Класний форум твого міста
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Класний форум твого міста

Форум для всіх

ФорумВідпочинок на пПошукОстанні зображенняЗареєструватисьВхід<<<ЧАТ>>>>>>НОВИНИ<<<

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ

Перейти донизу 
+8
Inka
astrolik
fantyly
Альонка
Traide
Sugarman
Oksanka
HAILIE
12 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Гість
Гість

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeЧт Лют 28, 2008 6:45 pm

А чому ви всі захищаєте нетрадиційну орієнтацію? Що в цьому нормального?
Повернутися до початку Перейти донизу
Ford
Старшина
Старшина
Ford

К-ть повідомлень : 112
Registration date : 29.01.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeЧт Лют 28, 2008 7:55 pm

KOCmoc Я цілком згідний з тобою що такі люди хворі і шлюб між такими людьми просто нонсенс нового тисячоліття... Але взагалі-то мені однаково, в кого яка орієнтація, але я категорично ПРОТИ одностатевих шлюбів! І після цього ще й питають, чому у світі демографічна криза...
Звідки ж у них діти будуть?
VELIKAN
Молодший лейтенант
Молодший лейтенант
VELIKAN

К-ть повідомлень : 160
Registration date : 30.12.2007

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 12:13 am

незнаю позабивав б всіх тих піде****ів. Незнаю в мому оточені якщоб така людина зявилась то забив битільки як побачив. І підтримую коспоса їх нафік ненадо захищати. ЧИм їм нехватає наших класних дівчат
https://zolochiv.ukraine7.com/
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

К-ть повідомлень : 57
Registration date : 10.02.2008

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 12:37 am

їм нехватає таких класних хлопців як ти Laughing
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 3:02 pm

VELIKAN пише:
позабивав б всіх тих піде****ів.
підтримую!
Космос а не коспос.
astrolik пише:
їм нехватає таких класних хлопців як ти
astrolik ти шо нас за піде**в вважаєш? Злий
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 3:42 pm

а ти шо маєш два логіни тут?
особисто для тебе КОСМОС поясню, я відповів на пост VELIKANа, але якшо ти вважаєш шо це і до тебе слова, ну шо тут скажеш... хібашо ти не класний хлопець Laughing
Гість
Гість

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 6:04 pm

astrolik чому ти захищаэш тих помилок природи? Так я класний хлопець ! Який непереварюэ ту всу срань типу піде*ів, зоофілів і т.д
Admin
Admin
Admin
Admin

К-ть повідомлень : 757
Registration date : 27.12.2007

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 10:44 pm

Особисто я неможу терпіти тих......всіх ви самі ьзнаєте кого відшибів общества будаб моя воля всіх би розстріляв в бісуву мать це по житті слабкі люди,а такі не мають право на життя на нашій планеті.
https://zolochiv.ukraine7.com
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeПт Лют 29, 2008 11:36 pm

От ви всі такі впевнені шо вони помилки природи, пропоную вам доказати мені і всім шо вони помилки природи і те шо їх тре винищувати, але давайте конкретні ссикли, документи, факти, якшо доведете, я буду вами пишатися, а ні, то ви нічим не ліпші за них.
Ну як згідні, чи ножки підкошуються?

І досить викидати тут свої гормони і емоції, якось воно нецікаво і по дитячому.

п.с. на питання деяких зацікавлених осіб в моїй орієнтації скажу що в мене орієнтація спрямована на дівчат, жінок, як в любого хлопця чи мужчини.
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Бер 01, 2008 12:02 am

То якого.......ти......захищаэш їх а мені не треба нічого докакувати тобі ми і так іх иочим чк можем вже пару нормальрими стали а ти тут докажіть ти спочатку собі докажи хто ти.
astrolik
Молодший сержант
Молодший сержант
astrolik

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Бер 01, 2008 12:30 am

Доказати хто я ??? Laughing Свою позицію в житті я знаю.
Приборкай гормони, підтери соплі і стань на весь зріст, щоб я тебе побачив, а потім попробуй шось нормальне сказати, ато ти мені здаєшся таким як на аватарі.

а тепер на рахунок отих "збоченців":
1) збоченці чи нє, вирішувати не тобі, бо ти ше нічого в житті не досягнув;
2) коли б ти таки чогось досягнув, ти б був зовсім інакшої думки (даю гарантію);
3) мочити їх також ніхто не має права, керуючись хочаб елементарною мораллю, звісно якщо ви не мавпа, чи інша нецивілізована істота;
4) розумію вдарити легше чим пожаліти чи допомогти, але в цьому і сила людини - бути розумним;

Моя вам порада "правильні" - думайте як комусь допомогти, а не як осудити, тоді ваше життя наповниться сенсом.
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

К-ть повідомлень : 42

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 1:57 pm

Мені здається дуже неправильним категоричне ставлення до людей нетрадиційної орієнтації. То є особиста справа кожної людини і їхній вибір, вони ж не ходять з транспарантами "ставай геєм". З певних причин ( а причини ті, в основному, неправильне виховання і обмеженість суспільства) такі люди були, є і будуть і цього не зміниш. Кожен має право на щастя, і якшо для когось то щастя заключається в гармонічних стосунках з людиною тої ж статі, шо і вона, то хай він буде щасливим. Звичайно, то не є нормально, але шо зараз в тому світі є нормальним.
Admin
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 3:10 pm

Причина таких людей які вони є в тому що теперешнє навколишнє сердовище дуже впливає на організ малечі в утробі матері довгастий мозок який відповідає за сексуальну орієнтацію під впливом тератогенних факторів розвивається непривально от таке і присутнє в на у світі. 1231233
Lesyunya
Молодший сержант
Молодший сержант
Lesyunya

К-ть повідомлень : 42

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitimeСб Квіт 26, 2008 3:25 pm

Гги, з цього висновок-підтримуйте навколишнє середовище в нормальному стані))
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ   ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ - Сторінка 2 Icon_minitime

ЛЮДИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Класний форум твого міста :: Головне :: Балачки-
Перейти до: