неправильним категоричне ставлення до людей нетрадиційної орієнтації. То є особиста справа кожної людини і їхній вибір, вони ж не ходять з транспарантами "ставай геєм". З певних причин ( а причини ті, в основному, неправильне виховання і обмеженість суспільства) такі люди були, є і будуть і цього не зміниш. Кожен має право на щастя, і якшо для когось то щастя заключається в гармонічних стосунках з людиною тої ж статі, шо і вона, то хай він буде щасливим. Звичайно, то не є нормально, але шо зараз в тому світі є нормальним.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 757 Age : 35 Location : Zolochiv,Lviv Reputation : 3 Points : 129 Registration date : 27.12.2007
Причина таких людей які вони є в тому що теперешнє навколишнє сердовище дуже впливає на організ малечі в утробі матері довгастий мозок який відповідає за сексуальну орієнтацію під впливом тератогенних факторів розвивається непривально от таке і присутнє в на у світі.
Lesyunya Молодший сержант
К-ть повідомлень : 42 Age : 32 Location : Zolochiv the best!!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30.12.2007